Skip to main content

Tirul lui Mircea Badea la adresa lui Patapievici a costat 10.000 de lei

 

mircea-badea-3"Domnu Patapievici, auzi, bă, eşti prost! Hai, că poate nu înţelege: prietene, eşti prost rău, prost, prost, prost." Este una din afirmaţiile lui Mircea Badea care face Antena 3 să scoată din buget 10.000 de lei. Amendă de la CNA.

Publicitate

Horia Roman Patapievici a sesizat forul audiovizual, acuzând “Campania de denigrare şi dezinformare împotriva mea şi a Institutului Cultural Român”.

Din sesizarea lui Patapievici:

"Susţinând că nu am înţeles emisiunea sa de marţi, 25 august (al cărei conţinut totuşi lipsit de orice echivoc poate fi rezumat prin afirmaţia “Elena Udrea stă cu gura pe organul lui Traian”), realizatorul mi s-a adresat direct pe ecran, spunându-mi că “subtil” nu are nimic de-a face cu “suptul”, cum aş crede eu, ca obsedat sexual."

"Ceea ce reclam este că realizatorul emisiunii În gura presei a folosit spaţiul său de antenă pentru a mă denigra şi a mă pune într-o lumină proastă, nu pe baza unor fapte, ci pe baza unor insinuări ce tentă sexuală şi a proferării de injurii."

Ce a zis Mircea Badea despre Horia Roman Patapievici:

"Deci este un domn care pozează, dar pentru că natura nu l-a înzestrat cu fizic şi chip de model, pozează în intellectual fin, în timp ce, de fapt, este un prostovan. Este un prostovan, un grobian şi, dacă mă întrebaţi pe mine, şi un obsedat sexual."

"Bine, eu n-am înţeles cu ce suge el sângele oilor? (…) Deja, intelectualul fin la care am făcut referire mai devreme, domnul Patapievici se numeşte, ca să spulber misterul, probabil că în acest moment îşi imaginează nişte orgii sexuale pentru că eu am vorbit despre ceva care suge sângele."

"Eu cred că domnul Patapievici era beat când s-a uitat la emisiune sau era prost. Sigur că beţia e o stare temporară de care poţi să scapi şi de care te poţi drege. Prostia, însă, nu se vindecă niciodată şi mi-e teamă că varianta a doua îl prinde cel mai bine pe domnul Patapievici."

"Eu nu înţeleg de unde le scoate domnul Patapievici. Din puţul gândirii? Şi am zis “puţul”, care este masculine. Puteam să zic “puţă”, care e la feminine."

"Apropo, domnu Patapievici, subtil nu e cu supt. (…) Deci subtil nu e cu supt, caz în care aţi tresărit frenetic şi aţi avut un spasm. Aşa cum, mă rog, irefutabil nu e cu nişte scheme. Aşa cum scrupule nu e cu Terente."

"Domnu Patapievici, auzi, bă, eşti prost! Hai, că poate nu înţelege: prietene, eşti prost! Hai, că poate nu înţelege: prietene, eşti prost rău, prost, prost, prost. Dacă erai beat, îţi trecea, prostia, însă, crede-mă, este permanentă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    :)) BB esti penibil, frate. Badea a facut facultatea la fara frecventa, motiv pentru care amintirile lui din scoala se opresc pe la liceu. Ce relevanta poate avea ca cineva a fost la nu stiu ce olimpiada prin nu stiu ce clasa de liceu sau scoala generala?

    Badea nu a avut nici o realizare in toata viata lui. E un mediocru penibil. Fiti atenti din ce "lecturi" tot citeaza cand vrea sa para intelighent...lecturi de liceu: "moara cu noroc", "amintiri din copilarie", etc. Acolo e limita lui superioara.

    Avem acum un nou catalizator al mediocritatii din romania, o persoana in care se regasesc toti incultii si muncitorii de pe santier. Badea impreuna cu gasca de la antena3 au inceput sa ia la rand toate valorile tarii si sa le desfinteze rand pe rand.

    Care e mandria lu Badea? AUDIENTA. E cuvantul sfant dupa care se ghideaza si pentru care face orice. Asta ce inseamna? Ca daca ai audienta (pentru ora la care e emisiunea lui)...inseamna ca ai si vreo valoare? Pai sa ne uitam la OTV si la ce audiente faceau emisiunile cu elodia. Faceti o emisiune in care sa omorati oameni in direct...sa vedeti acolo audienta adevarata. Nu stiu cu ce se poate mandri in viata badea cu altceva decat cu audienta...pe care vedem cu totii cum o obtine.

    Sa ne fereasca dumnezeu de o tara in care pe primele trepte ale valorii sa fie Badea, Ciutacu si Gadea.
  • Răzvan Răzvan
    Jumatate din populatia tarii il sustine pe Badea, fiindca jumatate din populatia tarii e la fel de lipsita de bun simt ca si el!
  • BB BB
    Mircea a fost olimpic national, domnule Dragos. Iar mama lui este profesoara de limba romana. Intrati pe blogul lui Mircea, jumatate din populatia tarii il sustine.
  • dragos dragos
    Problema lui Badea e urmatoarea: el va deveni istorie in urmatorii ani, pe cand domnul Patapievici va ramane in istorie precum Eliade. Cine e Eliade? Intrebati-l pe Mircea Badea. Pun pariu ca habar nu are.
  • kafka kafka
    Nu conteaza,Jean boxeaza!!!!Patapie.... cum se exprima,bre?Pai cu penita sa, violeaza bunul simt,tradandu-si frustrarile,cauzate inca din copilaria sa nefericita.Dismorfofobia e boala grea!!!
    Si-a compensat aceasta suferinta prin mecanismul proiectiei,folosind un limbaj obscen(coprolalie)indreptat,in perioada adolescentina, spre propria persoana.Isi protejeaza, astfel, stima de sine;Candva,cineva i-a spus ca e bun de nimic,si.....iata unde a ajuns.
  • Marius Marius
    Nu inteleg de ce nu fac plangeri la CNA toti oamenii care sunt batjocoriti in emisiunile de la antena3. La "sinteza zilei" si "in gura presei" limbajul si marlania ajung la cote alarmante. Chiar nimeni nu sesizeaza asta? Basescu ar trebui sa depuna cate 10 plangeri la CNA si nu numai pentru fiecare editie a acestor emisiuni.
  • gabi gabi
    eu pe mircea badea mi-l amintesc din singura prestatie intelectuala memorabila spagatul pe doua scaune.De cind ''munceste''la antene pe post de lingau felixist am scos antenele din telecomanda
  • Răzvan Răzvan
    Comportamentul lui Mircea Badea nu doar că e ruşinos, e de neurmărit. Pentru că a înjura pe oricine nu e o calitate, e lipsă de bun simţ şi educaţie!
  • Catalin Catalin
    Curajul nu se masoara niciodata in invective. Curajul nu se masoara niciodata in badaranii. Dl. Badea are un singur tel: sa faca audienta.Si, se pare, cu orice compromis.
    Personal, am incetat sa mai urmaresc emisiunile lui de peste un an de zile.
  • BB BB
    Mircea nu are bun simt? sau sunteti voi corupti de sistem? cand cineva are curajul sa spuna lucrurilor pe nume, prostimea (ceea ce inseamna "poporul") tresare imediat: cine indrazneste sa ne scoata din intuneric? Dar..la ce te poti astepta de la cei ce refuza sa judece cu propriul cap? Citat din Principele,Machiavelli: "Pe oameni trebuie să îi iei cu binele sau să îi distrugi cu totul, fiindcă ei se răzbună pentru un rău uşor care le-a fost pricinuit, dar nu se răzbună în schimb pentru ceva grav." Fratilor, razbunati-va pt raul cel mare!!
  • NICU UNGHIE NICU UNGHIE
    Baiatu asta n-are nici un sistem de valori nici un reper in viata in afara de cativa boxeri si sensei. Vorbeste despre Patapievici, Hurezeanu, CTP, Plesu, Cristoiu ca si cum ar vorbi despre unii din fata blocului. Se bucura ca are rating da nu-si da seama ca ratingu vine din scandal nu din inteligenta. Cum era aia ? Ca degeaba face pasaju la Baneasa ca se muta coada la Casa Scanteii ? :) Da cand iesi din Bucuresti tati cum mai e ? Se muta coada la Ploiesti ? Bleah !
  • Kartouche Kartouche
    Pata zice :“Dacă se mai putea, Mircea Badea a reuşit să ridice mârlănia masculină pe culmi încă mai înalte. A imaginat o scenetă, în care, prin deducţii absurde şi neruşinate, Elena Udrea era pusă să fie „cu ochii pe organ” şi să „stea cu gura numai pe organ”. Al cui organ?, se întreba inocent dl Badea; al lui Traian Băsescu, îşi răspundea tot dânsul, omniscient. Concluzia scenetei era că Elena Udrea stă cu gura pe organul lui Traian Băsescu.
  • alk alk
    Deh, "e" unii frustrati din cauza lipsei de intelect...
  • cirstea florin cirstea florin
    Dar Horia Patapievici are?Va mai aduce-ti aminte ca era suspectat de politie politica, de ce nu sa mai auzit nimic despre asta dupa venirea la putere a lui SUPER BASE?
  • dragos dragos
    Acest Badea nu are pic de bun simt....de fapt ce bun simt sa aiba, cand tescalaul cu euro il asteapta in ziua de salariu. Om trai si vom vedea si decaderea lui.

Trimite un comentariu

sus