Skip to main content

Ziua de luni apare numai online

 

ziuaZiarul Ziua începe săptămâna cu o ediţie exclusiv online. De mâine, ziarul renunţă la varianta tipărită în prima zi a săptămânii.

Publicitate

Publicaţia anunţă că vor fi câteva excepţii, şi anume ediţiile speciale de 23 şi 7 decembrie, după alegeri. Ziua va apărea pe print în zilele de marţi, miercuri, joi, vineri şi sâmbătă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Petrov Valentin Petrov
    Tiparul la Cluj a fost suspendat din cauza datoriilor acumulate . Aria de acoperire a cotidianului se reduce la zona acoperita de tipografia din Bucuresti unde de altfel exista semnale ca sunt probleme mari cu platile .
  • Evagrie Ponticul Evagrie Ponticul
    Are dreptate Domnul Iordache! Pana acum politicienii ne considerau tampiti si ne administrau gogosi pe post de chiftele.Mai de curand "presa"(trusturile mogulice)tin cu tot dinadisul sa ne induca ideea ca santem deja tampiti calificati si ca ei incearca sa ne "vindece" testand in disperare pe noi diverse "vaccinuri" cu efecte pe care nici ei nu le anticipeaza!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Pai cu atita jos basescu vor ajunge doar la un singur cotidian central, nu poti citi acelasi lucru in toate si sa le mai si cumperi!

Trimite un comentariu

sus