Skip to main content

MESAJ INTERN LA REALITATEA: “nu există niciun pericol pentru media electronică şi online”

 

Managementul Realitatea Caţavencu îşi linişteşte angajaţii printr-un mesaj intern care anunţă că “nu există niciun pericol pentru media electronică şi online”, dar nu dă alte detalii.

Publicitate

Mesajul intern vorbeşte despre “informaţii false” şi “dezinformări” care au apărut în ultima vreme.

Iată mesajul intern:

"Aşa cum v-am informat deja, Grupul Realitatea-Caţavencu este în plin proces de restructurare a operaţiunilor din zona de print - decizie generată de scăderea drastică a pieţei de publicitate.

În acest context, au început să apară tot felul de informaţii false legate inclusiv de operaţiunile Grupului în media electronică.

Miza reală a acestor dezinformări este volumul pieţei de publicitate pentru anul viitor. Produsele pe care am decis că le vom păstra şi pe care vom continua să le consolidăm nu sunt legate în niciun fel de cele care dispar.

Prin urmare, nu există niciun pericol pentru media electronică şi online."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dorel dorel
    vantu, acest megainspirat investitor in media! a facut o carca de bani cu romantica, realitatea, bussines channel, nu-i asa! :))
    daca asta zice ca baga-n online, eu as deveni mai circumspect. omu a prabushit orice tip de media in care s-a bagat
  • manager duc firma pana-n cer manager duc firma pana-n cer
    Eu un singur of am. Chisu cand gatea molecularele alea cu Margaritar le facea pe vreun soft computerizat sau le agrega dupa ureche? Si daca SOV a ramas fara de BPT nu baga si el un site de genul www.rebooteztrufandauadeciexist.com?
  • cer duracell cer duracell
    bai, omar
    Hai, mai subtire cu aprecierile la sto. Chiar daca sov nu le are cu wordexpres, a dovedit ca bani stie sa faca... Ce ne facem cu vulpe sau sandi care bani au facut doar pt ca sov nu stia sa-l deschida pe calculator ?
  • sefu' sefu'
    Eu cred ca o sa fie inflatie de vanzatori de publicitate pe print pe piata. Mini mogulii isi cauta de lucru?
  • manager duc firma pana-n cer manager duc firma pana-n cer
    *livreaza intentionam sa spun. Deh! Si eu ca Vantu - mai greu cu tehnologiile astea.
  • manager duc firma pana-n cer manager duc firma pana-n cer
    @omar - pui problema gresit. Nu cati lucreaza este relevant. Cati incaseaza este intrabarea magica. Ca n-ar avea niciun sens sa ne intrebam cati "ivreaza" - expresia atat de draga vulpoiului.
  • omar omar
    asa de curiosite, cati din cei 2000 de angajati ai trustului lucreaza pe zona de on line atat de draga lui Vantu, omul care a marturisit recent ca nu stie sa deschide calculatorul? io estimez ca maxim 300 de insi. si cred ca sunt indulgent. ghici ce se intampla cu restul?
  • sefu' sefu'
    Mamaie, confunzi electronic cu electric? Sau esti um mogul ca SOV care nu stie cu calculatorul...
  • manager duc firma pana-n cer manager duc firma pana-n cer
    @patrix - si vulpe si sandulescu sunt tot din zona electronica. Doar ca le-a cam tras SOV heblul. Acum sa vedem cat de iepurasii Duracell pot fi.
  • sefu' sefu'
    Ce inteleg eu de aici e ca piata ar trebui sa orienteze bugetele de print catre alte publicatii, mai stabile si mai putin in pericol. Sau gresesc?
  • patrix patrix
    pai si newsinn in ce categorie intra ?si sa mai inteleg ca sov are manageri excelenti doar in zona electronica ?pai cu vulpe cum ramane ? dar cu sandulescu ?

Trimite un comentariu

sus