Skip to main content

Dan Bucura, ex Gardianul, senior editor la Evenimentul zilei

 

Jurnalistul Dan Bucura, fost Gardianul, va fi senior editor la Evenimentul zilei. Statutul lui Bucura va fi de colaborator, a declarat pentru paginademedia.ro Claudiu Şerban, director general Editura Evenimentul zilei şi Capital.

Publicitate

Claudiu Şerban:

"Dan Bucura este jurnalist de investigaţii şi va fi colaborator pe această zonă. Din punct de vedere juridic, el nu este angajat la Editura Evenimentul zilei şi Capital, ci la postul de televiziune Vox News."

"Este un jurnalist care poate lucra pentru mai multe medii".

În ceea ce priveşte structura viitorului grup de presă integrat, care să cuprindă toate activele media ale lui Bobby Păunescu, Claudiu Şerban spune că încă nu este definitivată.

Bobby Păunescu deţine Evenimentul zilei, Capital, B1 TV, Vox News, Gazeta de sud şi Curierul naţional. Conducerea acestora este asigurată, în prezent, de:

Claudiu ŞerbanEvenimentul zilei, Capital
Dragoş MarinescuB 1
Adrian BucăVox News
Adrian Voinea
Gazeta de Sud
Dan ManeaCurierul naţional

Dan Bucura a lucrat ca jurnalist de investigaţii la ziarul Gardianul şi, anterior, la Adevărul.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silviu Silviu
    Bucura a fost adus de Paunescu ca sa supravegheze ce apare in ziar...deja au inceput sa cenzureze subiecte!! Bucura e un ziarist submediocru, care a lucrat pentru PSD in campania electorala. Sta rasturnat in scaun si se scobeste in nas...Paunestii ingroapa EVZ-ul si Claudiu Serban ii ajuta...

Trimite un comentariu

sus