Skip to main content

Hurezeanu: Sergiu Toader, contract de cinci ani ca project manager. Realitatea îşi face post în Republica Moldova.

 

sergiu-toader1Îmi revine mie sarcina de a vă comunica deciziile cele mai recente ale acţionarului majoritar”, îşi începe Emil Hurezeanu anunţul către angajaţii grupului Realitatea Caţavencu.

Publicitate

Ce a decis acţionarul majoritar Sorin Ovidiu Vîntu:

  • Sergiu Toader va fi Project Manager pe tot grupul Realitatea Caţavencu, pe o perioadă de cinci ani.
  • Acţionarul majoritar a decis continuarea planului de investiţii concomitent cu reorganizarea şi restructurarea întregului grup.
  • Încep pregătirile pentru deschiderea unui canal naţional de televiziune în Republica Moldova.
  • În online şi radio, "vom continua investiţiile începute şi vom exploata toate oportunităţile de business, inclusiv prin achiziţii."

Iată, pe larg, comunicarea lui Emil Hurezeanu:

"Îmi revine mie sarcina de a vă comunica deciziile cele mai recente ale acţionarului majoritar. Aceste decizii vor avea, sper, efecte pozitive pe termen mediu şi lung, atât la nivelul fiecăruia dintre voi, cât şi la nivelul întregului grup.

Chiar dacă perioada dificilă prin care trece piaţa de media încă nu s-a încheiat, acţionarul majoritar a decis continuarea planului de investiţii concomitent cu reorganizarea şi restructurarea întregului grup. Dezvoltarea şi consolidarea mediei electronice (online, radio, TV), precum şi ridicarea nivelului profesional al angajaţilor vor fi priorităţi nu numai în planul de investiţii, dar şi obiectivul principal al managementului la nivel de grup.

Concret, vă anunţ că în scurt timp grupul va începe pregătirile pentru deschiderea unui canal naţional de televiziune în Republica Moldova, o operaţiune care va valorifica resursele din această ţară, dar care se bazează pe expertiza pe care am acumulat-o până acum. De asemenea, până la sfârşitul anului, grupul se va extinde în România prin apariţia a încă trei staţii locale de televiziune, la Iaşi, Galaţi şi Constanţa. Concomitent, va începe digitalizarea staţiilor pe care le operăm, ceea ce înseamnă trecerea într-o etapă superioară a dezvoltării lor.

În online şi radio, vom continua investiţiile începute şi vom exploata toate oportunităţile de business, inclusiv prin achiziţii. În print, ca şi până acum, vom încerca maximizarea veniturilor, inclusiv prin proiecte speciale şi parteneriate în străinatate.

Sigur, toate aceste decizii au la bază performanţele pe care le-aţi realizat până acum (lideri în ştiri de televiziune şi online etc.) şi pentru care vă felicit personal.

Aceste proiecte vor fi administrate de actuala echipă de conducere căreia i se va alătura şi colegul nostru Sergiu Toader, pe o perioadă de 5 ani, în funcţia de project manager la nivel de grup. Salut revenirea lui Sergiu în grupul la ale cărui performanţe a contribuit decisiv încă de la înfiinţarea sa. În discuţiile avute cu el, am decis deja ca toţi angajaţii să fie cuprinşi în programe de training specializate sau în sesiuni scurte de practică în redacţii din străinatate pentru că, evident, succesul acestor proiecte depinde fundamental de nivelul profesional al fiecăruia dintre voi.

Detalii despre fiecare proiect în parte veţi afla la momentul potrivit de la şefii voştri direcţi sau de la şefii de divizii. Până atunci, vă asigur de tot sprijinul meu şi vă doresc succes în tot ceea ce faceţi."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan bogdan
    da, azi anunta c-or sa faca ce au facut de ieri. recte restructurari, oameni dati afara. destui
  • sirios? sirios?
    chiar isi deschide realitatea tv statii?? mai sa fie si atunci media mall ce mai face? ca io stiu ca media mall baga de fapt banii si plateste inclusiv reporterii iar statiile locale sunt franciza. deci.... ia mai ginditi-va domnule hurezeanu!
  • aversiuni.wordpress.com aversiuni.wordpress.com
    Contract pe 5 ani, ca in fotbal. Si Ganea a fost angajat la Dinamo pentru a "rezolva" atmostera naspa din vestiar.
  • Catalin Catalin
    Inteleg ca dl Toader va rezolva defectul sistemic de care pomenea ieri pe paginademedia.ro dl Gheorghe: atmosfera 'naspa' de lucru in afara gastilor

Trimite un comentariu

sus