Skip to main content

EXCLUSIV: Revistele Realitatea Caţavencu, preluate de manageri

 

ACTUALIZARE

Publicitate

Deocamdată nimeni nu s-a decis să preia revista Tabu. Potrivit informaţiilor din interiorul grupului, Realitatea-Caţavencu va mai susţine doar apariţia numărului pe noiembrie al revistei, in cazul în care nimeni nu va prelua publicaţia.

Publicaţiile din Divizia Life Style a grupului Realitatea Caţavencu vor fi preluate de managerii acestora. Este vorba de Tabu, Bucătăria pentru toţi, Aventuri la pescuit, Superbebe şi 24Fun.

Decizia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de către Sorin Ovidiu Vîntu:

“Este vorba de un Management Buyout. Era cea mai bună decizie în interesul celor de acolo, pentru a-şi păstra locurile de muncă”.

Sorin Enache, director general Realitatea Caţavencu, a declarat, pentru paginademedia.ro, că a făcut propunerile managerilor şi aşteaptă răspunsul acestora.

Bucătăria pentru toţi va fi preluată de Răzvan Cucui, fondatorul publicaţiei. Aventuri la pescuit va trece la Sorin Vulpe, iar 24 Fun, cel mai probabil, la Alex Săndulescu.

Situaţia în legătură cu lunarul Tabu nu este clarificată. Se discută o variantă de preluare de către publisherul Sorin Vulpe şi de către Cristina Bazavan, redactor şef. La Superbebe proprietar va fi Tana Pazara.

Posibilitatea ca actualii publisheri să devină proprietarii titlurilor a fost punctată de paginademedia.ro încă de acum o lună, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danutz SMedia Danutz SMedia
    Apropos, mai apare 7 seri in Bucuresti? Nu am mai vazut-o de ceva timp.
  • Ardeleanu' Ardeleanu'
    7 Seri ? Mai apare? Sau are tiraj confidential? Nu am mai vazut-o de prin iarna trecuta prin Bucuresti. Poate se mai gaseste doar pe la agentii. Cu ce date are in SNA mai bine s-ar duce in vacantza la tara. E aerul mai curat si face bine la stress.
  • de la 7 seri pentru SOV de la 7 seri pentru SOV
    köszönöm!
  • taher taher
    grupul RC a inceput sa moara incet dar sigur in ,pmemntul in care mogulul a decis ca are nevoie de 200 d3e manageri la 2000 de angajati. problema inca nu ar fi asta insa unii saraci l;ucreaza in domeniiin care nu au treaba. adica daca aduci un redactor sef de ziar si il pui sef la tv e posibil sa ai probleme mari. indiferent cate de destept pare sau este omul...astora sa le multumesaca SOV pt gaura de 20 de mil pe anu in curs.
  • Adrian Adrian
    @ Academician

    Corect. Jos jobenul. Scuze de omisiune.
  • Zana Maselutza Zana Maselutza
    Invidiosilor. Va roadeti unghiile. Asa-i in viata. Nu fiti rai. De unde frica asta?! 24FuN va lasa fara publicitate si va inteleg frustrarile. La anul va fi si mai rau. Lasati omul in pace ca nu-i mogulul gratuitelor acum. Alex a lasat loc de buna ziua in piata asta pe unde a fost. Si la mari si la mici. Oamenii din jurul lui sunt de 10 ani cu el. Si la bine si la rau. Oare de ce?! Noapte buna.
  • academician academician
    Draga Adrian,

    cele mai tari petreceri din media romaneasca erau Balurile A.C.Daca nu le-ai prins... asta e .
  • Ghiozdanasul MISA Ghiozdanasul MISA
    @QQQ - nu e organizatie, e ditai loja.Loja COLporterilor, cu Sandulescu - comandor.
    @ adriane - hai, zi-ne sincer , ce bonus i-ai cere lui sandi ca sa te bagi la o spirala ? in vama , nu la costinesti.
  • QQQ QQQ
    Adi,

    Nu am mai fost de 4 ani. Dar, vazandu-ti stilul, incep sa cred ca si Sandulescu are caratorii lui de cognac. Dumnezeule, ce organizatie!
  • adrian adrian
    @ Q

    E simplu. E o parere. Esti un sensibil.
    In timpul tau liber faci ce vrei. Ar fi mai bine sa nu mai vii data viitoare. Sunt doua mari petreceri beton pe piata de media: Kiss FM si 24 FUN.
    Oricum cred ca te-ai furisat fara invitatie si te-a prins Sandulescu cu mancarea in ghiozdanas la plecare!!!
    Daca nu-ti place Laptaria vezi ca e deschis un club de manele langa Bamboo. Auditie placuta!
  • QQ QQ
    @Adrian - Se spune propRietar, nu propietar. Ma asteptam mai mult de la un absolvent de Filozofie, fie ea si la Cluj.
  • Q Q
    @Adrian. Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la petrecerile 24 Fun din Laptarie imi vine sa regurgitez: miroase a transpiratie, pe jos e o clisa de bere, mancarea mi-a dat niste crampe teribile. Am fost de doua ori si, iarta-ma Miho, e prea mult de indurat pentru o bere moka.
  • adrian adrian
    Vad ca lumea se tot agita cu 24 FUN.Cainii latra si Sandulescu e cu sacii in caruta.
    E simplu. Cand esti lider detasat pe piata city-guide-urilor este normal sa fii injurat de toata lumea. In Bucuresti pe unde te duci dai de ea. Cat despre perecerile 24 FUN tipa invidia si frustrarea unora si altora. Sunt cele mai faine petrecri la care am fost pana acum. Primavara si toamna cu regularitate de sapte ani. Asa ca succes si altora.
    totusi ar fi decent ca pagina lui Petrisor sa nu coboare nivelul la un limbaj de mahala. O fi Sandulescu un arogant dar stie ce face. Asa ca tipati baieti, tipati.
    Omul a mai dat o lovitura. E propietarul unui brand la ceea ce a muncit de ani de zile. Sper sa nu i se suie la cap. Succes!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog să păstraţi comentariile în limitele decenţei, fără acuzaţii nefondate.

    Evitaţi comentariile care conţin afirmaţii calomnioase, fără bază sau jignitoare. Acestea vor fi moderate.
  • analist analist
    Berevoiesti nu le zice chiar rau. Situatia la 24FUN e ceva mai tulbure decat pare la prima vedere. Sandi si trupa au tot vandut catre advertiseri avand un ditamai grupul in spate. Sau, macar, un Catavencu pe la inceputuri. Si si-au permis sa iasa din SNA si sa bage pe gat agentiilor niste cifre doar de ei stiute. Probabil dublata actiune si de niste bagat cascaval in buzunare ca sa le intre cifrele mai uns si mai adnc pe gat. Dar nu asta ar fi baiul ca nu sunt nici primii si nici ultimii care fac asta. Partea mai trista va fi de acum incolo. Cascavalul din buzunar ajuta la impinsul de cifre mai doar pana la omulet. Ca sa intre adanc, pe esofag, era foarte util trustul. Iar trustul pare ca nu prea va mai fi.
    Atunci sa vedem cum va mai vinde Sandi fituica. Probabil va fi nevoit sa dea petreceri lunare pe motoare si unele saptamanale mai in cadru intim si restrans. Sau poate reinventeaza business-ul si va fi primul ghid gratuit care va costa doar 9,99 RON.

Trimite un comentariu

sus