Skip to main content

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu eu, ci copiii mei sunt proprietarii trustului de presă Realitatea- Caţavencu"

 

sorin-ovidiu-vintu4Grupul Realitatea Caţavencu este al copiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu, a declarat omul de afaceri într-un articol publicat de Evenimentul zilei. Până acum, Vîntu a mai declarat că Realitatea este a “familiei”, dar nu a pomenit niciodată explicit de copii.

Publicitate

Vîntu, pentru EVZ: “Nu eu, ci copiii mei sunt proprietarii trustului de presă Realitatea- Caţavencu. Iar ei nu au nici cel mai mic interes politic”.

De ce Realitatea este pe numele copiilor?

Nu eu îmi voi moşteni copiii, ci copiii pe mine, aşa că am ales să o fac în timpul vieţii mele”, a declarat scurt Sorin Ovidiu Vîntu, pentru paginademedia.ro. Este aşa de la început, din 2004. Atunci am cumpărat Realitatea direct pe numele lor.

Sorin Ovidiu Vîntu are doi copii, Ioana (28 de ani) şi Ionuţ (22 de ani).  Realitatea Caţavencu este deţinută de Blue Link Comunicazioni, companie unde acţionar este Vitalie Dobândă.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Vitalie Dobândă are un contract de tip trustee cu fiecare dintre cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, în mod egal.

Foto: EVZ.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    Vreau banii inapoi de la FNI.
    1933 la ultima valoare sau macar banii mei.
    Ma gasesti la mausoleu la Berthelot lasa vorba acolo spui ca-l cauti pe PROSTUL de HAZ
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Asta isi baga la inaintare si copiii! Dupa Vlas, nu a mai gasit oameni de sacrificiu (directori de paie, precum Funt, din Ilf si Petrov) si isi risca libertatea copiilor!
  • Rares Rares
    Nu conteaza cine este proprietar, important e cine conduce trustul. Sau mai bine zis banii cui il conduc. Sunt convins ca si melcul chior de la coltul strazii si-a dat seama de lipsa de coloana vertebrala a jurnalistilor din trust. Imi pare rau pentru ce se intampla, mass-media ar trebui sa fie independenta.
  • gabi gabi
    transformarea in rau a postului tv e atit de evidenta incit am scos postul din telecomanda asa cum am scos si Cotidianul din abonament. Nu are devit Vintu si cu Nistorescu sa faca ce vor sunt banii lor sar pe mine m-au pierdut.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Mulţumesc pentru precizări, Brăduţ.
  • Petrisor Petrisor
    Şi Vîntu se ia după Voiculescu. Ca şi Patriciu.
  • bradutz bradutz
    Contractul de tip trustee nu este "de incredere" :). Trustee este o persoana care actioneaza pe plan legal si juridic in numele altei persoane. Un reprezentant.

Trimite un comentariu

sus