Skip to main content

RĂZBOI DE GHERILĂ ÎNTRE GHIDURI: Bileţele şi reviste Zile şi nopţi la petrecerea 24 FUN

 

smectaUn bileţel, un pliculeţ Smecta şi o revistă Zile şi Nopţi. Asta primeau afară, de la două promoteriţe îmbrăcate în asistente, invitaţii care coborau, joi seara, de la petrecerea de iarnă a ghidului 24FUN.

Publicitate

Lansat săptămâna trecută în Bucureşti, ghidul Zile şi Nopţi a trimis o echipă de sampling, însoţită de bodyguarzi, chiar la intrarea în Lăptăria lui Enache, unde 24FUN ţinea petrecerea de iarnă, la care au venit aproximativ 1.000 de invitaţi.

Două asistente medicale (în apropiere era parcată şi o Salvare) distribuiau un pliculeţ de Smecta, o revistă şi un bileţel, pe care scria:

"Ai fost la o petrecere?
Mâncare proastă?
Băutură la fel?
O să te doară burta...
Pentru zile şi nopţi reuşite, apelează la noi.
"

Radu Budeş (acţionar la Zile şi Nopţi) spune că a fost vorba de “o glumă”, de “un salut”. Alex Săndulescu, director general 24FUN Network, vorbeşte de “un act de disperare”, “jenant”, al echipei de la Zile şi Nopţi.

Budeş atribuie unei “coincidenţe” prezenţa echipei de promoteri chiar în faţa Lăptăriei lui Enache. „Asemenea comportament nu onorează pe nimeni”, spune Săndulescu.

Iată ce zic Budeş şi Săndulescu despre incidentul de joi seară:

Radu Budeş: "A fost un salut"

radu-budes1Petrişor Obae: Ce a urmărit această acţiune?
Radu Budeş
: A fost un salut. Aşa cum competiţia ne-a salutat când ne-am lansat, am vrut şi noi să răspundem la salutul competiţiei.

Care a fost salutul competiţiei?
Nişte şicane, nu vreau să detaliez, dar le-am luat ca pe un lucru constructiv.

De ce tocmai la petrecerea 24 FUN?
Noi nu am ales neapărat petrecerea 24FUN, ci zona Piaţa Universităţii. Două dintre echipele de sampling erau şi în zona respectivă.

Biletul vorbeşte clar de o petrecere.
Vorbea de o petrecere oarecare.

Dar coincidenţa e prea mare.
Putem să o luăm ca pe o coincidenţă. Sunt coincidenţe mai mari sau mai mici.

Nu v-a fost teamă de situaţia care se putea crea? Ca şi cum în mijlocul galeriei Steaua strigi Hai Dinamo!
Ne aşteptăm ca la astfel de glume să se răspundă cu o glumă bună.

Zile şi Nopţi a apărut pe piaţa din Capitală săptămâna trecută, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Pe piaţa din Bucureşti, revista este deţinută, în mod egal, de Radu Budeş şi Cătălin Săndulache, pe de o parte şi de acţionarii reţelei Zile şi Nopţi, pe de altă parte.

Alex Săndulescu: "Jenant"

alex-sandulescuPetrişor Obae: Cum comentezi acţiunea Zile şi Nopţi?
Alex Săndulescu
: După părerea mea, s-a coborât prea jos nivelul. Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea unor oameni pe care îi respectam. Jenant.

Te-a deranjat?
Câtă vreme invitaţii la petrecere au fost agresaţi de către bodyguarzii promoterilor, a fost deranjant în primul rând pentru cei prezenţi la petrecere, nu neapărat pentru mine. Ca lider de piaţă, mă aşteptam la metode mult mai creative din partea posibilei concurenţe şi în niciun caz la acţiuni pe care le întâneşti pe stadioanele din Divizia B.

Atâta timp cât oameni din echipa 24FUN, în prezenţa poliţiei, au fost ameninţaţi fizic, consider că nivelul a coborât mult prea jos şi nu face nicio cinste celor de la Splendid Media.

Care va fi reacţia voastră? Radu Budeş vorbeşte despre „o glumă”.
Sunt convins că atât Radu (Budeş), cât şi Cătălin Săndulache ar putea face glume bune. Consider că nu a fost o glumă, ci un act de disperare.

Cum am mai spus, nu coborâm nivelul cu care am obişnuit atât cititorii, cât şi agenţiile şi clienţii de publicitate. Nu putem răspunde la aşa ceva, pentru că e fără replică. Asemenea comportament nu onorează pe nimeni.

Citeşte şi:

PRECIZARE: Vă rog să vă asumaţi identitatea reală pentru comentariile la acest articol. Comentariile neasumate nu vor fi editate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RB RB
    Petrisor,
    Multumesc pentru articol.
    Intai de toate, au fost mai multe promoterite, nu doar doua.
    Apoi, nimeni nu a fost agresat, mai putin domnisoarele care faceau sampling-ul si care au fost agresate verbal de invitatii in stare de ebrietate instigati de Sandi.
    In al treilea rand, Sandi se exprima elegant aici, pare rezervat si echilibrat. Nu la fel a fost cand a rugat reprezentantii unor cluburi si restaurante sa nu mai distribuie revista Zile si Nopti sau cand a inlocuit in receptiile agentiilor de publicitate revista noastra cu revista lui. A propos de disperare...
    Aceasta actiune de marketing autorizata a fost un raspuns la un sir luuuuung de provocari pe care Sandi, asociati sau angajati ai lui ni le-au adresat in ultima luna.

    Si pentru ca veni vorba de disperare, as vrea sa anunt cititorii acestui site ca prin disparitia editiilor locale de Brasov si Sibiu ale 24 Fun, aceasta revista inceteaza sa mai reprezinte ceva la nivel national, presupunand ca ar fi reprezentat ceva vreodata...

    Nu imi propun sa intru intr-o polemica cu competitorii dar voi citi cu mare atentie postarile ulterioare moderate de tine, fie ele semnate sau nesemnate.

Trimite un comentariu

sus