Skip to main content

Ghidul Zile şi nopţi are emisiune la TVR1

 

andra-gavril-3Ghidul Zile şi nopţi lansează împreuna cu TVR1, începând din această sâmbătă, o emisiune săptămânală - Zile şi nopţi, un magazin cultural cu informaţii, recomandări şi idei de petrecere a timpului liber.

Publicitate

Emisiunea Zile şi Nopţi va fi prezentată de Andra Gavril, prezentatoarea principalului program informativ de la TVR Cultural, Jurnal Cultural.

Emisiunea este o coproducţie între TVR şi compania SC Zile şi Nopţi, Media Shop SRL, care deţine reţeaua naţională de ghiduri.

Ghidul Zile şi Nopţi apare în ţară în 21 de ediţii, care acoperă 32 de oraşe. În Bucureşti, este editat printr-o companie deţinută în parteneriat de acţionarii Zile şi nopţi şi de regia Splendid Media (care administrează publicitatea TVR).

Pornind de la structura editorială a revistei cu acelaşi nume, emisiunea de la TVR 1 va avea patru mari secţiuni: Film, Gastro, Cultură & Hobby şi Night Life.

"Pe parcursul a 25 de minute, noul program de la TVR 1 vă va ajuta în fiecare sâmbătă să aflaţi cele mai importante informaţii pentru organizarea timpului liber: care sunt evenimentele cinematografice, gastronomice, culturale ale săptămânii, despre premierele cinematografice, restaurantele, cluburile, barurile, concertele sau activităţile în aer liber la care puteţi merge", spun reprezentanţii TVR.

Citeşte şi:

PRECIZARE: Vă rog să vă asumaţi identitatea reală pentru comentariile la acest articol. Comentariile neasumate nu vor fi aprobate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian ciocan adrian ciocan
    urmeaza acum un contraatac cu emisiune 24fun pe romantica si in reluare pe telesport si se pregateste intens o emisiune 7seri pe duna.
  • laurentiu laurentiu
    mai bine ar face un site unde sa puna poze si review-uri, ca la emisiune poat enu are timp toata lumea sa se uite.

Trimite un comentariu

sus