Skip to main content

Mutări la Antena 3: Valentin Stan şi laptopul lui, one man show la bătaie cu Tănase şi Dinescu. Sandra Stoicescu ţine matinalul.

 

valentin-stanAntena 3 face câteva schimbări în grila de programe, începând de luni. Valentin Stan, omul cu laptopul, va avea o emisiune în fiecare vineri seară. Stan şi laptopul lui se vor bate direct cu emisiunea Tănase şi Dinescu, de pe Realitatea TV.

Publicitate

Plecată de la Observatorul Antenei 1, Alessandra Stoicescu va ţine matinalul Antenei 3 – News Magazine, între orele 10.00 şi 12.00.

Rămâne neschimbat segmentul de seară, cu Gabriela Vrânceanu Firea (Ştirea zilei), Mihai Gâdea (Sinteza zilei) şi Mircea Badea (În gura presei). Noutatea vine la 18.45: Dana Grecu şi Radu Tudor vor modera emisiunea La ordinea zilei, la concurenţă cu Realitatea zileiRăzvan Dumitrescu.

Iată şi celelalte schimbări din grila Antena 3:

  • Moise Guran va modera zilnic o emisiune de actualitate împreună cu Paula Rusu, pe intervalul 16.00-18.00 (unde erau Dana Grecu şi Radu Tudor).
  • BizBazar se transformă dintr-o emisiune zilnică într-un program săptămânal (sâmbăta, de la 22.00).
  • Vlad Petreanu si Alice Iacobescu vor prezenta Săptămâna de ştiri sâmbăta şi duminica, între 16.00 şi 18.00 (în prezent este doar duminica).
  • Andrei Bădin şi Sabina Iosub vor fi moderatorii Ediţiei de prânz.
  • Mihaela Bîrzilă, cea care se ocupa de Ediţia de prânz, va prezenta ştirile din Prime Time, din intervalul 18.00 – 24.00.
  • Top Gear a fost deja mutată vineri seara, de la ora 23.00 (era sâmbăta).
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cezar Montu Cezar Montu
    Bizbazar era singura emisiune pe care o urmaream ,,din Romania. Stau de 18 ani in Belgia. In rest , numai tampenii , porcarii, trase de par. Ati zis ca Antena 3 va fi o televiziune serioasa,,nu??? Atunci lasa ti BizBazar,,ca de tampenii si Tampiti,, suntem satui.
    merci,
  • cesco cesco
    regret BizBazar, imi facusem programul in asa fel incat sa urmaresc emisiunea orice s-ar fi intamplat, acum, din pacate nu se mai poate. as vrea sa stiu si ce s-a intamplat de s-a anulat emisiunea lui Valentin Stan, era rezervat Maria Coman?
  • Just a trader Just a trader
    RIP Biz bazar RIP.
    Antena a pierdut jumate de audienta zilnica la scoaterea biz bazarului doar ca sa castige (cine se va mai uita) audienta sambata seara. Vor vedea curand CIFRELE si doar asta ar mai putea schimba ceva, nu petitiile sau altceva.
  • Contribuabilul Contribuabilul
    Semnati petitia pentru reintroducerea emisiunii:

    http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_adresata_conducerii_postului_antena_3_pentru_reintroducerea_in_grila_zilnica_de_programe_a_emisiunii_biz_bazar_-p67665055.html
  • Sorin Silviu Sorin Silviu
    Bai, Antene triste !
    Aveati si voi - bag seama ca fara sa vreti ! - o EMISIUNE PROFESIONISTA pe domeniul economic: BIZ BAZAR (care batea la cur tot Mani Ceanalu' sau vreo alta tentativa de emisiune in acest domeniu), si v-ati batut joc !
    V-ATI BATUT JOC si de emisiune !
    V-ATI BATUT JOC si de relizatorul ei !
    V-ATI BATUT JOC si de noi, publicul !
    Sunteti niste jene, bai Antenelor !


    In atari conditii, nu-mi mai ramane decat sa va atrag atentia ca va inscrieti perfect in urmatoarea ecuatie :

    Antenele = OTV = B1 = Realitatea = KD = TVRM.


    PS:
    Moise, tata, daca ai fi constient pe deplin de cata lume ai "in spate" (ca public), te-ai gandi poate mai mult la o cale de a iesi din marasmul in care au incercat astia sa te bage si poate ca ai gasi o varianta de a-ti face meseria asa cum ai demonstrat ca stii si poti s-o faci.
  • Loredana Loredana
    VREM BIZBAZAR !!! MOISE! MOISE! subscriu la tot ce s-a scrisș mare pacat!!!, dar ma uit cu sotul sambata, ce sa facem...
  • Sergiu, Rm.Valcea Sergiu, Rm.Valcea
    cea mai mare greseala a-ti facut-o atunci cand a-ti scos emisiunea BizBazar.
    era cea mai tare emisiune, pe care o asteptam cu sifletul la gura, zi de zi

    PACAT
  • mia mia
    Cea mai tare emisiune BIZBAZAR simbata seara de la 10 doar 2 ore?Cine naiba simbata seara se uita la televizor,mai ales ca vine vara?
    S-a spus ca tot ce gindesc si eu despre eliminarea acestei emisuni de top(poate chiar singura) din grila de programe.Si DA Moise Guran nu cred ca te poti identifica cu alta emisiune si daca te apuci de politica care caracterizeaza postul pacat...chiar esti pierdut.Cauta tu si echipa ta o alta televiziune chiar mai mica,insa ve-ti sparge audientele cu o emisiune zilnica si nu la ora 22.
    Sufar enorm dupa aceasta emisiune.Antena 3 se pare ca nu mai prezinta interes ca si televiziune pt multi dintre noi.
  • renee renee
    Pacat...Este incredibil ca s-au hotarat sa scoata din grila o emisiune economica pe intelesul tuturor,cu limbaj si explicatii accesibile,cu idei inteligente si pertinente.Cred ca A3 il va pierde pe Moise,omul asta isi iubeste prea mult munca si nu il prea vad citind niste generalitati de pe prompter sau incercand sa tina in frau politicieni ca dl Rizea.Nu pentru ca nu ar fi in stare,ci pentru ca il plictiseste.
    Sper,totusi,ca BB sa revina.Daca si mama,care are 67 de ani,astepta in fiecare seara sa inceapa"Moisica"... ;-)))
  • bogdan bogdan
    BizBazar a fost singura emisiune din Romania cu adevarat economica :(
  • ra ra
    ce epitaf mai frumos putea primi un program...despre economie:))?!
    superdive si starlete s-au pierdut in norul de praf al schimbarilor fara sa lase in urma nici macar o dara de melc.Cavoul Bizbazarului e din ciment nebotezat cu apa(ca al lui popoviciu) si are candele la capatai ...orga de lumini,nu alta!Martir media cotat la bursa programelor de calitate,in asta s-a transformat Moise cu iesirea din ,,grila'' :)
  • catalin catalin
    A fost singura emisiune care merita urmarita pe antene...e clar le "dau jos".
    Felicitari oricum pentru Moise pentru performanta.
    RIP BB
  • Cosmin Cosmin
    BizBazar singura emisiune de calitate pentru oameni inteligenti de la Antene .
    Rusine celor care au decis asta !
  • monica monica
    Nu cred ca mai pot adauga ceva in plus fata de cei de mai sus. Dar sunt trista si revoltata. Moise Guran este un realizator de exceptie. Formatul emisiunii era inteligent, avea nerv, atragea in ciuda subiectului care, altfel prezentat, ar fi fost arid. Sper sa aflu ca aceasta emisiune ar putea fi continuata la un post mai inteligent, care sa-i aprecieze valoarea.
  • scrisulica scrisulica
    BizBazar era singura emisiune la care ma uitam la TV. Faceam magii prin trafic ca sa ajung la 19:10 acasa sa il vad (alea 10 minute conteaza!), si daca totusi intarziam, imi inregistra sotul meu inceputul. Sper ca cei din conducerea A3 sa vada ca toate reactiile la articolul despre modificarile din grila sunt exclusiv despre aceasta emisiune!Nu omorati bruma de credibilitate si profesionalism pe care o reprezinta Moise si echipa lui ECONOMICA.

Trimite un comentariu

sus