Skip to main content

Tirul lui Mircea Badea la adresa lui Patapievici a costat 10.000 de lei

 

mircea-badea-3"Domnu Patapievici, auzi, bă, eşti prost! Hai, că poate nu înţelege: prietene, eşti prost rău, prost, prost, prost." Este una din afirmaţiile lui Mircea Badea care face Antena 3 să scoată din buget 10.000 de lei. Amendă de la CNA.

Publicitate

Horia Roman Patapievici a sesizat forul audiovizual, acuzând “Campania de denigrare şi dezinformare împotriva mea şi a Institutului Cultural Român”.

Din sesizarea lui Patapievici:

"Susţinând că nu am înţeles emisiunea sa de marţi, 25 august (al cărei conţinut totuşi lipsit de orice echivoc poate fi rezumat prin afirmaţia “Elena Udrea stă cu gura pe organul lui Traian”), realizatorul mi s-a adresat direct pe ecran, spunându-mi că “subtil” nu are nimic de-a face cu “suptul”, cum aş crede eu, ca obsedat sexual."

"Ceea ce reclam este că realizatorul emisiunii În gura presei a folosit spaţiul său de antenă pentru a mă denigra şi a mă pune într-o lumină proastă, nu pe baza unor fapte, ci pe baza unor insinuări ce tentă sexuală şi a proferării de injurii."

Ce a zis Mircea Badea despre Horia Roman Patapievici:

"Deci este un domn care pozează, dar pentru că natura nu l-a înzestrat cu fizic şi chip de model, pozează în intellectual fin, în timp ce, de fapt, este un prostovan. Este un prostovan, un grobian şi, dacă mă întrebaţi pe mine, şi un obsedat sexual."

"Bine, eu n-am înţeles cu ce suge el sângele oilor? (…) Deja, intelectualul fin la care am făcut referire mai devreme, domnul Patapievici se numeşte, ca să spulber misterul, probabil că în acest moment îşi imaginează nişte orgii sexuale pentru că eu am vorbit despre ceva care suge sângele."

"Eu cred că domnul Patapievici era beat când s-a uitat la emisiune sau era prost. Sigur că beţia e o stare temporară de care poţi să scapi şi de care te poţi drege. Prostia, însă, nu se vindecă niciodată şi mi-e teamă că varianta a doua îl prinde cel mai bine pe domnul Patapievici."

"Eu nu înţeleg de unde le scoate domnul Patapievici. Din puţul gândirii? Şi am zis “puţul”, care este masculine. Puteam să zic “puţă”, care e la feminine."

"Apropo, domnu Patapievici, subtil nu e cu supt. (…) Deci subtil nu e cu supt, caz în care aţi tresărit frenetic şi aţi avut un spasm. Aşa cum, mă rog, irefutabil nu e cu nişte scheme. Aşa cum scrupule nu e cu Terente."

"Domnu Patapievici, auzi, bă, eşti prost! Hai, că poate nu înţelege: prietene, eşti prost! Hai, că poate nu înţelege: prietene, eşti prost rău, prost, prost, prost. Dacă erai beat, îţi trecea, prostia, însă, crede-mă, este permanentă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spectatorul18 spectatorul18
    de obicei nu comentez ceea ce altzii spun,dar chiar simt nevoia sa deschid ochii unora care nu isi dau seama ca facand pe altii prosti,badea castiga niste bani.In schimb voi o faceti gratis si ceea primiti sunt niste injurii care nu pot sa le scriu.si daca va simtiti mai bine ma puteti injura si pe mine ca nu ma intereseaza prea mult.vorba aia:cine isi pune mintea cu prostu,e mai prost decat el.
  • claus_ciobi claus_ciobi
    de ce nu va place de Mircea pentru ca _i pronegreste pe toti care nui placem nu numai eu sau alti . fratilor numai este o tara de nebuni si profitori??
  • "badea Gheorghe" "badea Gheorghe"
    Toti cei care în comentariile voastre î-l criticati pe Mircea Badea,trãiti într-o alta lume.Jucati pe un teren mocirlos ca-n Ghencea si comentati un alt meci disputat pe un teren cu gazon impecabil.Desigur ca traiti bine din firimiturile pe care le lingeti de pe masa bogatilor,dar nu uitati ca acestea se vor termina odata si atunci ce ve-ti face? Nu cred ca-mi poate spune careva dintre voi ca-i bine în tara asta,sau cel putin ca se întrevede o oarecare îmbunatatire a nivelului de trai,atunci m-antreb ce va face sa acceptati minciuna,oare nu chiar faptul ca sunteti total debusolati? De ce nu vã place felul în care-i ponegreste Badea pe conducatorii vostrii iubiti? Oare merita ei un alt tratament? Ei cum ne trateaza pe noi?Nu fiti lasi fratilor ca o sa regretati când totul v-a fi prea târziu.
  • violet violet
    Marius, daca esti cel care a scris la Ciutacu, cel de 24 de ani, atunci iti doresc sa ai multe realizari pe plan profesional si nu numai, asa cum ai visat in scoala pe care ai facut-o. Ca sigur ai anumite asteptari, ca oricare dintre noi. Se pare ca nu intelegi deloc notiunea de a fi frustrat, ceea ce inseamna ca nu ai avut experiente care sa te determine sa devii astfel. Iti doresc nici sa nu ai.
    Si daca nu esti acel Marius, tot asa iti doresc.
    Comparatia cu MISA, Bivolaru, mi se pare cel putin exagerata, ca sa nu zic de-a dreptul deplasata.
    P.S. Intamplator, si eu am facut tot la stat, la zi, intre 1987-1992, cu doua examene de mate si unul de fizica la admitere, deci o facultate tehnica.
  • Marius Marius
    Oameni buni...Mircea Badea nu are absolut nici un argument care sa il recomande ca un om in postura de a se comporta asa cum se comporta. Exemplul dat de mine ca a facut facultatea la fara frecventa a fost asa...o chestie de detaliu. Mii de studenti termina o facultate...asta ce inseamna ca le dam la toti cate o emisiune sa debiteze aberatii?

    Ati avut colegi de clasa cu parinti profesori? Eu am avut si stiu foarte bine cum se intampla cu ei. Nu stiu cum se facea de mereu copii de profesor erau premianti...cred ca e o treaba curioasa tare. Cei care aveau parinti profesori si totusi nu aveau 10 pe linie erau cu adevarat prosti ca piatra seaca.

    Nu ma mira faptul ca Mircea Badea are atatia fani. Uitati-va si la Bivolaru cati adepti are in MISA. E normal. Oricand o sa existe un numar considerabil de indivizi care o sa fie de acord cu orice, oricat de aberant ar fi. Mircea Badea reuseste sa reuneasca frustratii si mediocrii...asa cum Bivolaru reuseste sa reuneasca bautorii de urina.

    Ceea ce ma sidereaza pe mine e mediatizarea excesiva a unui om ca Mircea Badea. Faptul ca nimeni nu vine sa ii dea replica cu tarie si sa-l puna in banca lui.

    PS: Si eu am dat 2 examene de matematica si 1 de fizica la intrarea in facultate. Asa...si? Nu consider ca asta spune ceva despre mine. Si in plus am facut facultatea la stat si la zi...nu la fara frecventa. Asta nu o sa-l impiedice pe Badea sa ma faca in toate felurile daca i-as spune ceea ce cred despre el.
  • BB BB
    Bogdan, o intrebare simpla am sa iti adresez: dar cei de la conducere au bun simt fata de tine, cand fura din tara asta absolut tot si iti zambesc pe sticla spunand acelasi discurs over and over agaian: "vrem binele tarii, luptam pentru dreptate". Daca inca mai crezi asta...imi pare sincer foarte rau pentru tine. Astea sunt povesti de mult apuse. Mircea spune lucrurilor pe nume. Iar asta cu "bunul simt" este exact ca pe timpu comunismului cand toata lumea era setata, repet SETATA sa creada acelasi lucru: guvernul stie ce e mai bine, noi nu putem, nu avem voie! Stii, ca niste roboti! Incearca sa intelegi, inainte de a te enerva ca ti-am raspuns ( asta este reactia clasica si mult prea uzata a omului) urmatorul citat , apartinand lui Ovidiu Tudoran: "E trist ca cei care ar trebui sa ne initieze in arta de a trai (parinti, educatori) ne invata de fapt cum sa ne distrugem viata: angajeaza-te, fa-ti o cariera, casatoreste-te, fa-ti o casa, castiga bani… Toate astea sunt doar multiple feluri de a muri. Cat de putini sunt cei care iti spun : viseaza, nu te teme, fii sincer cu tine, revolta-te, fii liber!" Doar gandeste-te...
  • bogdan bogdan
    Si la facultatea de matematica te invata bunul simt? Iar dupa cele trei examene a primit o diploma de buna purtare? Un marlan e un marlan...chiar si cu 10 facultati si 5 licee de mate-info. Cat despre a sa mama, o minunata doamna...am avut nenorocul sa o am profesoara la bac...si in timp ce toti stateam si incercam sa ne concentram, ea nu stia cum sa se planga mai tare (si mai zgomotos) de ziaristii nenorociti care se luau de fiul ei. Asa incat a avea o mama profesoara de romana nu inseamna ca inveti de acolo bunul simt (e posibil, dar in cazul lui nu a reusit).
    Daca tot este atat de echidistant si de corect, de ce nu se ia niciodata si de Felix al lui? OK, ii plateste salariul, dar cum ramane cu corectitudinea?
    Era funny cand era cu Teo...de atunci insa s-a bagat in prea multe si a devenit specialist in toate, fara sa stie de fapt mai nimic. Trebuia sa ramana la matematica si sa se duca la olimpiade.
    PS Nu m-am mai uitat la el de multi ani de zile. In Romania, prostia a incetat sa mai fie amuzanta cand a devenit sport national.
  • bozo bozo
    deci? concluzia care se impune este ca mircea badea are vaste cunostinte de limba si literatura romana, ca stie sa faca o analiza gramaticala si a fost olimpic la matematica. si asta gratie parintilor sai - mama profesoara de romana si tatal profesor de matematica. parerea mea este ca i-au lipsit meditatiile la materia numita "bunul simt" dar am vazut ca vrea sa echilibreze balanta aratindu-ne cit de frumos isi modeleaza musculatura (cu neuronul merge mai greu).
    altfel, probabil ca in alta conjunctura, as zice ca e chiar simpatic
  • violet violet
    Marius, inca ceva si te las: ce zici de urmatoarea scara a valorilor, pe care sa se situeze Basescu Traian, Basescu Mircea, Udrea Elena, Basescu Elena, cine mai vrei tu etc?
    E mai buna decat aceea care te sperie pe tine, cu Ciutacu, Badea, Gadea? :(
  • violet violet
    Marius, sa stii ca, daca Mircea n-ar fi urmat o facultate la stat, faptul ca a fost olimpic in liceu nu e deloc lipsit de relevanta. Pentru ca, in primul rand, a dat admitere la acel liceu de mate-info, unde n-a intrat oricine, si nici cu medie mica. Deja s-a realizat departajarea sa de cei care au urmat licee mai putin cautate, ca sa ma exprim asa.
    Apoi, la facultatea de matematica a dat admitere trei examene de matematica, pe care le-a trecut. Nu concurs de dosare sau mai stiu eu ce alta "vrajeala", ci pus capul la contributie, asta e matematica. Sigur, trebuie SA STII matematica, pentru a putea intelege cata matematica stiu altii si cat au muncit pentru asta.
    Sa nu mai vorbim de limba romana pe care, gratie mamei sale, a dovedit ca o stapaneste foarte bine: are proprietatea termenilor, stie sa faca o analiza morfo-sintactica. Iar de insailat texte, as zice ca scrie mai bine decat altii, care se dau mari talente pe bloguri sau in alte medii.
    Da, o mai ia si pe aratura, ca e dreptul lui sa se sature de prea multi prosti si ipocriti, obsedati sexual,hoti de bani publici etc.
    Hai ca am scris mai mult decat as fi dorit.

    P.S. BB, iar tatal e prof de mate. :)
  • violet violet
    Dragos, cum zici ca va ramane in istorie Patapievici? :)))) De fapt, ai dreptate, ca asemenea expozitii n-a reusit nimeni sa patroneze; de aici iti dai seama cam ce ii lipseste in viata acestui ilustru Patapievici.
  • who cares? who cares?
    Marius, mai baiatule, cine te crezi tu ca sa speri in plecarea oricui de pe acest Pamant? Si, Marius, sa stii ca Mircea a dat si a promovat trei examene de matematica la admiterea la facultate. Dar, desigur, asta nu poate intelege oricine, cum e cu matematica asta...

    Si inca ceva: te straduiesti prea mult sa-l discreditezi, daca nu dai doi bani pe el! Eu cred ca dai, de fapt, foarte multi, si iti da tie si altcineva pentru efortul depus.
  • Rares Rares
    Daca prostia ar avea limite, Badea ar fi mult mai tacut! Mie imi place, e prost si amuzant, se poate lua de mana cu Becali, Vanghelie si Geoana.
  • Marius Marius
    Sorin...daca de marimea unor litere ti-ai gasit sa te legi...atunci nu pot decat sa sper ca o sa parasesti cat mai curand tara asta. Nu vreau sa risc sa am de-a face cu indivizi ca tine. Badea ar pleca si el dar din pacate ar muri de foame, el nestiind sa faca absolut nimic...probabil acesta e si cazul tau.
    Mircea Badea injura Romania...dar nu il duce capu sa inteleaga ca doar intr-o tara ca aceasta un personaj ca el putea sa isi castige existenta.
  • Sorin Sorin
    Marius... Esti varza. Dar se pare ca pe Badea, Ciutacu si pe Gadea ii stimezi mai mult decat pe Dumnezeu, din mement ce numele Atotputernicului il scrii cu litera mica

Trimite un comentariu

sus