Skip to main content

Redactorul şef al Telesport şi-a dat demisia

 

madalin-negoita-2Mădălin Negoiţă, redactor şef al Telesport, a demisionat astăzi de la postul TV din grupul Realitatea Caţavencu. Decizia lui vine la doar o zi după ce a fost suspendat din funcţie.

Publicitate

De ce a demisionat? Mădălin Negoiţă, pentru paginademedia.ro:

“Am semnalat nişte probleme în interiorul Telesport, care mi-au fost reproşate mie. Mi s-a spus că există o rebeliune în Telesport, că există o discrepanţă între ceea ce se cere şi ceea ce se poate şi mi s-a imputat mie această situaţie. De aceea consider că trebuie să plec”.

Negoiţă a menţionat că nu este vorba de un conflict cu directorul postului, Vlad Enăchescu:

“Am o părere foarte bună despre Vlad Enăchescu şi consider că a ţinut un post muribund în viaţă. Din păcate, anumite decizii ale lui nu se potrivesc cu ce se poate face în Telesport”.

Ce i s-a reproşat la suspendarea de ieri?

Mădălin Negoiţă:

“Mi s-a spus că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui să fie în Telesport. Nu este vorba de audienţe, ci de faptul că nu se fac ştir de calitate sau că reacţionăm prea târziu, printre altele”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • v from vendetta v from vendetta
    @paul - s-a facut ce zici tu.
  • paul paul
    Nu cunosc situatia de la Telesport dar mi se pare stupid sa va luati de enachescu dandu-va nume false. Daca sunteti barbati mergeti si spuneti-i in fata ce aveti de zis ca pe site poate oricine sa vorbeasca.
  • altul altul
    mai putin observata a trecut plecarea directorului-adjunct de la Agerpress, Marcu Paraschiv. L-au scos si de pe site, si de la mailul de serviciu. A rams doar - @agerpres.ro
  • un om contrariat un om contrariat
    Felicitari, dl-e Obae, pentru ca acorzi atentie acestui subiect! Vei vedea, vor iesi la iveala o gramada de nereguli. Dl Enachescu taie si spanzura pe nedrept si fara vreo competenta necesara pe o "tarla" pe care nici macar nu o cunoaste. De fiecare data, cand i se semnaleaz ao problema, raspunsul este acelasi: "vorbeste cu Madalin". In Telesport si-a gasit un loc caldut, profitand din plin de conjuncturile favorabile, unde a imprastiat cancerul intr-un timp record, pentru ca profesionalism n-are de unde. Acum, a eliminat cel mai bun om. Urmeaza ceilalti, probabil tot in ordinea valorii. Din pacate, in ordine descrescatoare.
  • v from vendetta v from vendetta
    postul nu merge pt k sta in 4 oameni mari si lati care stau cu mana-ntinsa la toate celelalte canale dupa filmari si materiale in timp ce cei 3 crai de la rasarit o ard in sedinte pline de idei. in fiecare zi apare cate o idee noua de la cei care ar trebui sa aduca programe de calitate postului muribund dar care in schimb nu fac decat sa puna bete in roate in ideea ca ei isi vor scapa pielea cand totul se va termina. iar scavilor nu le ramane decat sa are plantatia si sa inghita in sec la sugestiile adevaratilor profesionisti
  • ares ares
    negoita a trebuit sa dea jumatate din oamenii sai afara iar enacheschu era in concediu. era normal, dupa ce a curatat mizeria, s-a dispensat si de el. Va mai mira ceva in ziyua de azi?
  • tls tls
    Este incredibil ce se intampla acolo. Cine ii da libertatea lui Enachescu sa faca lucrurile astea? Chiar nu vede nimeni ce face acolo?
  • unu unu
    Chiar mai are rost sa mai zicem ceva? la cate chestii s-au intamplat in ultima vreme in aceasta institutie, de la un capat la altu? Nu prea cred. Madalin era un om care conta pentru moralul oamenilor, era un om pe care te puteai baza, dar acum? pe cine sa bazam? pe domnu` director? pe restu pupincuristilor de aici? nu domne` nu stiu cum sa isi bata joc mai repede.
  • RECLAME CU IMPACT RECLAME CU IMPACT
    Aceasta a fost saptamana plecarilor, venirilor, demiterilor...

Trimite un comentariu

sus