Skip to main content

NAŞUL despre CIUTACU: Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. CIUTACU: Afirmaţii instigatoare, calomnioase de la un capat la altul

 

radu-moraru1Apropierea alegerilor pentru Cotroceni separă apele în talk-show-urile TV. Radu Moraru s-a lansat aseară într-o serie de acuzaţii la adresa lui Victor Ciutacu. Naşul de la B1 TV a cerut arestarea lui "Victoraş", "un fost bandit care a ciordit". “Unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi”, a spus Moraru, într-o emisiune în care invitat a fost premierul Emil Boc şi în care au mai fost incriminate şi alte nume din presă.

Publicitate

Afirmaţiile lui Moraru au atras o plângere la CNA din partea lui Ciutacu.

Ciutacu, pentru paginademedia.ro:

„Sunt calomnioase de la un capăt la altul (niciodată probate) pe zona de presupusă corupţie a mea şi sunt repetate in mod obsesiv. Sunt afirmaţii instigatoare, în pasajul în care cere cu subiect şi predicat arestarea mea."

Iată câteva extrase din emisiune:

Radu Moraru: Păi presa de astăzi, unii ziarişti din presă sunt mai securistici decât securiştii ăi mai răi. E adevărat, nu mai dau cu bâta, acum dau cu scrisul şi lovesc poate zeci de mii de oameni. N-aţi văzut, Patapievici a ajuns cel mai înjurat om. N-am văzut să fie înjurat un fost bandit care a ciordit, l-am văzut pe unul Victoraş, care a lucrat cu Omar Hayssam şi cu Muşetescu. Victoraş, bă tati, voi aţi ciordit acolo, aţi privatizat, ce aţi făcut, vă întreb şi eu? Spune-ne despre ălea, lasă tu părerile tale politice.

Cum e posibil? Acolo ne ocupăm noi de curăţenia asta. Domnul Emil Boc, ocupaţi-vă puţin de curăţenia în zona aia, mai multă fermitate. Vrem nişte băieţi de ăştia arătaţi cu lanţuri. Vă spuneam de acel tânăr. Care sigur, nu e tânăr, că omul e trecut de o vârstă, dar are chipul lui angelic, şi e vorba de un băiat, îi spunem Victoraş. Care repet, am spus-o de multe ori, e micuţ, e un ... mic, nici nu ştiu cum să-i spun.

Dar când îl vezi cum îşi expune marile idei, când îl vezi cât e de supărat, când îl vezi cum emite el pretenţii, cu emite el analize legate de unii la care nici n-ar trebui să se uite. L-am văzut deunăzi cum vorbea el despre Ion Cristoiu. Nişte nenorociri, ca să spun aşa. Ei Muşetescu a lucrat cu Omar Hayssam.

Băiatul ăsta a lucrat şi el pe acolo, că era şef de gentuţe, îi căra geanta lu’ ăsta. Deci domne, până nu face spovedania, ce furăciuni s-au întâmplat în timpul mandatului său, ce s-a dat, cui s-a dat, cum poate să vină el să se dea mare ziarist? Mai avea puţin şi spunea că e mai mare decât Tucă de 7 ori. Mai avea şi spunea că el face ziarul Jurnalul naţional, că el centrează el dă cu capul. E tot timpul cel mai bun, cel mai grozav. Băi Victore, dă-o încolo. Zi întâi ce e cu tine şi după aia te pui în rând cu ceilalţi, că eşti mare ziarist. Asta o socoteşte fiecare. Marii investigatori ...

Victor Ciutacu a cerut, la CNA, analiza emisiunii Naşul.

Sesizarea CNA:

Va atasez alaturat scriptul emisiunii “Nasul”, difuzata pe B1 TV in seara zilei de 7 septembrie 2009, cu rugamintea de a analiza pasajele care ma privesc si a decide daca, in conformitate cu legislatia in vigoare, spusele moderatorului/realizatorului imi lezeaza sau nu demnitatea si imaginea. Pentru usurinta lecturii, am scos din script cateva pasaje relevente.

Cu multumiri anticipate pentru promptitudinea de care, nu ma indoiesc, veti da dovada in analizarea solicitarii mele, va asigur inca o data, Domnule Presedinte, de intreaga mea consideratie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cnseneca cnseneca
    Ciutacu, profesionistul ciutacu are o singura directie de atac PE BASESCU INAINTE MARS !!! asta e comanda care a primit-o asta executa! Ce-o sa mai manance sau cum o sa-si mai plateasca ratele dupa ce n-o mai fi basescu.... Dumnezeu cu mila.
  • Catalin Catalin
    sau 2 baieti disperati dupa ceva audienta (cred ca unul mai disperat, stim noi care)
  • Ionut Ionut
    S-a ofticat ciutacu ... lasa ca-i trece si cade la pace cu nasu! :)
  • mihnea m mihnea m
    bine ca i-a zis-o nasu lui ciutacu!!! dar Boc nu trebuia sa reactioneze la o acuzatie atat de grava si sa trimita potera sa-l aresteze pe "debedeu' dracului" in direct din emisiune?
  • violet violet
    @ cosmin: Tu la toamna mergi la vot?
  • alk alk
    @Piu Piu Ciutacu are emisiune? Nu stiam....
  • Piu Piu Piu Piu
    ciutacu e vai de capul lui...chiar nu se uita mai nimeni la emisiunea aia a lui...
    Radu Morar are dreptate in multe privinte in ceea ce il priveste pe ciutacu..poate nu in toate..dar..cineva trebuia sa ii le spuna
  • popescul popescul
    l-as sfatui pe radu moraru sa-si schimbe numele emisiunii din "nasul" in altceva...orice altceva, de exemplu "pupincuristul portocaliu". ce am vazut eu si ce se numea "nasul" tinea de o alta lume si de o alta cultura de care baiatu', care citea 5 minute ziare in fiecare dimineata acum ceva ani, nu se apropie deloc...
  • ada ada
    Ciutacu ar trebui sa tina ciocu mic pt ca in toate emisiunile lui (si cele cu laptopul) se improasca cu noroi, fara dovezi si argumente
    de om normal. Chemati-l pe dr Florin Tudose, alo, salvarea, ranit de sageti identice cu cele transmise de victoras...
  • Daniel Daniel
    Victor Ciutacu e un baiat amarat din Comarnic. L/au dat parintii la scoala ajutatoare. Ce aveti cu el fratilor?
  • cosmin cosmin
    @violet : tare cretin trebuie sa te nasti ca sa explici cu atat emfaza cum sta treaba cu facultatea lui victoras. ala e un reshapat si cine-i ia apararea e avoton deghizat. acuma ti-e clar?
  • violet violet
    VIDULE, stii de ce nu impinge Ciutacu vagoane cu capul prin gari? Pentru ca el a facut facultate, daca stii ce-i aia. A facut Politehnica, de-aia cu examen de admitere si cu examene care se dau cu profesorul fata in fata, nu altfel. Asta e diferenta intre cei cu scoala si cei fara. Unii pot, altii nu pot. Iar daca tu nu ti-ai dat seama daca Ciutacu a zis sau nu fraze inteligente, e problema ta, nu a lui.
  • VIDUL VIDUL
    Ciutacu ala e un baiat de cartier abuzat ca toti aia cu okelari si care printr-o minune greu de explicat in alta tara normala a ajuns ce-a ajuns. De cand e la tv n-a scos o fraza memorabila sau inteligenta sa-si justifice leafa aia pentru care altii stau in frig si ploaie sau imping vagoane cu capu prin gari.
  • gabi gabi
    @cristi-acuma v-am observat:SA traiti! Raportez: sunt in misiune si va promit ca nu mai fac!!1
  • Codrut Codrut
    hai Vectorase, las-o-n craci, ca daca ar fi sa numaram de cate ori ti-ai bagat si scos umbrela in si din diversi...

    nu stiu daca-i ciutacu bandit sau ciorditor, dar nesimtit si marlan este cu siguranta.

Trimite un comentariu

sus