Skip to main content

Mircea Radu, către directorul Antena 1: eu îi predau televiziune, el să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol

 

mircearaduMircea Radu îi răspunde ironic directorului executiv al Antenei 1, Sorin Alexandrescu, cu trimitere la experienţa acestuia la conducerea companiei de dulciuri Kandia Excelent. După ce Alexandrescu a declarat într-un interviu acordat paginademedia.ro că “Mircea Radu a avut şansa de a prezenta Observatorul, dar Alina Petrescu a fost mai potrivită”, fostul prezentator de la Din dragoste vine cu o replică.

Publicitate

Mircea Radu, pentru paginademedia.ro:

“Îi mulţumesc pentru generozitatea cu care îmi oferă posibilităţi de a mă remarca în meseria mea. Ţin să-i răsplătesc dărnicia, propunându-i ceva: eu să-i predau cursuri de televiziune (îmi închipui că va fi greu - nu poţi învăţa, de pildă, un cofetar ce-i aia rating - dar o să am răbdare, aşa cum se face cu începătorii...) iar, la schimb, el să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol.“

Mircea Radu spune că nu a fost chemat pentru o probă de crainic, ci pentru o simulare de ştiri, de către Camelia Voiculescu şi Sorin Oancea.

Iată punctul de vedere al lui Mircea Radu:

"Am citit interviul pe care Petrişor Obae l-a luat în Paginademedia.ro noului director executiv al Antenei 1, care e de părere că mi s-a oferit şansa de a ocupa locul de prezentator al Observatorului dar că, în urma probelor, am fost declarat respins. Aş vrea să fac următoarele precizări:

1. Doamna Camelia Voiculescu şi domnul Sorin Oancea m-au rugat să particip la o simulare în studioul de ştiri al Observatorului, ca să mă vadă nişte experţi englezi. Nu să dau o probă pentru postul de crainic de ştiri. Şi nicidecum ca ”să mi se dea o şansă” obţinerii unui post pe care nu l-am vrut. Iar mai susnumiţii ştiu foarte bine asta...

2. Noul director executiv al Antenei 1 mă numeşte ”un coleg de-al nostru”. Cred se grăbeşte sau e prost informat. Eu nu mai fac emisiuni la Antena 1 din luna mai a anului trecut, lună în care dânsul încă manageria o fabrică de ciocolată.

3. Faptul că vorbeşte cu un aer uşor superior despre situaţii şi persoane despre care nu ştie nimic, nu mă miră... Îi spun doar că este o greşeală şi că nu ar trebui să persiste. Adică, să se ferească să se bage ca firul de păr în crema de zahăr ars, ca să folosesc termeni familiari.

4. Îi mulţumesc pentru generozitatea cu care îmi oferă posibilităţi de a mă remarca în meseria mea. Ţin să-i răsplătesc dărnicia, propunându-i ceva: eu să-i predau cursuri de televiziune (îmi închipui că va fi greu - nu poţi învăţa, de pildă, un cofetar ce-i aia rating - dar o să am rabdare, aşa cum se face cu începătorii...) iar, la schimb, el să mă înveţe să învelesc ciocolata-n staniol."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai craiu mihai craiu
    sustin opinia lui Mircea Radu-cu care nu sunt prieten dar pe care il cunosc profesional...mai mult chiar...miscarile grupului Intact sunt browniene si arata ca sunt zgarciti si ieftini...in sensul englezesc al cuvantului...nu mai e loc de incepatori...asa cum echipa lui Ionete -cu care nu sunt in tandreturi dupa cum stie o piata intreaga-este mult superioara si doar submotivatia financiara si supramotivatia de pozitionare ( parteneri si asociati my ass ) a dus la rezultatul obscen...
    Camelia daca doresti sa concediezi pe cineva sculta sfatul meu: concediaza-l pe tatal tau-Dan Voiculescu

    Mihai Craiu
  • Eddie Eddie
    Mircea Radu are tot dreptul sa spuna ceea ce spune. Ne confruntam prea des cu imposturi sosite din alte zone pentru a face "curat" in mass-media si a impune idei eronate. Ani de zile, Din Dragoste a adus Antenei 1 milioane de euro. Pe "barba" lui Mircea Radu, care, asa cum a fost, s-a "pliat" perfect pe un format de succes. El venind, culmea, de la Stiri! Acum, dintr-o data, i se cauta nod in papura. Nu mai vorbesc de inlocuirea unor oameni de la Observator cu o anonima, din dorinta de a "improspata". Cifrele de audienta vor demonstra insa cine si cind greseste.

Trimite un comentariu

sus