Skip to main content

Adina Stan, editor coordonator, demisionează de la Evenimentul zilei

 

O nouă demisie la Evenimentul zilei. Adina Stan, editor coordonator la cotidianul deţinut de Bobby Păunescu, a demisionat în această dimineaţă. Adina Stan coordona departamentele News, Reporteri speciali şi Social. Ea lucra la Evenimentul zilei de cinci ani.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Adina Stan nu a comentat decizia.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, în ultimele săptămâni au o fost o serie de presiuni asupra zonei editoriale, în contextul noului patronat. Potrivit aceloraşi surse, gestul Adinei Stan ar fi fost influenţat de aceste presiuni.

Adina Stan are 18 ani de presă. A lucrat la Evenimentul zilei din 2005, mai întâi ca Editor al departamentului News şi, din 2008, ca editor coordonator. Înainte de Evenimentul zilei Adina Stan a lucrat la Mediafax, Jurnalul naţional, Pro FM şi Pro TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teo Teo
    din cauza carei presiuni a demisionat adina? a celei atmosferice? hahahahaha
  • fost coleg fost coleg
    ce spun acum i-am spus si adinei la un moment dat... Multi au fost dati afara de la evz din cauza adinei stan. ea facea decat sa se laude cu militienii ei, cu care iesea la bere. in rest, se certa pe la sedinte. cam atat...a si sa nu uitam barfele de prin colturile redactiei.
  • fost coleg fost coleg
    xulica, te salut! ai zis f bine...claudiu serban este motzul...iar macovei si lupea cred ca sunt formatia de manageri cea mai putin profitabila pentru un ziar. bietu macovei, mi-aduc aminte, cum nu avea nici un cuvant de spus. iar in ceea ce o priveste pe ioana lupea....este ziarista care ariculeaza cuv "mass-media"
  • fost coleg fost coleg
    stiti ce ma distreaza? ca azi am aflat oficial, ca madam stan a fost fortata sa-si dea demisia. asta ca sa nu cada de ocara cand se va duce la ionescu si la grig sa o angajeze la adevarul. desi se batea cu pumnul piept ca nu va lucra la vantu sau patriciu, nu are alta varianta. exact, bietu mincan, cred ca i se va face pielea gaina, daca o vede in red din fabrica de glucoza.
  • hap hap
    pfooai, acum mi-a picat fisa... saracu Mihai Mincan nici la adevarul nu scapa de ea :))
  • bran bran
    Petrisor tata, e de notorietate ca Adina Stan a fost artizana povestii cu Monica Macovei. Asta inseamna calomnie?
  • xulica xulica
    Adina lua banii de pomana, asta e adevarul. E foarte buna la a se face ca munceste si ca la stie pe toate. Pt ea, cam toti sunt cu cel putin o treapta mai jos. Nu este o pierdere pt evz. Problema ziarului este cu mult mai sus decat Adina Stan. Managementul si redactorul sef nu sunt ceea ce trebuie. Daca sefii de la Ringier erau baieti destepti lasau echipa cu Ionescu si Cartianu sa isi faca treaba pe care o incepusera,lucrurile mergeau OK atunci. Si in nici un caz nu il numeau director pe Claudiu Serban. Iar Paunescu a facut chiar mai rau, l-a numit director general. Pacat!!!! Asta o sa ingroape ziarul. Asta este sfarsitul! Cat despre Adina, un bagator de seama si de fitile mai putin nu strica, macar si pentru confortul psihic al celorlalti. Drum bun si cale batuta!!
  • fost coleg fost coleg
    ok, nu voi face afirmatii calomnioase, insa dupa cum se stie, roata se intoarce. Ei bine, toate afirmatiile calomnioase facute de dna Stan s-au intors impotriva ei. Cred ca a fost o demisie fortata, pt ca Bobby Paunesu s-a interesat cine da si cine nu da randament. Pentru ce sa o plateasca pe adina stan cu 7000 de lei, cand ea nu facea nimic? nici nu scria, nici nu edita, doar se certa. si toti care au lucrat in evz stiu asta. salvarea ei a fost intotdeauna raluca dan, care facea si treaba ei.
    multumesc.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog să evitaţi atacurile la persoană şi afirmaţiile calomnioase. Altfel, comentariile nu vor fi aprobate.
  • carol dumitrescu carol dumitrescu
    duca-se invartindu-se
    ca nu e nicio pierdere
  • Compromisuri Compromisuri
    Dar voi chiar credeti ca are cineva interesul ca avz sa aibe profit? El este pe piata din cu totul alt motiv.
  • fost coleg fost coleg
    Ziarul va fi facut la final de Lupea, Macovei si Serban. Doar ei au ramas pe baricade, dupa ce majoritatea oamenilor buni au plecat. Bobby nu discuta cu angajatii, nu se intreaba de ce ziarul e sub orice critica. Cand isi va da seama va fi prea tarziu.
  • Petrisor Petrisor
    Si care am crezut ca EVZ dat faliment

Trimite un comentariu

sus