Skip to main content

Vedetele Lucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu, înlocuite de mai puţin cunoscuta Alina Petrescu

 

alina_petrescuSchimbare la Observatorul principal al Antenei 1. Vedetele Lucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu vor fi înlocuite în câteva săptămâni de mai puţin cunoscuta Alina Petrescu. Antena 1 anunţă şi o schimbare de abordare a Observatorului de la ora 19.00.

Publicitate

Alina Petrescu vine de la Antena 3, unde a prezentat emisiunea News Magazine. Alegerea ei este o surpriză, după ce toate informaţiile îl dădeau ca viitor prezentator pe Mircea Radu.

Ce vor face Mândruţă şi Stoicescu? Cel mai probabil, Lucian Mândruţă va realiza o nouă emisiune, un show de seară după modelul The Colbert Report, aşa cum paginademedia.ro a scrir AICI.

Alessandra Stoicescu rămâne cu emisiunea săptămânală Q&A, de pe Antena 3, care ar putea ajunge să fie programată zilnic.

Mircea Radu a testat şi el pupitrul de prezentator al Observatorului. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, în toamnă este posibilă revenirea vedetei la Antena 1, însă pe un format de divertisment.

Mai puţin senzaţional

După ce în ultimele luni Observatorul s-a orientat către o formulă tabloidă (sub influenţa lui Gheorghe Voicu, fost 7plus), programul de ştiri se formatează din nou: mai puţin senzaţional.

Sorin Alexandrescu, director executiv Antena 1:

“Am investit semnificativ pentru a transforma complet stilul de prezentare a ştirilor, mizând mai puţin pe aspectul senzaţional şi punând accentul pe informaţia pură şi autentică din spatele evenimentelor care afectează zilnic viaţa românilor.”

Noul Observator va fi promovat cu sloganul “Ştiri ca-n viaţă”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ania ania
    O buna alegere !!
  • Design interior Design interior
    si unde se duc cei 2 daca pleaca de la Intact?
  • WickerMan WickerMan
    parerea mea desigur, dar mai nimerita pentru postul de prezentatoare-stiri la A1 ar fi fost d-na Dana Grecu. Are charisma, are nerv, si de ce nu, e o femeie atragatoare.

Trimite un comentariu

sus