Skip to main content

Ziar tipărit + abonament online + iPhone = 20 de euro pe lună

 

Apar primele variante de a împleti, în acelaşi pachet, presa scrisă şi internetul. Cotidianul francez Le Monde implementează, începând cu 29 martie, un astfel de model.

Publicitate

Cotidianul francez va pune pe piaţă un abonament care va cuprinde ziarul în formă tipărită, accesul la conţinutul online al jurnalului şi posibilitatea de a citi ziarul pe iPhone.

În primele trei luni, preţul acestui abonament va fi de 19,90 de euro pe lună, apoi preţul va creşte la 29,90 de euro.

Zona de acces liber de pe site-ul Le Monde va cuprinde doar o serie limitată de articole, scrise special de redacţia Le Monde.

"Diversele suporturi de difizare, hârtia şi mediul digital nu sunt deloc concurente, ele sunt complementare. Pe hârtie vor fi prezentate investigaţii complexe, pe pagina web se vor găsi fluxul de informaţii şi dezbaterile interactive, iar pe iPhone sau pe alte telefoane mobile de acest gen, vor fi transmise alerte şi informaţii rapide", a explicat directorul Le Monde, Eric Fottorino.

Le Monde a testat deja piaţa digitală cu o aplicaţie gratuită pentru iPhone

În prezent, aplicaţia gratuită lansată de Le Monde pentru iPhone numără 1,4 milioane de utilizatori. Publicaţia franceză se pregăteşte să lanseze, începând cu 3 aprilie, o ofertă şi pentru iPad, noua tabletă Apple.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Si ti-e cum ti-a dat 20 de euro?

Trimite un comentariu

sus