Skip to main content

PE SCURT: Bursă pentru jurnalişti / Media Direction se ocupă de KRKA

 

Organizaţia Robert Bosch Stiftung şi Fundatia ERSTE, în colaborare cu Balkan Investigative Reporting Network (BIRN), anunţă lansarea celei de-a patra ediţii a programului “Bursa pentru Excelenţă în Jurnalism” adresat jurnalistilor din Balcani.

Publicitate

Subiectul pentru competiţia de anul acesta este un proiect de investigaţie pe tema “TABU”. Prin intermediul acestei burse, anual, zece jurnalişti primesc finanţare şi sprijin profesional în vederea cercetării şi a redactării unui material pe un subiect de importanţă regională sau europeană.

  • Mai exact, câştigătorii vor primi o bursă în valoare de 2000 euro, indemnizaţie de călătorie de până la 2000 euro şi şansa de a participa la un program de şapte luni de dezvoltare profesională.
    Data limită până la care se pot face înscrieri este 1 martie 2010. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Media Direction, agenţia de media a grupului BBDO România, îşi extinde portofoliul cu un nou client, compania farmaceutică slovenă KRKA.

  • Media Direction a fost desemnată câştigătoare în urma pitchului organizat de companie în luna noiembrie a anului trecut. Astfel, începând cu 2010, agenţia va oferi pentru noul său client toate serviciile de media, incluzând planning, media buying, strategie şi research pentru toate produsele KRKA.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus