Skip to main content

Irina Păcurariu revine pe TV cu reportajul "Cealaltă Românie"

 

irina-pacurariuIrina Păcurariu revine mâine pe TV, cu reportajul „Cealaltă Românie”, pe care TVR 1 îl va difuza de la ora 23.00. Este prima producţie a realizatoarei TVR, după o pauză de aproape doi ani de concediu de maternitate. 

Publicitate

"Cealaltă Românie": ce facem cu trecutul?

La 20 de ani de la prăbuşirea Cortinei de Fier o serie de întrebări şi dileme au o forţă fără precedent: ce facem cu trecutul nostru înfricoşător, pe care unii l-am trăit, alţii îl ştim din manuale, pe unii dintre noi nu ne interesează? Cum ne raportăm la el? Îl ascundem, îl minimalizăm, îl pervertim, ajutaţi de meandrele memoriei selective, ori îl privim în ochi? Avem înţelepciunea să ne admitem greşelile şi să cerem iertare? Avem puterea să îndreptăm ce este încă strâmb? La aceste întrebări vor încerca să răspundă personaje de vârste şi statut social diferite, care filtrează prin prisma experienţei şi emoţiilor personale istorii care definesc România de astăzi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    e de la mine din iasi ,si este un om extraordinar,iar pe plan local la tvr iasi face niste emisiuni si reportaje minunate,mult succes irina !!!!!!!!!!!!!!
  • Anca Moraru Anca Moraru
    Mare păcat că se difuzează la o oră atât de târzie. De ce oare emisiunile de calitate sunt ascunse în întuneric?

Trimite un comentariu

sus