Skip to main content

Andreea Raicu, Cabral şi Nicoleta Luciu sunt cele mai cunoscute vedete de seriale

 

Andreea Raicu, Cabral şi Nicoleta Luciu sunt cele mai cunoscute vedete ale serialelor româneşti de televiziune din 2009, potrivit unui studiu online realizat GfK România.

Publicitate

top-5

Printre actorii de seriale de televiziune, plăcuţi de telespectatori, dar care nu trezesc atât de mult interesul publicului, se numără şi Alexandru Papadopol, Adela Popescu, Constantin Cotimanis, Gheorge Visu şi Mihai Petre. Respondenţii consideră că aceste vedete au o prezenţă moderată în presă.

Publicul chestionat consideră că actorii Sebastian Papaiani şi Camen Tanase sunt personalităţi care nu se bucură de suficientă mediatizare.

Un alt grup de vedete, identificat de public, este acela al actorilor mai puţin cunoscuţi, dar cu potenţial de mediatizare. Despre aceştia românii ar dori să afle mai multe. Este vorba de actori ca Bogdan Albulescu, Manuela Hărăbor şi Andreea Pătraşcu.

Date despre studiu:

Stiudiul a fost realizat în luna februarie şi la el au participat 500 de persoane, eşantion reprezentativ pentru populaţia urbană utilizatoare de Internet, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 54 ani.

Prin această cercetare, GfK a dorit să măsoare notorietatea şi popularitatea actorilor români care au avut roluri în cele mai recente seriale româneşti.

În cercetare au fost incluşi 38 actori din următoarele seriale: Regina, Îngeraşii, Aniela, State de România, Efect 30, Trăsniţi în NATO, Fete de Măritat, Fetele Marinalului, Nimeni nu-i perfect.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea stoenescu mircea stoenescu
    Gata cu cercetarile facute de celebra companie Exact? Vad ca studiul asta facut de anonimii de la GfK nu a mai starnit atatea controverse ca precedentul. Poate si pentru ca Andreea Raicu, imbatata de gloria primului loc, nu s-a apucat sa dezvaluie salariul lui Virgil Iantu de acum 2 ani. Asa cum a precedat campionul studiului Exact.
  • Cos Cos
    Pot să rîd??? "Îngeraşii"? :))

Trimite un comentariu

sus