Skip to main content

Lansarea RingTV se mai amână cu şase luni

 

Ionut NegoitaPostul de televiziune Ring TV, al omului de afaceri Ionuţ Negoiţă, a cerut astăzi a doua prelungire a termenului de intrare în emisie. Consiliul Naţional al Audiovizualului i-a aprobat-o cu menţiunea că aceasta este, potrivit legii, ultima pe care o mai puteau cere.

Publicitate

Legea audiovizualului permite prelungirea de două ori a termenului de intrare în emisie. O prelungire reprezintă o amânare a termenului cu şase luni.

Postul de televiziune RingTV a obţinut licenţa de la CNA pe 8 iulie 2008. Ionuţ Negoiţă spunea, în 2008, că intenţionează să lanseze Ring TV pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

La sfârşitul lunii octombrie 2009, grupul de presă Ring Media Grup anunţa lansarea televiziunii online ExpresTV.ro. Acest post trebuia să fie un prim pas în realizarea proiectului Ring TV.

La momentul respectiv, Ionuţ Negoiţă declara pentru Daily Business: “Dacă tot nu am reuşit pe moment să lansăm televiziunea propriu-zisă, am intrat pe online cu un proiect care se doreşte a fi un pilon de formare pentru cea clasică.”

Din grupul de presă Ring Media Group mai face parte şi cotidianul gratuit Ring.

Foto: Adrian Stoicoviciu, Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Legea audiovizualului spune ca se poat acorda doua prelungiri de cate 6 luni, MOTIVATE.

Trimite un comentariu

sus