Skip to main content

Florin Alexandrescu, negocieri cu Realitatea Caţavencu

 

florin-alexandrescu-zfFlorin Alexandrescu, până în iulie director operaţional al grupului de firme MediaPro este în discuţii cu Realitatea Caţavencu, pentru o eventuală poziţie în coordonarea vânzărilor de publicitate.

Publicitate

Cotactat de paginademedia.ro, Alexandrescu a confirmat discuţiile, dar a afirmat că nu a luat încă o decizie.

Florin Alexandrescu, pentru paginademedia.ro:

“Vremea deciziilor nu a trecut. Nu neg discuţiile cu Realitatea, dar infirm semnarea contractului”.

Totodată, Alexandrescu a precizat că “nu e singura opţiune”.

În prezent, vânzările Realitatea TV sunt administrate de regia DBV Media House, condusă de Brânduşa Vlanga.

În urmă cu aproximativ o lună, Florin Alexandrescu a fost la un pas de a prelua vânzările Antena 1, după negocieri avansate cu managementul Intact.

De ce nu a semnat cu Intact? “M-am retras ca efect al unui management nefericit al schimbării”, a declarat Florin Alexandrescu, fără a da alte detalii.

Cine este Florin Alexandrescu (sursa: ZF)

  • Florin Alexandrescu (34 de ani) este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe-Bănci, specializarea Bănci şi Burse de Valori.
  • Din decembrie 2007, a fost numit director operaţional al grupului de firme MediaPro. Din această poziţie, el va coordona activitatea operaţională a tuturor diviziilor MediaPro şi strategia de marketing şi vânzări a grupului.
  • Anterior, a fost sales strategist pentru Slovacia şi România al Central European Media Enterprises (CME) şi sales director al Nova TV Cehia.
  • A început să lucreze pentru Pro TV în 1999, fiind în primii doi ani research coordinator în cadrul departamentului de cercetare. Între 2000 şi 2001 a fost sales executive în departamentul de vânzări al Pro TV, iar din 2001 până în 2006 a ocupat funcţia de sales manager al Pro TV.

Foto: ZF

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roxana roxana
    Florin,
    Au dreptate cei care spun "chill out and ignore" pentru ca in caz ca ai uitat cum e...This is Romania ;)
    Orice ai face si orice le-ai spune tot pe a lor o tin.
    Sunt multi care te cunosc personal si destul de bine astfel incat sunt sigura ca ti-au simtit lipsa asa ca ...bine ai revenit printre noi si ne vedem la negocieri;)
    Mereu ai fost un partener de discutii iar negocierile cu tine nu erau un monolog(gen:take it or leave it) asa cum s-a intamplat ulterior plecarii tale.
  • coleg posibil coleg posibil
    Mai Florinele, inversunat esti colega! Nu te enerva ca faci ulcer, spume la gura, te contrazici si ne innebunesti de cap:
    -hotaraste-te domnule! oamenii astia iti sunt colegi, sau nu te cunosc "(se pare ca majoritatea)"?!
    -daca urezi cuiva ceva de bine (sau de orice), pune baiatule semnul exclamarii ca altfel zic oamenii (minoritatea care te cunoaste) ca faci mishto de danshii!
    -ce naiba ii tot dai leandra cu cinstea aia?! esti vanzator sau director? cinstea e buna, nu zic, dar ca sa o pui in valoare iti trebuie si altele (doua). Daca nu le ai, cinstea e inutila, daca le ai, astia din grupul realitatii ti le vor face omleta imediat! Nu iti imagina ca in mijlocul grupului (format din 1,5 canale) vei avea pavaza grupului mediapro, sau vei avea vreun interlocutor gen Sarbu! Nu draga, vei fi singur printre omlete!
  • kill deal kill deal
    Cerea cineva morala mai rapid, s-a cam dus vremea preludiului in publicitate.
    Morala: m-am gandit sa urez succes domnului Florin in lupta cu piata insa, avand in vedere pregatirea dansului, cred ca mai corect ar fi sa uram cu totii succes pietei.
    Feeling personal... Pro-ul va face bani multi in 2010... de la DV(erde) Imparat si SOV(erde) Imparat.
    Am zis.
  • colegu 22 colegu 22
    Draga Florin,

    n-am fost si nici nu cred ca vom fi prea curand colegi asa ca, deferent si nu ermetic, iti dau un pont for free : piata abia te-asteapta sa concretizezi/monetizezi pe criza asta! Ca piata , in cazul tau, daca am inteles bine se va reduce la canalele sov e alta poveste...Sanatate!

    P.S. Nu sunt sigur ca vei primi prea multe mailuri de la cei care te cunosc sau nu... In schimb ii poti cere tu lui Petrisor IP-urile spionilor si altor compozitori:-)
  • Florin Alexandrescu Florin Alexandrescu
    Dragi colegi,

    Acum ca v-ati racorit (vineri a fost neobisnuit de cald pentru octombrie), iata cateva mesaje, in loc de epilog:

    Pentru cei care nu au inteles sensul celor scrise de mine, regret ermetismul, dar as fi regretat si mai tare un limbaj suburban.

    Pentru cei care nu ma cunosc (se pare ca majoritatea), puteti solicita domnului Obae adresa mea de e-mail; voi raspunde cu placere oricarei intrebari / nelamuriri / curiozitati.

    Celor care ma cunosc, multa sanatate si succese.

    Altfel, se pare ca e inca mult potential de satira si divertisment in piata, e mai greu de concretizat / monetizat. De la criza probabil...
  • kim philby kim philby
    nea smetana - umflati-as blana, chiar asa ne batem joc...stau ca prostu cu dictionaru de ceha-n mana de 2 ore cu speranta ca in sfarsit gasesc ceva palpabil din acuzatiile matei hari si cand colo , nimic.pai mai bine ai compune pe alt blog ca sa nu zic sa canti la alta masa.
  • culegator de folclor culegator de folclor
    @kill deal - florine, vad ca ai ceva talent dar lasa-ne cu foiletonul si baga-ne repede morala ca mi se incalzeste Pilsner Urquell-ul.

    Si a propos, am si eu una din folclorul islandez: "cinstea fara bani e saracie goala". Eu cred ca Florin a luat deja aminte...

    @hasek - ne lasi, nene, cu sabloanele astea. Ce curve ai vazut tu in publicitatea romaneasca? Eu dau bani in publicitate de ani de zile si una nu mi-a facut si mie un bine, stii tu ce vreau sa spun ;-).
  • kill deal kill deal
    "Banii se iau de unde sunt" - proverb ceh devenit proverb chinezesc si tradus de mine.
    Povestea zice asa:
    Intr-o zi baietii mai multor regi s-au deplasat la tatii lor cu urmatorul mesaj:
    Draga tata, in plina criza au aparut locuri unde nu mai sunt banuti si limbi mestesugite obisnuite cu cele mai distinse urechiuse au inceput sa scotoceasca dupa marafeti. Prin ceara si perisor de Rosu-Verde-Mov Imparat zice-se. Noi suntem adevaratii tai fii dar pomu' nostru cu mere de aur a inceput sa dea chifle.

    ...va urma...
  • snegur snegur
    "she ne fashem pi timp di galshava pi sticli di tilivizor ? amu , derectoru alexandrescu di la rialitatea ne esplica cum sa ti fashi cunoscut pe sipipi platit shinstit, sa-ti criasca negotul strasnic.shiteste mai jos ce ne graieste dansu, care stranji banii la rtv chisinau, dansu-i stranje si domnu vitalie dobanda-i imparte..." -extras din blogul viitor al lui obae, editia de chisinau
  • jaroslav hasek ( nemuritor ) jaroslav hasek ( nemuritor )
    nu stiu care-i treaba si legatura intre florin calinescu, pardon , alexandrescu si kafka , nici n-am gasit blogul ala dar singura legatura pe care am putut sa o fac intre svejk al meu si tara voastra a fost in spatele unei gari, cand, incurcandu-se cu niste curve romance, bravul soldat era cat pe ce sa piarda primul razboi mondial.asa ca nu mi se pare deloc absurd/kafkian sa florin sa-ncerce sa aduca la ocupatii cinstite curvele publicitatii romanesti.noi vrem respect !
  • bedrich smetana (1824 - 1884) bedrich smetana (1824 - 1884)
    Pentru cei care rup ceha :"V hotelovém pokoji najde policie mrtvolu bankovního prezidenta. Zdá se, rumunsku Florin Alexandrescu že zemřel na následky zástavy dechu z předávkování Kafka. Později vyšetřovatelé najdou další hrůzný nález... Speciální vyšetřovací tým si však poradí i s tím nejzávažnějším zločinem".

    E de pe un blog din Cehia, un soi de Pertisor al lor. Zice ca il regreta aia pe Florin ca pe Kafka sau asa ceva.

    Asa ca terminati cu misto-urile de 2 koroane ca Kafka era om cinstit. Am fost eu la el acasa si nu avea nici lumina trasa, nici telefon. Lua bani la intrare. Era vai de viata lui...
  • fantomas fantomas
    Arabella, esti rea! I-a facut doua canale de banii astia, ca Romantica era si a ramas a altora. Money Channel nu merita masurat, are audienta mai mica decat audienta site-ului lui Petrisor.
  • arabella arabella
    pane rumburak,

    i pak dau de stire ca da : urmele si urmarile sunt adanci cat vltava !e drept ca nova avea market share 65 % si competitia subtire dar strategu' sorin si-a facut treaba...cu 6,5% market share cat i-a strans enache lui sov in 3 canale si 100 mil cheltuiti in 5 ani iti trebuie strategie, nu gluma!
  • bramburache bramburache
    limpede, cristal, pentru toata lumea! astia toti sunt niste someri frustati cum le zice Rumburack! adevar graiesti frate! da de unde le stii tu asa bine?! eu cred ca interimarul e de fapt adevartul Florin Alexandrescu, pus de mediapro sa destabilizeze concurenta - cu Intactul i-a reusit, cu Realitatea - uite maine, poimaine ca sunt la fel de isteti! Dar fiind omul muuult prea cinstit de felul lui, si uite ca de data asta cinstea i-a devenit defect, nu a mai putu suporta atata duplicitate si a simtit nevoia sa se dea in fapt pe blog, nu de alta, dar nu mai putea dormi noaptea de criza constiintei! Asa, ca, Petrisor, eu te rog sa il lasi pe interimar sa posteze in continuare!
  • Rumburak Rumburak
    Inainte de toate, as vrea sa il rog pe Petrisor sa nu il mai lase pe Interimarul intern sa posteze aici. Omul e somer al crizei din publicitate si de-aia e foarte inrait pe cei care au intr-adevar succes si sunt alergati prin oras cu tufle de bani pe luna si galeti de bonusuri pe an.

    Gogu macelaru e, la randul lui, tipul de individ frustrat, genul fost coleg de scoala de-al lui Florin care, sanchi, ii da sfaturi de bine. Gogule, nu e cazul sa fii gelos pe Florin pentru pretuirea ce i se arata in piata de profil. Sa stii ca fiecare meserie are rostul ei si apoi, daca Angst vine la tine si te oferteaza, ce faci? Te duci, nu? Poate ajungi si tu ca celebrul Matache.

    Alde spionii, la un loc, ce va mai place aventura si hahaiala. Adica ce, daca Florin nu are profil pe mediapedia.ro al lui Comanescu inseamna ca nu e bun de nimic? Adica ce, el nu conteaza? Pe mediapedia.cz v-ati uitat? Arabella zice ca a lasat urme adanci pe unde a trecut. Urme din unde acum ies lacrimi...

    Pentru altii, care mai stati pe bloguri: "LA MUNCA!!!"

    Nu in ultimul rand, as vrea sa fac o dedicatie si pentru doamna Brindusa, sefa sefurilor: "Dusmanii imi poarta pica/Dar n-au valoarea mea... Sa traiasca, iasca, iasca!!!

Trimite un comentariu

sus