Skip to main content

Primul meci Andreea Esca – Alina Petrescu: 1.228.000 de telespectatori la 770.000

 

andreea-esca-23Nimic ieşit din comun la performanţele de aseară ale Ştirilor Pro TV şi ale Observatorului Antena 1. Audienţele ştirilor s-au menţinut la nivelul normal al acestor programe.

Publicitate

Astfel, la Ştirile Pro TV prezentate de Andreea Esca s-au uitat 1,2 milioane de români din mediul urban. Cu Alina Petrescu la pupitru, Observatorul Antenei 1 a atras 770.000 de telespectatori din mediul urban.

Performanţele sunt asemănătoare cu cifrele de săptămâna trecută, când Observatorul era prezentat de Lucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu, iar Andreea Esca era în concediu.

Iată cifrele de audienţă de aseară şi de lunea trecută:

Luni, 22 februarie

Ştirile Pro TV – 1.228.000 de telespectatori (10,7 rating)
Observator – 770.000 (6,7)

Luni, 15 februarie

Ştirile Pro TV – 1.235.000 de telespectatori (10,6 rating)
Observator – 900.000 (7,7)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • frajeru frajeru
    De ce credeti voi k nu s-e nasc oameni noi???A. Esca este o profesionista dar si ei s-e duce timpul nu credeti??'fata ' noua de la A 1 -cum spune 'lumea'- e chiar simpatica , si s-e vede ca promite multe.A facut o intrare buna , si are un curs ascendent. Are look si un zambet fermecator. Stilul ei este in concordanta cu temperamentul , si dinamica de a prezenta evenimentele. A. Esca a creat un tipar in stiri k prezentatoare, de aceea 'lumea' o concepe ca atare. Dar cum nimic mu este vesnic pe pamant si acest tipar se 'duce' cu timpul.Asa e firesc pana la urma nu...? Alina Petrescu este la inceput de cariera pe acesta linie si deja s-e contureaza un stil aparte care-i este caracteristica ei! Mult succes in continuare!!!
  • Mihaela Mihaela
    Alina Petrescu este ştearsă, comună, fără carismă. Asta e!Deal with it!
  • gaby gaby
    andreea esca va ramane pe locul i pana la moarte
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Andreea Esca a fost, este si va ramane un reper pentru stirile din prime time.

    Incercarea Antenei 1 de a copia un produs deja consacrat, Stirile PROTV, ii confera lui Sarbu o pozitie confortabila.

    Poate doar Mircea Badea ii poate da o replica pe masura Andreei Esca :)
  • cristina cristina
    Faina de tot fata asta Alina Petrescu ..e altceva !
    Iar Observatorul mi se pare mai dinamic cu ea ..si vad ca nu se axeaza pe sange pe pereti ca si concurenta ! De fapt Observatorul a fost dintodeauna mai sobru ..fara violenta !
    Oricum Alina e cel mai mare castig pt Antena 1 ! Si se va vedea asta !
    Si inca ceva , in sfarsit imi place vremea de la Antena ..frumoasa grafica ..buni prezentatorii !!
  • Ioan Apostol Ioan Apostol
    Mie imi place rau Alina. Mi se par foarte bune schimbaril Observatorului. Nu ma injurati nici pe mine!
  • adi adi
    oricum pro tv va fi mereu pe primul loc la stiri cat despre antena 1 ea isi va pastra mereu locul 2 si nimeni nu o va detrona de acolo ,,au incercat cei de la tvr odata cand stirile erau puse la ora 19 dar fara succes !!!!!!! oricum eu sunt fan stirile celor de la antena si nu stiu de ce ,au un decor interesant si felul in care se prezinta stirile e mult mai vioi,parerea mea sper sa nu ma injure nimeni !!!!!!!! :) :) :)
  • abc abc
    oare NIMENI nu a vazut cat de falsa e femeia aia? (alina petrescu)
    ingrozitor...imi tremura telecomanda in mana din cauza penibilului
  • ana ana
    copie la indigo! asta incearca observatorul. pe mine m-a socat incercarea Alinei Petrescu de a se transforma in Andreea Esca, o varianta reloaded: freza, intonatia, vestimentatia, atitudinea . numai ca totul e nefiresc. iar observatorul e golit de continut, stiri care vorbesc cuvinte multe si nu spun nimic. cred ca pariul e pierdut intre observator si stirile pro tv.
  • YODA YODA
    petrisor, tu esti copil, Tu crezi ca lumea a stat cu sufletul la gura la venirea Alinei Petrescu la Observatorul Antenei 1? Sa fim seriosi. Stirile Pro TV vor fi the best ever. Observatorul ca sa ajunga la un milion de telespectatori, in primul rand, trebuie sa-si schimbe editorii voce. Noul observator sa nu ne mai prezinte atatea stiri sociale, sunt neaducatoare de audienta. Cat despre prestatia Alinei Petrescu, a fost de nota 10, a fost extraordinara. observatorul, in informatii, imagini si coloana sonora, trebuie sa fie mai dinamici, nu anemici.
  • ionut ionut
    Sincer, eu nu cred ca intr o zi poti sa iti dai seame ce si cum. E nevoie de timp. ALina a fost o surpriza placuta. Cred ca inceputul a fostbun. Va creste. Obae de ce nu ai scris nimic ca Esca s-a intors in suruburi la pupitru fix in ziua cand Alina era la Observator? De ce nu ai scris nimic de disperarea Pro ului?
  • 3PO 3PO
    :) Ce ma amuza ăştia care asteapta miracole, nu in trei zile, ci intr-o zi...Stiu eu un director de TV care a scos o emisiune din grila pe motiv că "nu face reiting". Culmea e că respectivul produs facea rating cel putin tot atat cat predecesorul sau pe tronsonul orar dedicat. Insa directorashul respectiv avea (si mai are, probabil) tendinta sa-si ia visele sau dorintele drept realitate. El voia in trei zile tinta de rating asumata pentru urmatorul semestru...
  • avin avin
    Castig pentru Antena 1 ..la aceeasi audienta cu posibiltate de crestere ..si cu o singura prezentatoare ..deci nu cu doi = reducere misto de costuri !!!!
    De fapt asta s-a si urmarit,
    cu precizare ca Alina Petrescu este chiar profi( o alegere foarte buna dupa parerea mea) fata de celelalte doua "vedete" ( Stoicescu - Mandruta ) care nu-si mai justificau salariul !
  • simona simona
    a iesit asa cum anticipam. adica rau. englezii au dat un mare rateu. va fi rau de tot daca observatorul nu se intoarce la subiectele abordate pana luni. cineva spunea ca fiecare zi va duce la pierderea unui numar semnificativ de telespectatori .

Trimite un comentariu

sus