Skip to main content

Revista presei media - 25 noiembrie

 

TVR îi invită pe Traian Băsescu şi Mircea Geoană la "cel puţin două confruntări" în studiourile TVR. Potrivit unei informări TVR, zilele propuse pentru cele două dezbateri sunt 30 noiembrie sau 1 decembrie, respectiv 4 decembrie. Invitaţia a fost adresată marţi staff-urilor de campanie ale celor doi candidaţi, scrie HotNews.

TVR se oferă să găzduiască cel puţin două dezbateri Băsescu-Geoană

"Realitatea TV a ales că nu-i place deloc de Băsescu. În momentul în care au intrat acele “cartoane” cu neajunsurile unicameralului, informaţia a devenit “opinie”. Pe faţă! E simplu. Şi, de data asta, opinia nu a fost semnată. A fost asumată de o întreaga televiziune. O asumare directă a unui candidat ar elimina orice altfel de opinie? Nu cred", scrie Costi Rogozanu într-un articol de opinie pe site-ul Voxpublica, material preluat şi de HotNews. E bine ca televiziunile să-şi asume candidatul pe care îl susţin?, se întreabă Rogozanu.
Costi Rogozanu: Mitul neutralităţii a fost abolit (de Costi Rogozanu)

Ucraina este pe prima poziţie în clasamentul ţărilor din regiune care au înregistrat cea mai mare scădere a pieţei de publicitate în prima jumătate a anului 2009, de 40%. Este urmată de Bulgaria (29%) şi de România, cu 26%, potrivit unui raport despre piaţa media realizat de Erste, citat de Business Standard. Pieţele de publicitate din regiune, cu excepţia celei din Bulgaria, vor creşte în 2010, însă analiştii băncii preconizează că revenirea se va face cu adevărat simţită în 2011, pe baza creşterii încrederii consumatorilor şi a avansului pe care îl vor lua cheltuielile.
Erste: România, pe locul trei în regiune la scăderea pieţei de publicitate în 2009

Antena 1 lansează astăzi Muzica e viaţa mea, un nou reality-show care va fi difuzat în fiecare miercuri de la ora 22.00. În cadrul emisiunii vor fi prezentate două proiecte muzicale, Adrian Minune Forever Symphony Orchestra şi Tradiţionalii, care sunt impresariate de Dan Bursuc atât în faţa camerelor cât şi în realitate, informează Evenimentul zilei şi Financiarul.
Reality-show cu lăutari la Antena 1
„Muzica e viata mea”, un reality-show inedit la Antena 1

Gazeta Sporturilor a avut cinci laureaţi la Gala Premiilor Ioan Chirilă, respectiv pe ziariştii Mirela Neag, Cătălin Tolontan, Alex Nicodim, Adrian Georgescu şi Cătălin Oprişan, scrie Financiarul.
„Gazeta Sporturilor”, cinci premii la Gala Ioan Chirilă

Ogilvy&Mather a dezvoltat cea mai recentă campanie de comunicare pentru berea Ciuc Premium, aflată în portofoliul Heineken România. Campania care a început în aceste zile cu spotul „Experţii”, scrie Financiarul.
Ogilvy&Mather: campania de comunicare a Ciuc

Playboy Enterprises îşi va externaliza toate operaţiunile de publishing, excepţie făcând cele editoriale, către compania American Media Inc., în efortul de a readuce publicaţia cu acelaşi nume pe profit în următorii doi ani, scrie Reuters, citată de HotNews.
Playboy îşi externalizează toate operaţiunile de publishing, cu excepţia celor editoriale

Deşi recesiunea a afectat semnificativ piaţa de publicitate în presa scrisă şi multe publicaţii au fost închise, marii editori preferă să gândească pe termen lung şi să îşi extindă titlurile la nivel internaţional, fiind preferate în special pieţele în curs de dezvoltare din Asia şi din Orientul Mijlociu.
În ultimele două luni, potrivit datelor fipp.com, cea mai atractivă piaţă pentru lansări de reviste a fost cea asiatică, scrie Business Standard.
Reviste noi în plină recesiune

Compania de internet Google a achiziţonat Teracent Corp pentru a beneficia de soft-ul care ajută reclamele online de tip display să se direcţioneze în funcţie de preferinţele utilizatorilor web, scrie Bloomberg, citat de Wall-Street.
Google cumpară o companie care oferă reclame display

BBC a anunţat, marţi, că nu are nicio intenţie de tarifare a ştirilor online, în condiţiile în care Rupert Murdoch, deţinătorul grupului media, a anunţat, recent, că vrea să taxeze conţinuturile online ale News Corporation, potrivit Daily Business, care citează Media Guardian.
BBC nu va percepe taxe pentru ştirile online

Restricţionarea accesului la internet a celor acuzaţi că descarcă în mod ilegal conţinut de pe internet se va putea face din iunie 2011 în toate ţările UE numai după „o procedură prealabilă echitabilă şi imparţială" care va include dreptul de a fi ascultat şi dreptul la o cale de atac eficace şi în timp util, scrie HotNews, citând BBC
Posibilitatea tăierii conexiunii la internet, numai în urma unei proceduri echitabile şi imparţiale, din 2011

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus