Skip to main content

HotNews: Silviu Ispas, înlocuit la conducerea ARBOmedia de Thomas Landolt

 

ACTUALIZARE: Plecarea lui Ispas este anunţată oficial şi de ARBOmedia. Într-un comunicat, regia spune că Silviu Ispas se va dedica "unor noi provocări profesionale". Comunicatul, la sfârşitul articolului.

Publicitate

thomas-landolt1Thomas Landolt, CEO al grupului ARBOmedia AG şi şef peste operaţiunile internaţionale ale grupului Goldbach Media, preia conducerea operaţiunilor ARBOmedia România - EMI România, scrie HotNews.

Landolt (foto) îl înlocuieşte pe Silviu Ispas, care şi-a dat demisia la 1 ianuarie. Landolt a declarat pentru HotNews că, începând de astăzi (joi, 14 ianuarie) preia toate funcţiile deţinute de Silviu Ispas şi că va rămâne în România până când "business-ul se revitalizează".

Detalii, pe HotNews, AICI.

Comunicatul ARBOmedia

Munchen / Bucureşti, 14 ianuarie 2010 - Silviu Ispas, managing director al ARBOmedia.net si EMI România a decis să părăsească pozitiile pe care le deţinea începând cu data de 31 martie 2010 şi să se dedice unor noi provocări profesionale.

Până la o decizie ulterioară, toate responsabilităţile operaţionale ale domnului Silviu Ispas vor fi preluate de către Preşedintele Board-ului ARBOmedia AG – dl. Thomas Landolt.

În anul 2005, domnul Ispas s-a alăturat companiei noastre după ce activase deja ca şi consultant timp de doi ani. Din 2007 până în octombrie 2009 a fost membru al Consiliului de Administraţie al societăţii afiliate EMI AG. Dl. Silviu Ispas a fost desemnat sa initieze si dezvolte EMI România, societatea care administreaza activităţile de publishing din România ale Grupului ARBOmedia. Dorim să-i mulţumim domnului Ispas pentru activitatea sa şi pentru contribuţia sa în calitate de director al companiei şi îi dorim succes în acţiunile sale viitoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publishing cu banii de buzunar publishing cu banii de buzunar
    Domnu' Prezident,

    Se pare ca ai discurs de reprezentant de publicatie fara SNA. O fi el rau dar nici chiar asa... Sper ca nu te visezi Prezident la BRAT.

    Aaa, inca ceva! In publicatiile auditate, "a crea" se scrie cu un "e".

    Cat despre norocul despre care vorbesti, cu totii suntem de acord. Ne lasa televiziunile fara obiectul muncii...
  • Prezident SA Prezident SA
    @ Dragos @ Sticlete

    Baietzi, ca altfel nu pot sa va spun.
    mai bine v-ati uita la voi decat sa jigniti pe toata lumea.
    Ceea ce s-a spus despre Ispas si despre Arina reflecta tocmai situatzia de lumea a treia pe care SI VOI ati sustinut-o.
    Jungla din media romaneasca a creeat un sistem bolnav.
    Iar despre SNA este de ajuns sa te duci intr-o multunationala sau intr-o agentie sa vezi cum se sterge lumea la fund cu el.
    Asta tocmai pentru ca genii ca voi au susttzinut / creeat aceasta mizerie.
    Noroc ca mai exista medii alternative ca altfel aranjati voi sa nu mai apara nici "paginademedia" decat daca va lauda ispravile.
    Bravo Petrisor! Nu te lasa intimidat!
  • sticlete sticlete
    Zice bine Dragos. Ca voi sa puteti arunca cu fecale in numele astea de mai sus, astia au facut macar ceva ca sa iasa din anonimat. Pentru multi dintre acesti anonimi de mai sus, cea mai buna afacere a fost cand si-au luat credit doar cu buletinul.

    Subalternii care il detesta pe Corneteanu sa ii multumeasca pentru ca mai au job. Aia care latra la Ispas, sa-si lumineze fata. Cu ce sunt mai buni? Octav Popescu tocmai a fost promovat, la Antene se simte ca nu mai e Ionete (vezi incarcarea mica), etc... Va place sa spuneti nume de oameni pe care cred ca nici nu ii cunoasteti personal.

    Mai luati de cititi o carte ca la latrat pe net sub pseudonim vad ca sunteti buni.
  • unubomber unubomber
    @ ducu c.: Corneteanu nu are un renume foarte bun la Adevarul... Subalternii il detesta realmente, il considera un tiran. Si nici dpdv profesional n-are aprecieri teribile...
  • parvan parvan
    andreea 24: simultaneitatea nu inseamna intotdeauna cauzalitate :) Tot in perioada aia ai avut fragmentare si ieftinire tv, penetrare internet, evolutii in distributi etc. In plus, in cazul concret cred ca e mai valabila si afirmatia contrara (SNA--ul a aparut si crescut in perioada ...)

    2. daca Bratul ar fi diferit de industria de publicitate atunci ma tem ca gasca de care vorbesti ar trebui sa fie mai larga decat industria, pentru ca ochiometric vorbind e mai greu sa identifici in afara Brat playeri semnificativi in industrie (pe partea de print) decat sa identifici in brat playeri care nu mai sunt la fel de importanti :(

    3. Nivelul de reprezentare prea jos ar fi un semn al granularitatii si nicidecum al centralizarii discretionare. Iar daca tii cont de faptul ca nu directorul Brat alege reprezentantii si nici nu stabileste reprezentantii companiilor membre ... atunci s-ar putea sa constati ca esti in eroare.

    Anyway, placerea de a "infiera" din spatele perdelei banuiesc ca mai atenueaza din disonanta constatarii din primul tau comentariului. Urmaresc cu interes daca exista simultaneitate intre aceste refulari si incetinirea "caderii" :(
  • ioana ioana
    @ Dragos

    Cand ai un organism bolnav este normal sa incerci macar sa-l schimbi. Decat sa persisti intr-o directie gresita mai bine te opresti. Asta este situatia Brat / SNA. Ceea ce se vorbea pe la colturi a aparut in comentariile de aici direct.
    Dragos, nu faci altceva decat sa insulti oameni care, asa "anonimi" cum sunt reprezinta cei ce zi de zi isi toaca nervii si anii in agentii, publishing si firme de la noi. Faptul ca ne lovim de un sistem distorsionat a determinat reactii in lant. SNA ce nu mai face doi bani si o organizatie de breasla manipulata.
    Asta-i problema cu Silviu Ispas si cu Arina. Urat din partea ta.
  • dragos dragos
    oamnei buni, dar frustrati mai sunteti unii!! sunt oameni care au facut ceva si care astazi sunt discutati,blamati si acuzati de voi, dar au facut ceva!voi, astia "anonimii" doar anonimi sunteti si asha ati facut si munca voastra: anonima si mediocra; dar de aruncat cu kkat sunteti buni! hai, poate va apucati si voi de munca!
  • Mihai81 Mihai81
    Detalii in legatura cu plecarea... poate sa ne dea Ispas. Iar nemtii sunt de fapt elvetieni .... care au mai facut praf cite ceva prin presa din Romania (2003-2007 poate va spune ceva).
    Cit priveste SNA, ai dreptate in legatura cifrele. Nu refecta realitatea ... dar exista alternativa?
    Iar Ispas daca vroia sa faca Bratul sa lucreze pt. el o facea inca de la inceput, din 97, nu doar in ultimii 5 ani.
  • andreea andreea
    @ Mihai81
    Draga luminatule, lumineaza-ne te rugam:
    Ispas a primit sau nu un sut in fund de ;la nemti?!
    SNA-ul s-a decredibilizat sau nu sub tandemul Ispas-Ureche?!
    Brat-ul a devenit sau nu o gasca de interese ce nu mai reprezinta industria de publicitate sau nu?!
    In consiliul Brat sunt sau nu acum doar oameni din linia a treia sau a patra sau nu?!
    Acum cinci ani era diferit, nu?!
    Hai sa nu mai facem pe curajosii si sa trecem la curatenie generala.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Este a doua oară când intervin la aceste comentarii, pentru a menţiona că atacurile la persoană şi mesajele calomnioase vor fi şterse.

    Nu vă mai ascundeţi în spatele unor pseudonime şi asumaţi-vă cele spuse!

    Puţină transparenţă (şi curaj) nu strică deloc.
  • Mihai81 Mihai81
    Dar voi, mintzi luminate (cu lanterna), ati facut ceva in ultimii 15 ani in presa romaneasca? In afara de a improsaca cu mizerie, sub protectia anonimatului pe bloguri, munca (buna sau rea) a unor oameni.
  • ducu c. ducu c.
    Mai exista onoare cumva? Nu pleaca cainii de la macelarie.
    Revin cu ideea ca Razvan Cornateanu sau Dan Balotescu ar fi cam singurii care ar stii sa ia taurul de coarne prin Brat. Stiu mai bine cu ce se mananca fraudele din SNA si ar incepe cu un delicat "pa" Arinei Ureche.
  • ioana ioana
    Inca nu am citit pe nicaieri de demisia / demiterea a lui Ispas sau a Arinei de la BRAT. Sau asteapta ca Ceausescu sa-i dea jos poporul?
    Petrisor stii ceva si nu ne spui?!
  • andreea andreea
    Sa ne mai certe cineva ca nu ne mai intereseaza balivernele din SNA.
    Totusi, nu cumva Silviu are de gand sa se refugieze prin BRAT la caldurica si cu un salariu de nivelul jenant al Arinei Ureche? Nu-i criza pentru toata media?
  • parvan parvan
    Cata frenezie in cautarea "tapului ispasitor" :( . Eu zic sa nu va opriti la BRAT. Pana la urma demisia lui Silviu de la Arbo ar putea sa fie explicatia cautata pentru evolutia presei romanesti. Da ce zic eu romanesti ... a presei tiparite pe hartie in general. :(

Trimite un comentariu

sus