Skip to main content

Sorin Vulpe va cumpăra Aventuri la Pescuit de la Realitatea Caţavencu

 

aventuri-la-pescuit1Revista Aventuri la Pescuit va fi preluată de Sorin Vulpe şi îşi va continua apariţia. În urmă cu o lună, redacţia revistei a demisionat în bloc, pentru a lansa un nou titlu.

Publicitate

Sorin Vulpe a declarat pentru Paginademedia.ro că revista Aventuri la Pescuit va apărea în februarie.

Vulpe:

“Săptămâna viitoare voi semna şi voi prelua revista Aventuri la Pescuit. Voi contracta un nou şef de proiect pe editorial”.

În ceea ce priveşte preţul plătit pentru Aventuri la Pescuit, Vulpe spune doar că “este peste pragul minim” dat de Paginademedia.ro în cazul preluării revistelor Realitatea Caţavencu, adică peste 100.000 de euro. „Este rezultatul unei evaluări independente”, a adăugat el.

La începutul lunii decembrie, echipa Aventuri la Pescuit a demisionat în bloc, urmând ca în această lună să lanseze o nouă publicaţie: Super Pescar. Următorul număr din Aventuri la Pescuit apare în februarie, cu o pauză de o lună.

Sorin Vulpe explică:

“Această amânare a fost determinată de plecarea echipei şi de faptul că tranzacţia pentru preluarea titlului nu era încă finalizată.”

Ieri, Adunarea Generală a Acţionarilor a decis ca revistele Realitatea Caţavencu să fie preluate, în rate, de către publisherii acestora. Un caz special a fost Tabu, cumpărată de Brânduşa Vlanga, care deţine regia de publicitate DBV Media House.

Citeşte şi:

PRECIZARE: Vă rog să vă asumaţi identitatea reală pentru comentariile la acest articol. Comentariile neasumate nu vor fi editate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dorin dorin
    sunt abonat si vreau sa stiu de ce pana acum nu a aparut niciodata revista pe anul acesta.:D
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Sunt adeptul exprimării transparente a opiniilor, nu din spatele unor pseudonime.

    Subiectele legate de Realitatea Caţavencu au atras, în trecut, comentarii neasumate care derapau în atacuri la persoană şi jigniri.

    Este o măsură care să încurajeze comentariile asumate, pe de o parte şi, pe de altă parte, să elimine acuzaţiile aruncate iresponsabil, sub paravanul unui nickname.
  • Vlad Sorescu Vlad Sorescu
    Nu inteleg rostul precizarii legate de identitate. Ti se pare ca e vreun subiect controversat? Pe cine mai intereseaza ce fac astia de la Catavencu? Poate doar pe somerii de la Cotidianul sau Business Standard, oameni ramasi fara job inainte de Craciun...

Trimite un comentariu

sus