Skip to main content

Peştii de la miezul nopţii. Aveţi insomnii? Daţi pe N24.

 

Sunteţi obosiţi ? Stresaţi ? Insomniaci ? Postul de ştiri N24 a găsit soluţia. După miezul nopţii, seară de seară canalul difuzează… un acvariu. Breaking News cu peştişori exotici.

Publicitate

Este o alternativă inedită la interminabilele dezbateri de ştiri de pe canalele de ştiri. Efectul terapeutic adormitor este acelaşi, doar că fraţii Micula au găsit o formulă mai eficientă decât fraţii moguli Vîntu şi Voiculescu.

Credeţi că nu sunt amatori de acvaristică televizată? Cifrele arată că au fost destui români care au urmărit ultimele ştiri din acvariu, după cum veţi vedea în cifrele care urmează.

Mai întîi, câteva imagini relaxante, după o zi de muncă, cu sprijinul companiei Media Image:

Peştii de la miezul nopţii

[flashvideo filename=video/pestimici_n24.flv /]

Terapia N24 a fost îmbrăţişată de mii de români. Datele de audienţă arată că, în medie, cam 6-7.000 de telespectatori stau după miezul nopţii cu ochii în acvariu.

Au fost şi vârfuri de 17.000 de telespectatori. Pesemne că activitatea din acvariu s-a încins, iar masculii dezinhibaţi au început să-şi alerge partenerele cu branhii sub ochii camerelor de luat vederi (este voie, e după miezul nopţii).

Încă un amănunt: la o soluţie de criză, un acvariu pe măsură. Doar două tipuri de peşti (destul de populari) mişună în acvariul prin care se mai văd, din când în când siluetele cameramanilor: Xifo (cei roşii) şi sanitari (peştişorii albi care mănâncă de pe fundul acvariului).

Cameramanii, oglindiţi în acvariu

[flashvideo filename=video/pestimari_n24.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Alexandru Marian Alexandru
    Rugaminte pentru N24: MUSAI puneti in acvariu si niste FEMELE de Xifo. Pleeeaaase:)
  • drstoica drstoica
    Audienta se reflecta in publicul care adoarme la televizor inca dinainte de intrarea in emisie a pestisorului de aur cu familia lui. Exact ceea ce se intampla si atunci cand altii sunt in revizie tehnica, avand mira pe ecran. Peoplemeterul arata ca unul sforaie si se uita la tv in acelasi timp, la 3 dimineata.
    E o explicatie simpla si veche, dar unii dintre cei care comenteaza pe-aici au dreptate: imaginile astea dublate de ceva chillout ar face perfect la nervii luati razna pe parcursul zilei. Ar fi un fel de radio cu pesti. Problema e ca N24 nu-si permite sa mai cumpere niste pesti diferit colorati, d-apoi sa cumpere drepturi de difuzare pentru cine stie ce muzici. :)
  • stanciulescu stanciulescu
    uau! nu pot sa cred! :))))) din pacate sau din fericire, nu stiu ce mai fac televiziunile romanesti pt ca mi-am desfiintat cablul de la inceputul lui iunie. cred ca pt a ma linisti ar tb sa mi iau un acvariu, nu sa mi platesc cablul din nou, nu?
  • alk alk
    Astia macar nu se maninca intre ei ca la alte televiziuni de stiri...
  • FLORIN CIRSTEA FLORIN CIRSTEA
    ideea este buna, dar se poate ceva bun si cu rominii? adica suntem noi ,rominii capabili sa facem ceva ca-n occiden, fara sa ne innecam la mal?
  • Laurentiu Laurentiu
    super tare ideea, dar ma uimesc si datele de audienta.
  • Ghelase Iancu Ghelase Iancu
    Raspuns cuiva..."te oftici?!"
  • Tudor Musat Tudor Musat
    Pe vremea cind retelele de cablu difuzau si postul german Vox, se puteau vedea valuri spargindu-se de tarm, o noapte-ntreaga. Foarte relaxant. Exista emulatie asadar si in acest domeniu... De imaginile de la TVR Info, post platit din banii nostri sa dea cu orele imagini de la camere fixe de prin diverse statiuni, ce parere aveti ?
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Ghelase, eşti offtopic, dar la voi la partid nu vă predă Ilici şi simţul umorului, în afară de stahanovism şi delaţiune?
  • Ghelase Iancu Ghelase Iancu
    AUTORUL va spune sa dormiti(am mai auzit acest lucru..."dormiti linistiti ca avem noi grija de banii vostri"),probabil asa a primit indicatii de la partid(p.d.l.).Am sa te dezamagesc si am sa fiu treaz la alegeri.Am domit acum patru ani.
  • nu conteaza nu conteaza
    daca vrei sa dai de o stire, gaseste ratingurile cand e REVIZIE TEHNICA. o sa te distrezi enorm. sau poate nu
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Două lucruri îmi plac la comentariile astea:
    - că sunt multe la un articol despre emisia de umplutură de noaptea de la TV
    - că unii văd "reflecţii" pe ecran :-)

    În rest, eu prefer bulevardul live de la B1 TV de noaptea peştilor de la N24.
  • MatRE MatRE
    Cred ca Petrisor bate saua sa priceapa platitoru'de peoplemeter... Va urma?
  • Haotik Haotik
    Foarte misto pestii, dar din pacate se repeta la scurt timp imaginile, se vad niste umbre si reflectii in geamul acvariului, etc.

    Prefer sa ma uit la acvariul meu cand vreau sa ma relaxez:
    http://www.pestiacvariu.ro/live/

    E transmis 24 din 24 live direct din acvariu. Din pacate noaptea pestii au nevoie de somn si se stinge lumina automat. Cand iau a doua camera web, probabil o sa alternez sa fie mereu un acvariu "aprins".
  • neagrigore neagrigore
    Nu sunt primii. Acasă TV sunt deschizători de drumuri în domeniul ăsta.
    Și drept să spun, oferta telenoveliștilor era mai bogata, e drept că și acvariul lor era mai mare. Depășea cam cu cinci centimetri dimensiunile imaginii de pe ecran.

    știu, dar aveam foarte mult timp liber pe atunci, învățam pentru facultate.

    apropos, filmulețele nu merg decât pe site, nu și în feed.

Trimite un comentariu

sus