Skip to main content

Robert Turcescu: Nu înţeleg ce se întâmplă acum la Cotidianul

 

robert-turcescu21Am luat decizia să NU mai public în Cotidianul. Mâine trebuia să scriu pentru miercuri un editorial, dar nu-l voi mai scrie”, a declarat Robert Turcescu, pentru paginademedia.ro.

Publicitate

“Nu înţeleg ce se întâmplă acum la Cotidianul şi, până nu văd o lămurire a lucrurilor, până nu înţeleg ce va fi acolo, am decis să nu mai public”, spune jurnalistul.

„Mă simt responsabil faţă de proiectul Cotidianul, la relansarea căruia am participat, în 2004”.

Alte nume care comentau în ziar au anunţat, până în prezent, că nu vor mai semna cotidiane în ziarul condus, de vineri, de Cornel Nistorescu. Printre aceştia: Ioan T. Morar, Doru Buşcu şi Liviu Antonesei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi salonta adi salonta
    NU INTELEG CUM AI PUTUT SA TE SCHIMBI CHIAR ASA DE MULT.ORI AI O NEVOIE ACUTA DE BANI SI TI-AI VANDUT DEMNITATEA,ORI AI FOST MEREU UN PREFACUT.CRED CA PENTRU A TE REABILITA IN OCHII NOSTRII AR TREBUI SA-TI FACI MEA CULPA.POATE ASA ITI MAI SPELI DIN PACATE.
  • Vlad Vlad
    Turcescu lasa-ne, lasa-ne
  • sandman sandman
    Mamaaaa, ce l-amai dat Udrea de gol ieri in emisiune.
    S-a razbunat pt ce i-a facut cu "presedintele" Norvegiei.
  • alk alk
    El saracutu' e socat cind a aflat (lumea, nu el!) ca lua bani de la Min. Turismului lui Agathon in 2001 sa faca imagine buna. :)))
  • alphadog alphadog
    În ultimul timp m-a frapat o chestie la ziarul ăsta. Nu îl mai puteam găsi la aproape nici un chioşc de ziare de prin Braşov. Acum nu ştiu cine e vinovat pentru situaţia asta, dar sigur o parte de vină o au/aveau şi cei ce se ocupă/ocupau de Cotidianul.
  • Luigi Luigi
    Dar turcescu a inteles vreodata ceva?acu` pa bune.....el mereu e nauc,confuz,totul ii e neclar...dar se vrea formator de opinie....bineinteles cand se opreste brusc robinetul de bani(asigurat din tepuirea a mii de oameni) ca esti nauc.
  • Valentin Valentin
    Am fost abonat un an la Cotidianul. In ultimul timp mai ma uitam doar uneori online ca nu prea mai era nimic de el cu oameni tip TRU. Era momentul sa vina cineva sa mai dea afara din portocalii...

    Altfel, dumneavoastra la ce tiraj credeti ca trebuia schimbata garnitura de la Cotidianul? La 1000 de numere pe zi? Sau putea sa ajunga si mai jos?

    Il sustin pe Nistorescu! Poate ma abonz iar pana la urma :D
  • Petrisor Petrisor
    Asa cum Turcescu nu intelege ce se intampla la "Cotidianul", asa nici Vantu nu mai vrea ineficienta la acest ziar.
  • Vasile Vasile
    Domnule Turcescu, nici o paguba ca nu veti mai scrie. In acest fel au sanse mai mari sa apara nume noi si sa le creasca vizibilitatea.
    Nistoescu poate sa fie un mic parsiv in ceea ce priveste afacerile, dar cu siguranta ca nu este un jurnalist prost.
    Oricit as fi de pro basescu trebuie sa ii dau dreptate in ceea ce a spus in interviul dat paginademedia.ro . Are perfecta dreptate ca presa a ajutat imens democratia din Ro si in particular el si evz.ro pe vremea celei mai dure guvernari din Ro.
    Basescu a cistigat alegerile si datorita lui Nistorescu si cine uita acest lucru este o mica nulitate.
    Discutam peste 3 luni de munca a lui Nistorescu si a echipei care va dori sa puna umarul.schimbarea era mai mult decit necesara si este o decizie inteleapta de management sa il lasi pe om singur sa conduca si nu sa mai aiba inca vreo 15 sefi .
  • asul asul
    schimbare de gasti. clasica. asteptam noutati despre turturica. daca acum are 8.500 eur/luna de la romania libera. cat tre' sa-i dea nistorescu ca sa vina la cotidianul? :))

Trimite un comentariu

sus