Skip to main content

Corneţeanu: "Aştept un telefon important de la mâna dreaptă a lui Ringier"

 

Reporterii Cancan au fost la restaurantul "Doi cocoşi" în care Răzvan Corneţeanu s-a întâlnit aseară cu grupul celor care au demisionat de la Adevărul Holding, după şedinţa furtunoasă de acum două zile.

Publicitate

Corneţeanu, către demisionari, potrivit Cancan:

“Şi acum vă dau marea veste, aştept un telefon foarte important pentru noi de la mâna dreaptă a Ringier, am fost prost, trebuia să-i ţin aproape pe Ringier, nu trebuia să-i stric.”

Dinu Patriciu a avut spioni la noi, ne-a spart mailurile şi messenger-ul, de acolo ştia tot ce facem... Decizia de schimbare a mea e din vară, de când m-am văzut pe vas cu Dinu Patriciu, care mi-a propus să o schimb pe Nicoleta (Anton n. r.), el era cu Meleşcanu pe vas, sunt prieteni buni. Eu am refuzat şi cred că de aici a plecat totul.”

Ce au mai surprins reporterii Cancan:

“D-abia aştept să le scadă salariile nedemisionarilor, asta o să fie o lovitură....ha, ha, ha. Trebuiau să ridice mâna toţi şefii care au fost cu noi. Am fost atât de aproape, mai aveam puţin şi îi îngropam pe toţi!!! (n.r. concurenţa)”

“Ar trebui să facem un comunicat de presă să se vadă clar că milionarii n-au suflet în Săptămâna Patimilor.... ha,ha,ha. A doua victimă va fi Claudiu Şerban!”

Cancan anunţă şi o secvenţă video, care va fi publicată astăzi, la ora 15.00. Povestea, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan cel Mare Stefan cel Mare
    Poate explica miercuri Sabin Orcan, cand a anuntat ca are sedinta cu sefii redactiilor regionale Adevarul de Seara, ce a vrut sa spuna cu afirmatia "baietii nostri sunt gata de orice" pe care a facut-o la intalnirea de la Doi Cocosi. Eu inclin sa cred ca a fost ultima dovada de pupincurism la adresa lui Corneteanu si a lui Ciocazanu. Urmeaza la rand Peter Imre...
  • cristina cristina
    suna foarte cornetianiste replicile astea. asta nu-mi place la razvan. asta il strica pe razvan, dar nu poti sa le ai pe toate. este intradevar un leader de presa tip uragan. lasa urme peste tot pe unde e. si pozitive, dar si mai putin pozitive. insa motivatia lui pentru succes (sa-i ingroape pe ceilalti) este de-a dreptul diabolica si fundamental gresita. repet, nu poti sa le ai pe toate,te poti folosi insa de lucrurile de care ai nevoie. cel putin, banuiesc ca asta a facut patriciu.

Trimite un comentariu

sus