Skip to main content

-

 

parteneriat_media

Publicitate

Christian Luerzer vine la ADOR

christian_luerzerChristian Luerzer, autorul celebrei Luerzer’s Archive va veni la Bucureşti pentru festivalul de publicitate ADOR. Săptămâna viitoare, luni (7 septembrie), Chirstian Luerzer va susţine prezentarea “Confessions of a Serial Killer”.

2009 marchează a 25-a aniversare a Luerzer’s Archive. Istoria Luerzer’s Archive a înseamnă 150 de ediţii. Calculând o medie de 80 de campanii de print pentru fiecare ediţie, rezultă o colecţie de 12 000 de campanii, ce radiografiază 25 de ani de publicitate la nivel mondial.

Editia specială ce a marcat anul aniversar cuprinde o selecţie a celor mai bune lucrări din această perioadă şi 22 de interviuri realizate de-a lungul timpului cu personalităţi precum George Lois, John Hegarty, Tim Delaney, Graham Fink şi Jeff Goodby.

ADOR 2009 se desfăşoară în perioada 7 – 10 septembrie în Bucureşti şi este organizat de agenţia Millenium Communications. Prezentările publice vor fi susţinute la Teatrul Naţional Bucureşti, iar Gala de Premiere va avea loc la Fratelli Social Club, în seara zilei de 10 septembrie.

Programul ADOR, pe www.ador.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus