Skip to main content

Revista presei media - 8 februarie

 

Publicitate

Ion Cristoiu, Q Magazine: "Nu ştiu de nicio vânzare iar despre faptul c-ar urma să conduc Evenimentul Zilei n-am auzit nici măcar o adiere. Chiar dacă, prin absurd, mi s-ar propune, aş refuza, deoarece mi-e frică să mai conduc o dată acest ziar. Toată lumea s-ar aştepta să repet performanţa din anii '92-'96, ori, în actualul context al presei, aşa ceva ar fi imposibil".

Ştirea potrivit căreia Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de trustul de presă al fraţilor Păunescu.a fost lansată pentru prima dată de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său. Acesta a adăugat că, în opinia sa, Ion Cristoiu va fi numit director al Evenimentului Zilei.


Ion Cristoiu: „Mi-e frică să mai conduc o dată Evenimentul Zilei”

Cheltuie 100.000 de dolari să lege rachete de maşini sau 75 de dolari să dreseze peşti. Şi nu vor demonstra niciodată cum se face o bombă artizanală sau amortizorul perfect. Jamie Hyneman şi Adam Savage, gazdetele show-ului Vânătorii de mituri - Mythbusters, au vorbit despre experienţele lor într-un interviu acordat mai multor publicaţii din lume, printre care şi HotNews.ro, într-o teleconferinţă organizată de Discovery.
Vânătorii de mituri: Putem să prezentăm 'clinic' lucruri dezgustătoare sau să dresăm peştişori aurii. Nu intrăm în chestii cu Big Foot, fantome sau extratereştri

Începutul anului 2010 a fost marcat de restructurări importante în mai multe grupuri de presă; despre aceste fenomene jurnaliştii au vorbit în termeni apocaliptici, că despre un sfârşit al presei scrise. În toată această discuţie pasională şi rareori documentată au dominat două idei: jocurile de interese iresponsabile ale mogulilor presei şi concurenţa ucigătoare a internetului, scrie Mihai Coman, decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, într-un articol pentru HotNews.ro.
Jurassic Park: De ce mor dinozaurii?

Juridic TV, prima televiziune dedicată informării juridice a populaţiei, va fi lansată online pe 8 februarie şi va difuza un program zilnic, 24 de ore din 24, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii casei de avocatură Coltuc, care finanţează proiectul. Pe acelaşi subiect au mai scris Cotidianul şi Evenimentul Zilei.

Horia Vîrlan, câştigător al trofeului „TVmania” pentru Cel mai bun reality- show („Cireaşa de pe tort”), dă note într-o nouă emisiune pe teme culinare, programată să fie difuzată începând de pe 25 februarie, la Prima TV, informează Evenimentul Zilei.
Un nou show culinar la Prima TV

De zece ani, Cârcotaşii de la Prima TV îşi fac de cap „pe sticlă” şi profită din plin de popularitate pentru a mai bifa şi o carieră la fel de înfloritoare la radio Kiss, acolo unde sunt matinali şi pe cât posibil plini de umor, dată fiind ora... „Vor fi 10 emisiuni reprezentând câte un an de Cronică, începând cel mai probabil de pe 8 martie”, declară Şerban Huidu pentru Evenimentul Zilei.
Cârcoteală de 10 ani

"Colaboratori ai Securităţii înainte de 1989 am fost cu toţii, potrivit afirmaţiei domnului Voiculescu, fiind angajaţi la stat. La valoarea şi pregătirea domniei sale să fie proclamat simplu colaborator al Securităţii mi se pare o jignire”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV, după cum relatează Cotidianul.ro.
CTP: Decizia în cazul Felix - un tatuaj pe fesele Simonei Sensual

Agenţia de branding Brands & Bears a câştigat licitaţia organizată de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) pentru realizarea identităţii vizuale a proiectului "Înscrieri Timpurii 2010". Bugetul pe care îl va gestiona agenţia este asigurat exclusiv de agenţiile membre ANAT, a declarat pentru DailyBusiness.ro Corina Martin, preşedintele ANAT.
Brands & Bears va crea imaginea "Înscrieri Timpurii" cu banii membrilor ANAT

Dan Capatos pentru Evenimentul Zilei: “Din păcate, societatea nu generează prea multe personaje, şi atunci acestea şi-au trăit traiul şi-au mâncat mălaiul. Drept dovadă că nici eu nu le mai chem. Ştacheta penibilului în ceea ce le priveşte este ridicată atât de sus încât nu văd ce ar mai putea să facă Nichita după ce am pus-o să stea într-un coşciug. Toate aceste personaje au fost stoarse şi redate anonimatului”.
Capatos forţează limita păcătoşeniei

Grupul american Google dezvoltă un program pentru primul telefon mobil capabil să traducă o limbă străină instantaneu, în timpul convorbirii, iar un sistem de bază ar putea fi operaţional în următorii câţiva ani, potrivit Mediafax, care citează cotidianul The Times.
Google dezvoltă un telefon care va putea traduce o limbă străină în timpul convorbirii

Reţelele sociale ca Facebook au crescut în popularitate printre adolescenţi şi adulţi, în timp ce comunicarea de tip blogging a scăzut dramatic în ultimii trei ani, arată Wall-Street, care citează un studiu al companiei de cercetare Pew Research Centerrecent.
Studiu: Blogurile pierd popularitate în favoarea reţelelor sociale

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus