Skip to main content

Wall-Street: Dinu Patriciu îşi face un holding internaţional de media

 

dinu-patriciu-32East European Media se numeşte corporaţia internaţională care va reuni toate investiţiile media ale lui Dinu Patriciu, inclusiv Adevărul Holding, şi în dezvoltarea căreia va fi implicat şi Peter Imre, anterior la Philip Morris România, a declarat pentru Wall-Street proprietarul trustului de presă.

Publicitate

Dinu Patriciu: “Adevarul Holding va fi parte a unei corporaţii internaţionale având ca scop achiziţiile de media şi dezvoltarea în continuare a afacerilor de media în plan internaţional. Compania se numeşte East European Media şi va prelua toate investiţiile mele în media.”

Citeşte articolul pe larg aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eugen eugen
    Bravo nea Dinule ! Baga-l pe Imre Bacszi in galeata cu miere ca o sa te lingi pe bot de nu-ti mai ramane nici o picatura pe barbuta ta de grizzly corporatist. Pai mai nene, ce-ti trebuie matele unu ca Imre care mai e si complet pe dinafara in afacerea asta ? Si care a mai si tras tepe de nici el nu le mai stie numarul ? Si care oricum e foaie verde pe oriunde se duce ca la meserie e ZERO !Doar pentru ca ti-e prieten ti s-a pus valul pe ochi ? O sa te frigi bibicule de o sa se auda sfaraitul pana la marinar in pat! Si, in plus, o sa-ti mai plece si din oamenii buni pentru ca domnul Imre este un personaj conflictual, convins ca le stie pe toate. De-abia asteptam primul meci Corneteanu-Imre !
  • Sorin Paul Barbu Sorin Paul Barbu
    Extrem de ciudata, chiar prosteasca decizia lui Dinu Patriciu. Peter Imre n-are ce cauta in pozitia anuntata pe mogul din urmatoarele motive:

    1. E perceput ca personaj de proasta calitate (mai pe romaneste, un afemeiat notoriu), fiind clientul constant al tabloidelor. Tipul are un palmares impresionant la gagicareala, asa ca trebuie sa ne asteptam la promovari spectaculoase ale fetelor misto din Adevarul Holding.
    2. E cercetat de DNA pt tot felul de nenorociri, Google fiind foarte ofertant la o cautare simpla a numelui. Chiar nu se putea gasi unul cu o imagine buna in relatia cu statul de pus in locul lui?
    3. Vine de pe strada, mai bine zis din pozitia de "dat afara" de la Philip Morris; asta ca a plecat el pt "proiecte personale" e o gogorita de PR pe care o servesc toate companiile serioase cand vor sa concedieze pe unul cunoscut.
    5. O sa-l vedem in toata splendoarea sambata, la emisiunea lui Mandruta de pe Antena 1, in bazinul ala cu ratuste. Deja a aparut in promo facand scufundari de pe locul Noricai Nicolai.
    6. N-are nicio anvergura in media, va fi perceput drept un zero absolut de catre angajatii din Adevarul Holding. Va fi si frustrant pentru oameni, care isi imagineaza ca e suficient sa fii lingau si ginere de PNL-ist traseist ca sa impusti functii platite cu salarii babane.
    7. Razvan Cornateanu, in pofida criticilor primite de la analistii media, e respectat de angajatii mogulului si perceput ca o garantie a viitorului lor profesional. E cel mai bun manager de publishing din Romania, a luat-o de jos. Corneteanu face multe excese, e obsedat de controlul cu camere video, e si exigent.
    8. Peter Imre n-a fost manager adevarat pe nicaieri, ci doar gargaragiu, ca asta se traduce "corporate affairs" in romana de afaceri, sa fim seriosi.
  • Stan D Stan D
    Editura care are in portofoliu CHIP, LEVEL, PC Practic, FotoVideo, CHIP SPecial este de vanzare, am inteles, asa ca poate sa inceapa si pe IT extinderea.

Trimite un comentariu

sus