Skip to main content

De la Happy Fish la Divertis: Alexandru Hâncu şi Dragoş Muşat lasă internetul pentru televiziunea clasică

 

Alexandru Hâncu şi Dragoş Muşat, doi dintre veteranii postului online Happy Fish, intră în echipa Divertis. Cei doi voi fi scenarişti la Serviciul Român de Comedie, în cea de-a doua oră de program Divertis pe Pro TV.

Publicitate

Cei doi au creat, printre altele, mai multe filmuleţe şi parodii de reclamă, unele premiate la recentul Grand Spoof (despre care paginademedia.ro a scris AICI).

Iată una dintre parodii, cu Alexandru Hâncu protagonist şi Dragoş Muşat regizor:

Soluţii de criză în industria berii

Alexandru Hâncu nu este la prima întâlnire cu Divertis. În anii 90, făcea parte din grupul de umor DAB şi a fost invitat de Divertis la evenimentul care marca zece ani ai trupei lui Toni Grecu.

Ulterior, Hâncu a lucrat la BBC, unde, spune el, "am avut din nou plăcerea să lucrez cu Toni pentru un serial în cadrul căruia el şi colegii săi făceau mini-episoade umoristice, foarte complexe, serial care de altfel a şi fost înscris de cei de la BBC la un festival de radio din New York organizat de Naţiunile Unite, unde a şi câştigat locul 1 la categoria la care a fost înscris."

Şi Dragoş Muşat a colaborat cu Divertis, la serialul de satiră politică Animat Planet Show, care era difuzat de Antena 1.

Dragoş Muşat: "Am fost până acum haiduci pe net şi ”trăgeam” într-o mulţime imprecisă, acum vorbim deja de un public".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brailandia Brailandia
    Eu inca il mai cautam de Hancu pe happyfish.ro dar daca a plecat nu cred ca o sa mai intru foarte des. Imi pare rau pentru ei, dar pe mine m-au pierdut ca telespectator!
    Sorry....
  • PAH PAH
    @ mihai: HappyFish nu s-a inchis. Va fi greu fara Ducu si fara Dragos, dar merita sa mai arunci un ochi in saptamanile urmatoare, dupa ce schimbam site-ul.
  • Florin Cojocariu Florin Cojocariu
    @Petrisor: Dragos nu e numai "veteran", e unul dintre fondatori.
  • schmoukiz schmoukiz
    Ducu Hancu e printre vocile (tot mai rare) care mi-au starnit admiratia. Sper ca prin venirea celor doi sa regasesc la televizor ceva din spiritul vechiului Catavencu (cel dinainte de trustizare, sau de feneizare, cum vreti sa-i spuneti). Mult succes!
  • mihai mihai
    pacat. divertisii nu imi mai plac, insa tocmai devenisem un mare fan happyfish.
  • cirstea florin cirstea florin
    SPER SA FACA TREABA BUNA.SINCER CRED CA VACANTA MARE IA CAM DEPASIT.
  • ionel ionel
    Sper ca in noua formula, dupa vreo 4 sau chiar 5 ani, sa pot sa ma uit si sa ma rid din nou cu Divertisii!
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @Ducu, @Musat. Ptiu! Bata-va norocul sa va bata! La Pro imi erati?! Era sa sun la Militie, la Spital, la... Doamne fereste! Patrick a dat si anunturi de angajare la HappyFish ca sa va gaseasca!

Trimite un comentariu

sus