Skip to main content

Contractul lui Andrei Gheorghe cu Radio Guerrilla a fost întrerupt

 

ACTUALIZARE 2: Andrei Gheorghe: "Sunt de trei zile în vacanţă la mare cu Liviu Mihaiu. Am stat aseară până târziu. Dimineaţă, l-am sunat să aranjăm o plecare la Vama Veche, împreună cu familiile. Nu mi-a spus nimic legat de acest subiect."

Publicitate

ACTUALIZARE 1: Liviu Mihaiu, director Radio Guerrilla, pentru paginademedia.ro: "I-am spus lui Gheorghe că, cel mai probabil, nu o să mai facem emisiunea, din motive financiare, dar că vom stabili clar mai aproape de grila de toamnă. Situaţia de acum este un litigiu finanicar contractual între partea administrativă a Grupului Realitatea Caţavencu şi Andrei Gheorghe." Poziţia lui Mihaiu, la finalul articolului.

andrei_gheorghe-2Contractul lui Andrei Gheorghe cu Radio Guerrilla a fost întrerupt azi, când Radio Guerrilla a refuzat să îi mai plătească facturile. Episodul vine la doar o săptămână după ce Kanal D a prezentat într-o conferinţă de presă o nouă emisiune, Rătăciţi în Panama, cu Andrei Gheorghe prezentator.

Andrei Gheorghe spune că azi a aflat de decizia luată de Mihnea Vasiliu, directorul diviziei Quality din grupul Realitatea Caţavencu. „Nu se ştie dacă emisiunea se mai face la toamnă. Nu văd de ce să plătesc un realizator în perioada în care nu are emisiune”, susţine Vasiliu.

Andrei Gheorghe povesteşte pentru paginademedia.ro:

“Am trimis azi şoferul cu facturile şi s-a întors, spunând că Radio Guerrilla nu plăteşte, dintr-o dispoziţie dată de Mihnea Vasiliu (directorul diviziei Quality din trustul Realitatea Caţavencu nota red)”

“L-am sunat pe Mihnea Vasiliu şi mi-a spus că nu am contract cu ei. Mi-a spus să am grijă ce zic, să vorbesc cu multă atenţie.”

A pomenit Mihnea Vasiliu de contractul pentru Rătăciţi în Panama?

Andrei Gheorghe: Nu pot să răspund la această întrebare. Dar contractul meu nu prevede exclusivitatea.

I-ai anunţat de emisiune?
Da, le-am spus că lipsesc două săptămâni în septembrie. I-am anunţat de participarea mea la concursul din Panama. Tocmai de aceea, am făcut emisiuni două săptămâni în plus, până pe 15 iulie, pentru a echilibra perioada în care lipsesc.

Cu cine ai discutat la Radio Guerrilla?
Cu Liviu Mihaiu. Cu el am făcut dealul. Contractul meu este cu Radio Guerrilla.

Vei continua emisiunea Rătăciţi în Panama?
Normal, am un contract cu Paprika (casa de producţie n. red) şi o să îl respect orice ar fi.

Mihnea Vasiliu, directorul diviziei Quality din trustul Realitatea Caţavencu spune că decizia nu are legătură cu emisiunea de la Kanal D.

Mihnea Vasiliu, pentru paginademedia.ro:

"Andrei Gheorghe nu mai are emisiune din 15 iulie. Liviu Mihaiu a decis să nu mai facă emisiunea şi nu se ştie dacă o va continua. Doar că Andrei Gheorghe vrea să fie plătit până în octombrie. Eu nu văd de ce să plătesc un realizator pe o perioadă în care nu are emisiune."

Potrivit lui Mihnea Vasiliu, Liviu Mihaiu, director Radio Guerrilla, este cel care a decis ca emisiunea să fie oprită.

Mihnea Vasiliu:

"Situaţia este foarte simplă. Nu are nicio legătură cu stuaţia de la Kanal D. Emisiunea a fost scoasă din voinţa lui Liviu Mihaiu. Mihaiu nu a decis încă dacă o va face din toamnă.

Liviu Mihaiu mi-a spus că l-a anunţat pe Gheorghe. Era treaba lui, ca manager al Radio Guerrilla. Deocamdată e o întrerupere a emisiunii. Pe perioada întreruperii, se întrerupe şi contractul."

Liviu Mihaiu, director Radio Guerrilla spune că decizia finală a emisiunii urma să fie luată în toamnă:

liviu_mihaiu3"I-am spus lui Gheorghe că, cel mai probabil, nu o să mai facem emisiunea, din motive financiare, dar că vom stabili clar mai aproape de grila de toamnă."

"Una din variante era să ne împărţim, să acoperim mai multe ore de audienţă."

"Situaţia de acum este un litigiu finanicar contractual între partea administrativă a Grupului Realitatea Caţavencu şi Andrei Gheorghe. Eu mă ocup de conţinut, nu de addendum-uri la contracte."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roxana roxana
    Ca de obicei cum apare un subiect de barfa romanul e tot urechi...Ca sa judeci un intreg post de radio dupa un incident cu un angajat mi se pare ridicol.Si nici macar nu l-au concediat.Radio Guerrilla este singurul post de radio din Romania care inca difuzeaza muzica.Sincer nu ma intereseaza apartenentele lor politice,atata timp cat deschid un radio pentru muzica si divertisment de calitate si inteligent facut.
  • Alexandru Alexandru
    Un trust de presa,si nu numai, daca se respecta cat de cat evita colaborarea cu personaje tip Gheorghe oricat ar spunne unii ca e talentat. Nu a intrat in puscarie datorita interventiei publice a lui Nastase,recunoscuta franc de acesta,la Procurorul geneneral Tanase Joita si care ulterior are fata de politie care-l depistase baut in trafic.Probabil ca in media romaneasca bantuie altii si mai si daca este acceptat si suspomenitul !
  • gadjodillo gadjodillo
    Andrei Gheorghe a facut citeva alegeri proaste, in cariera - care pareau ok la prima vedere, dar se bazau, probbil, mai mult pe nevoile lui imediate si mai putin pe cele pe termen lung.
    Cred ca si plecarea lui la Rataciti in Panama este o astfel de miscare.
  • zapp zapp
    guerilla este in picaj. implicarea politica fatisa a lui dobrovolski (spun unele surse din piata ca pt a-si achita unele nevoi)a facut ca postul sa moara incet. a fost al naibii de penibila sceneta in care unul din redactie probasescu-devine un antibasescu hiper urlator. modelul patriciu-forma fara fond face in continuare ravagii. doar pt ca omyul are jet privat si pipeaza trabuce, etc.
  • pft pft
    in sfarsit le-a taiat macaroana. amandoi is cam fumati pt media actuala. cred ca urmeaza guvernatorul pt ca mihaiu e expirat rau si nu pricepe ca nimeni nu vrea sa-l asculte/ vada. gata taticule, a trecut vremea cand erai pe val, lasa-na lasa-ne!
    gheorghe cred ca va arde ultimul fitil cu pana-ra-ma de la kanal d.
  • Cosmin Cosmin
    Sincer sa fiu imi place de Gheorghe. Imi pare rau de ce a patit cu astia de la Realitatea. Referitor la mutarea lui la Kanal D am insa mici indoieli fata de ceea ce va face acolo. El este un profesionist, dar "turcii" au multe obstacole de infruntat pentru captarea atentiei publicului. In ultima perioada au avut parte de publicitate negativa o gramada si nu ii vad bine, indiferent cu ce ies la rampa.
    Eu, in locul lor, as fi mizat pe seriale noi, dar nu turcesti. Asa cum Antena 1 difuzeaza Heroes, cum Pro Tv a difuzat Prison Break (doar un sezon, dar bun si ala), iar Prima - Neveste disperate si Lost, asa cred ca puteau si ei sa caute niste seriale mai bune. Serialele turcesti (telenovelele) aduc ceva audienta, insa nu cat vor ei. Emisiunea Nora pentru mama isi va pierde in curand notorietatea, iar pariul lui Gheorghe cu noul show... nu stiu daca va fi castigat. Eu ii urez totusi succes.
  • Ruxanda Ruxanda
    Andrei !!!Tu nu esti pentru acest TRUST.Dupa cate te stim noi ,esti mult prea INTELIGENT pentru acemenea laturi.Orice alt post TV,va fi onorat sa te aibe in mijlocul lor.Lasa-i dracului pe nemernicii aia.MULT SUCCES in viata,dar atata timp cat iti pastrezi "coloana"multi vor incerca sa te distruga.Nu-i lasa sa-ti vicieze caracterul (profesional).
  • aversiuni.wordpress.com aversiuni.wordpress.com
    Ce inseamna divizia Quality?
    Deci celelalte divizii sunt non quality?
  • lantul amintirilor lantul amintirilor
    Adica incepe dilaila si la guerrilla? Pe astia ce li s-a mai casunat? Ca fac treaba buna. Sunt, probabil, singurul produs din toata pravalia care a si pastrat o mare parte din spiritul catavencist originar si facea si niste banuti. Si chiar daca a scazut putin in sondaje ultima oara isi va reveni. Campania aia cu mitocanii e chiar misto si, probabil, isi va face simtite efectele. Sau poate exact campania a calcat pe bataturi pe unii sus pusi care s-au recunoscut in anumite personaje?

Trimite un comentariu

sus