Skip to main content

NAŞUL despre CIUTACU: Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. CIUTACU: Afirmaţii instigatoare, calomnioase de la un capat la altul

 

radu-moraru1Apropierea alegerilor pentru Cotroceni separă apele în talk-show-urile TV. Radu Moraru s-a lansat aseară într-o serie de acuzaţii la adresa lui Victor Ciutacu. Naşul de la B1 TV a cerut arestarea lui "Victoraş", "un fost bandit care a ciordit". “Unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi”, a spus Moraru, într-o emisiune în care invitat a fost premierul Emil Boc şi în care au mai fost incriminate şi alte nume din presă.

Publicitate

Afirmaţiile lui Moraru au atras o plângere la CNA din partea lui Ciutacu.

Ciutacu, pentru paginademedia.ro:

„Sunt calomnioase de la un capăt la altul (niciodată probate) pe zona de presupusă corupţie a mea şi sunt repetate in mod obsesiv. Sunt afirmaţii instigatoare, în pasajul în care cere cu subiect şi predicat arestarea mea."

Iată câteva extrase din emisiune:

Radu Moraru: Păi presa de astăzi, unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi. E adevărat, nu mai dau cu bâta, acum dau cu scrisul şi lovesc poate zeci de mii de oameni. N-aţi văzut, Patapievici a ajuns cel mai înjurat om. N-am văzut să fie înjurat un fost bandit care a ciordit, l-am văzut pe unul Victoraş, care a lucrat cu Omar Hayssam şi cu Muşetescu. Victoraş, bă tati, voi aţi ciordit acolo, aţi privatizat, ce aţi făcut, vă întreb şi eu? Spune-ne despre ălea, lasă tu părerile tale politice.

Cum e posibil? Acolo ne ocupăm noi de curăţenia asta. Domnul Emil Boc, ocupaţi-vă puţin de curăţenia în zona aia, mai multă fermitate. Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. Vă spuneam de acel tânăr. Care sigur, nu e tânăr, că omul e trecut de o vârstă, dar are chipul lui angelic, şi e vorba de un băiat, îi spunem Victoraş. Care repet, am spus-o de multe ori, e micuţ, e un ... mic, nici nu ştiu cum să-i spun.

Dar când îl vezi cum îşi expune marile idei, când îl vezi cât e de supărat, când îl vezi cum emite el pretenţii, cu emite el analize legate de unii la care nici n-ar trebui să se uite. L-am văzut deunăzi cum vorbea el despre Ion Cristoiu. Nişte nenorociri, ca să spun aşa. Ei Muşetescu a lucrat cu Omar Hayssam.

Băiatul ăsta a lucrat şi el pe acolo, că era şef de gentuţe, îi căra geanta lu’ ăsta. Deci domne, până nu face spovedania, ce furăciuni s-au întâmplat în timpul mandatului său, ce s-a dat, cui s-a dat, cum poate să vină el să se dea mare ziarist? Mai avea puţin şi spunea că e mai mare decât Tucă de 7 ori. Mai avea şi spunea că el face ziarul Jurnalul naţional, că el centrează el dă cu capul. E tot timpul cel mai bun, cel mai grozav. Băi Victore, dă-o încolo. Zi întâi ce e cu tine şi după aia te pui în rând cu ceilalţi, că eşti mare ziarist. Asta o socoteşte fiecare. Marii investigatori ...

Victor Ciutacu a cerut, la CNA, analiza emisiunii Naşul.

Sesizarea CNA:

Va atasez alaturat scriptul emisiunii “Nasul”, difuzata pe B1 TV in seara zilei de 7 septembrie 2009, cu rugamintea de a analiza pasajele care ma privesc si a decide daca, in conformitate cu legislatia in vigoare, spusele moderatorului/realizatorului imi lezeaza sau nu demnitatea si imaginea. Pentru usurinta lecturii, am scos din script cateva pasaje relevente.

Cu multumiri anticipate pentru promptitudinea de care, nu ma indoiesc, veti da dovada in analizarea solicitarii mele, va asigur inca o data, Domnule Presedinte, de intreaga mea consideratie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lazar Ion Marian Lazar Ion Marian
    Eu zic sa va duceti la vot si mai vorbim dupa aceea.
  • Eliza Eliza
    Aprobarea cui? A lui Ceausescu din mormant?
  • Eliza Eliza
    Morarule ! Esti vandut lui Base. Rusine. Ia vezi ca ti-a scazut audienta. Nu te mai umfla in pene. Mai este putin; Cade BASE, cazi si TU. Esti cea mai oribila creatura. Cameleonule.Brrrrr.....!
  • victoras victoras
    Acum 6 ani am plecat din Romania pentru vreo 3 luni. Cand m-am intors pe Otopeni am avut senzatia ca cobor intr-o halta amarata. Drumul catre casa mi s-a parut cenusiu iar strazile si orasele prin care am trecut minuscule. Subsriu la ceea ce a scris predecesorul meu. Avem pretentii dar nu stim pe ce lume ne aflam si ne pierdem in dispute desarte. A cata generatie irosita sunteti, dar copii vostri?
  • cristinelios cristinelios
    Sunt curios daca toti meseriashii pupincurishti de mai sus au iesit de la romanica. Sa vaza shi ei cum e peste parleaz. Shi daca dupa ce au vazut ei colea, la numai cateva sute sau mii de km, lucruri construite de oameni exact ca romanache ai nostrii (dar care au salarii de 10-20 ori mai mari la preturi cu doar 10- maxim 20% mai mari ca la romanica), deci cum spuneam, daca au trecut granitzoiu shi au vazut toate acestea, sunt curios, vor mai lua ei apararea vreunui politician roman sau a unui pupincurist. Voi credeti ca cei care-i apara pe guvernanti o fac gratis? Nu, o fac pe socoteala voastra, si be bani babani, prostilor si nebunilor. Ei, in mintea lor, au o scuza - se umplu de bani, dar prostia voastra nu are nicio scuza. Stiti ce va urma in urmatorii 10-15 ani la romanica? Stiti ca sunt de platit cam 40 miliarde de EUR numai datorii de stat si peste 70 miliarde EUR datorii private? Stiti ca aproape tot ce conteaza in tzara asta nu ne mai apartzine? Stitzi! Atunci aparandu-i suntetzi complici la tot ce s-a intamplat si se va intampla de acum inainte!
  • eu eu
    nu il mai aparati pe victoras ca sunteti in aceasi oala
  • Gigi Gigi
    O fi Ciutacu un imoral, un tonomat, o marioneta, un idiot.

    Cel care il acuza are invitati doar Udrea, Basescu, Boc, Stolo pe care ii pupa cu multa daruire. Nu prea merge... Daca il critica unu impartial mai credeam si eu da cand vad ca o sluga acuza alta sluga ca e sluga... dau pe VH1 sau Eurosport
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Mie mi-a placut aicisea un baiat care a zis ca Nasul ar vrea el sa aiba audienta lui Ciutacu, ca asta, Nasul, nu ajunge nici 0,5. Eu cred ca baiatul asta greseste, pentru ca asta, ciutacu, "realizatorul emisiunii Vorbe grele de la Antena 2", cum singur se prezinta, nu are audienta deloc, da deloc, deloc, deloc, nu misca acul de zero (bun inteles, scris cu cifre, anume arabe, adica 0). Asa ca eu nu cred ca Nasul se oftica, nici daca ar avea Ciutacu audienta Antenei 3, ca si aia e tot la 0,5. Lui ii ajunge audienta lui...
  • Marius Marius
    mihai de la comentariul 27 ... daca cu creierul tau esti in stare sa gandesti la modul asta simplist...atunci e clar ca faci parte din audienta emisiunilor Sinteza Zilei cu Gadea si In Gura Presei cu Badea.
    Chiar ma gandeam ce o fi in capul celor care se uita la emisunile mai sus amintite...pai uite ce e in capu lu mihai. Daca injura puterea e bine, daca nu o injura inseamna ca pupa in fund. Ba prietene...tu de notiunea de impartialitate ai auzit in viata ta?
    Nu era o lege in audioviziual ca trebuie sa gazduiesti in emisiuni pareri si PRO si CONTRA? Eu nu inteleg de ce nu isi ia cate o amenda in fiecare seara emisiunea Sinteza Zilei. Ce se intampla acolo nici la OTV nu vezi.
  • IulianBudoi IulianBudoi
    Am impresia ca ambii s-au molipsit de la cei pe care ii critica. Vorbe doar. Nicio dovada.
  • Sica Sica
    Victoras tata, stai linistiti baiatule! Nu mai e mult si te pun baietii la punct. Chiar ma gandeam cand va reactiona si Boc la tot ce ii toarna astia pe freza... Omul chiar se vede ca munceste si se gasesc niste adormiti de ziaristi ratati sa ii puna bete in roate. Bravo Boc!
  • mihai mihai
    ptr. toti care il apara pe nasul si il ataca pe ciutacu:
    bai deontologilor intre unul care critica puterea (ciutacu) si altul care o pupa la greu in dos de care parte sunteti ???
  • Marius Marius
    Ba astia de la antena 3 sunt penibili pana in maduva oaselor. Ei seara de seara ii fac pe toti in toate feluri...Badea il face pe Radu Moraru in fel si chip...pe ei nu ii mai da nimeni in judecata sau nu le face plangere la CNA.
    Cum zice altu o vorba despre ei...despre Ciutacu sau Gadea sau alti trepadusi de acolo...cum sar in sus ca arsi. Aoleu ce ne-a facut si ce ne-a zis. Eu am impresia ca baietii astia sunt putin cam retardati.
    Seri la rand l-au facut pe Boc pitic, prost, corupt...cand le-a zis si omu ca sunt niste nesimtiti sau ceva de genu...aoleu cum se poate asa ceva...jignire.
    Acuma ciutacu se lezeasa saracu imediat ca e sensibil micutzu...da' el cand arunca cu vorbe jignitoare in unu si altu...atunci cum e? Sau la el nu se pune. El e Ciutacu si are dreptul sa faca pe oricine troaca de porci.
  • vlad cruncea vlad cruncea
    Oo, aseara nasul a zis clar numele nespusului! devine serioasa treaba. radu si victoras sa se bata barbateste in piata presei, zic.
  • Auggie Auggie
    Are Ciutacu demnitate ? Are Ciutacu morala ? LOL Hai sa fim seriosi .......

Trimite un comentariu

sus