Skip to main content

O curcă, două capre şi un porc premii la majoratul Antenei Satelor

 

antena-satelor-spectacolPostul de radio Antena Satelor şi-a adaptat aniversarea la publicul staţiei. La 18 ani de la apariţie, canalul public s-a gândit să-şi sărbătorească majoratul într-un sat din Neamţ Piatra Şoimului.

Publicitate

Lăsând la o parte dezbaterile tematice din 25 octombrie (precum Creşterea animalelor, o activitate rentabilă?) Antena Satelor pune la bătaie, într-o tombolă, câteva premii tentante pentru publicul staţiei. Mai precis, o curcă, un curcan, două capre şi ...un porc. Toate vii. Evident, porcul de Crăciun este Marele Premiu.

Condiţia de bază: să bateţi drumul până în comunca nemţeană, unde, de Ziua Recoltei, postul Antena Satelor a mai pregătit câteva evenimente. Iată câteva:

  • Cupa Antenei Satelor la Oină (cu participarea celor mai bune echipe – Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Frontiera Tomis Constanţa).
  • Crosul Mişcare pentru sănătate.
  • Spectacol folcloric extraordinar: Dor de Cântec Românesc.

Câteva date despre postul generos în premii “în viu”:

Audienţa pe zi în Bucureşti, în primăvară: 52.000 de ascultători (peste Realitatea FM, Guerrilla, Sport Total şi Gold FM)
Audienţa pe zi în mediul urban, în primăvară:212.000 de ascultători (peste Info Pro şi Magic FM)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Eu nu mă mir de audienţă, ba chiar sper că e ascultat! Dar în cazul ăsta nu fursecul mă încîntă, ci cîrnăciorul...
  • Pană Gazetarul Pană Gazetarul
    Veţi fi poate miraţi de faptul că Radio Antena Satelor este unul foarte ascultat. Fac pariu cu oricare dintre voi, deontologilor, care aştepaţi un fursec la conferinţa de presă a celor de la Focus Sat (Petrişor ştie!!!), că dacă Antena Satelor ar avea o licenţă pe FM, ar sparge piaţa.
  • Pavel Pavel
    Sunt din Neamt , s-ar putea sa o trimit pe mama la spectacol :))
  • radu radu
    Senzational! Importatorii ne-au regulat mica productie agricola , UE ne-a furat fecioria dar macar stim cine tzine curca.

Trimite un comentariu

sus