Skip to main content

Sex pe bani la radio: 10.000 de lei pentru Kiss FM şi Pro FM

 

Prezentatorii matinalelor de radio sunt obsedaţi de sex. Dar nu degeaba. Kiss FM şi Pro FM au primit câte 10.000 de lei amendă pentru pentru comentariile sexuale din emisiunile de dimineaţă. Guerrilla a scăpat numai cu somaţie.

Publicitate

Nu este prima dată când posturile de radio sunt amendate pentru abundenţa temelor sexuale, predilecte în discursul realizatorilor, în goana după audienţă.

Ce au făcut posturile amendate?

În emisiunea din 20 ianuarie, Şerban Huidu a prezentat şi comentat o ştire despre o păpuşă gonflabilă care "dă vodcă prin sâni". Cinci zile mai târziu, acelaşi moderator a vorbit despre pasiunea româncelor faţă de sutienele mov: "Sex-shop-urile s-au umplut de lenjerie şi de vibratoare mov ".

Într-o altă emisiune, Şerban Huidu i-a dedicat lui Victor Ciutacu melodia "De ziua ta", cântată de Paraziţii. Înainte de difuzarea piesei respective, postul Kiss FM a difuzat câteva fragmente dintr-o intervenţie a lui Victor Ciutacu la emisiunea Acces Direct ( Antena 1), în care jurnalistul făcea referire la conflictul dintre Şerban Huidu şi Teo Trandafir. Pentru melodia cu versuri obscene a celor de la Paraziţii, Kiss FM a mai încasat, în trecut, o amendă.

Tot Huidu a fost cel care a prezentat şi comentat, în matinalul din 29 ianuarie, la rubrica "Ce mai fac românii în lume", o ştire privind participarea unei femei la un film pentru adulţi.

SMS-uri vulgare la Alarma Pro FM

Pro FM a primit 10.000 de lei pentru mai multe ediţii ale emisiunii de dimineaţă "Alarma", în care moderatorii au făcut mai multe comentarii pe teme sexuale.

  • În emisiunea de pe 19 ianuarie realizatorii Claudiu Sara şi George Vintilă au citit mai multe SMS-uri care conţineau cuvinte vulgare, trimise de un bărbat fostei sale soţii.
  • În emisiunea din 20 ianuarie moderatorii au vorbit despre o serie de înregistrări, publicate pe site-ul ziarului CanCan, în care Cătălin Botezatu era surprins împreună cu iubita lui, în pădure la Băneasa.
  • Şi George Vintilă a comentat păpuşa gonflabilă: "păpuşa gonflabilă care poate fi folosită şi la făcut dragoste şi la beţii", respectiv "păpuşa gonflabilă care are în sâni un recipient care livrează vodcă".
  • Două zile mai târziu, moderatorii au citit şi comentat o ştire despre viaţa sexuală a lui Sergiu Băhăian, în care se spunea că "organiza orgii sexuale, la care veneau prietenii lui". Mai mult decât atât, realizatorii emisiunii vorbit şi despre o ştire potrivit căreia un scoţian a întreţinut relaţii sexuale cu un copac.
  • Într-o altă ediţie, moderatorii au abordat ca subiect o ştire potrivit căreia sperma ar avea calităţi antidepresive.

Păpuşa gonflabilă cu vodcă, vedetă şi la Radio Guerrilla

În emisiunea "Guerrilla de Dimineaţă", de pe 20 ianuarie, realizatorii au făcut o serie de comentarii nepotrivite orei de difuzare, pe tema ştirii cu păpuşa gonflabilă care are vodcă în sâni. "Costă 900 de lei, o găsiţi în România, e din plastic, vorbeşte, face sex oricând şi din sâni îţi dă vodcă", a spus Mihai Dobrovolschi.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a monitorizat, în intervalul 4 - 31 ianuarie, emisiunile matinale ale posturilor de radio Europa FM, Radio Guerrilla, Kiss FM, Naţional FM, Pro FM, Radio Zu şi Radio 21.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • m1ha1 m1ha1
    ce nu fac astia sa le creasca audienta
    vom vedea vrajitoare si profeti mai un pic
    se 0tevizeaza tara
  • eu eu
    Asa creste usor audienta la Kiss.

Trimite un comentariu

sus