Skip to main content

Măsuri: Diva (Ringier) devine revistă lunară

 

coperta-diva-2Revista de celebrităţi editată de RingierDiva, trece, din februarie, la apariţie lunară. Este a doua modificare a periodicităţii titlului: Diva a fost lansată în octombrie 2008, ca săptămânal, iar în martie 2009, pe fondul crizei, a devenit o publicaţie bilunară.

Publicitate

În ultimul număr, Diva anunţă că “din februarie, va apărea lunar, va avea mai multe pagini şi mai multe noutăţi despre vedete, modă, frumuseţe şi life style”.

Următorul număr al revistei va apărea la 25 ianuarie, dată care marchează apariţia la chioşcuri a revistei în fiecare zi de 25 ale lunii.

Ediţia din 25 ianuarie se va distribui împreună cu “o brăţară trendy, în trei variante de culori”. Preţul revistei cu insert: 7,9 lei (faţă de 3,5 lei revista simplă).

Diva a fost lansată de Ringier cu puţin timp înainte de declanşarea crizei, mai precis în octombrie 2008. Conform datelor BRAT, în primele nouă luni din 2009 revista tipărea, în medie pe ediţie, 35.000 de exemplare, din care vindea 16.300 de copii.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    aflasem de ceva vreme si de Diva. se mai pregatess si alte lucurui frumoase la ringier. cred ca o sa vuiasa blogurile despre ele :)

    cu voia dv cititi si :

    http://stiripeblog.wordpress.com/2010/01/06/jurnalul-national-pregatese-noi-concedieri-gandul-pe-ultima-suta-de-metri/
  • Tata Mare Tata Mare
    Diva e un proiect nascut mort, o alta nazbatie a unor looseri din board. Libertatea tine in spate tot Ringierul si nu se gandeste nimeni sa bage mai multi bani in acest ziar. Pacat!

Trimite un comentariu

sus