Skip to main content

Fondatorul hi5, Ramu Yalamanchi, a venit la lansarea ARBOsocial

 

hi5Ramu Yalamanchi, fondatorul hi5 a venit să susţină lansarea ARBOsocial, departamentul dedicat reţelelor sociale al diviziei de media online ARBOinteractive. Fondatorul hi5, unul dintre iniţiatorii platformelor sociale din lume, a venit în România pentru a cunoaşte ţara în care peste 80% dintre cetăţenii cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani sunt activi pe site-ul său.

Publicitate

Foto: Vali Petcu

ARBOinteractive vinde, în exclusivitate, de doi ani de zile, publicitate pentru hi5, pe piaţa din România.

Ce îşi propune ARBOinteractive prin nou departament creat?

În primă fază, ARBOsocial îşi propune să ofere consultanţă agenţiilor şi oamenilor de marketing cu privire la potenţialul de comunicare şi de plasare a publicităţii în reţelele sociale.

Dan Huţanu, Manager ARBOsocial:

"Obiectivul nostru este să oferim agenţiilor şi marketerilor uneltele potrivite pentru a exploate la maximum potenţialul social media, cum ar fi crearea de profile, utilizarea componentelor virale precum şi gestionarea comunităţii ce se formează în jurul brandului".

Noul serviciu creat nu este dedicat în exclusivitate platformei de socializare hi5. "Nu simţim nevoia să reprezentăm în mod exclusiv pe cineva, suntem deschişi la orice parteneriat asemănător celui cu hi5", a spus Călin Rotăruş, directorul ARBOinteractive.

Avantajele comunicării comerciale prin intermediul platfomelor sociale:

  • public foarte bine targetat
  • un mediu neaglomerat încă de reclame
  • modalităţi noi de comunicare

Perspective ARBOsocial

Călin Rotăruş, directorul ARBOinteractive, a declarat că se aşteaptă ca în 2-3 ani hi5 să acopere 10-15 % din totalul pieţei de publicitate din România iar, ARBOinteractive să atragă un share de 75% din bugetele de publicitate destinate reţelelor sociale.

Despre ARBOinteractive

ARBOinteractive este prezent de peste 8 ani pe piaţa de online din România, iniţial ca departament al ARBOmedia, iar din mai 2008 ca şi companie separată. ARBOinteractive România este deţinută de compania elveţiană Goldbach. Compania gestionează în prezent spaţiul publicitar a peste 150 de site-uri.

Despre Hi5

Fondată în 2003, reţeaua socială hi5.com este printre 20 cele mai mari website-uri din lume. Site-ul este disponibil în 50 de limbi. În România, conform ciferlor făcute publice de SATI, în luna octombrie 2009, hi5 este website-ul cu cel mai mare număr de vizitatori unici. De asemenea, reţeaua socială este lider de piaţă în peste 26 de ţări de pe patru continente.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    cite ziare locale a inchis sau a vindut ARBOMedia in ultimul an de zile?

Trimite un comentariu

sus