Skip to main content

OTV a pierdut 10.000 de lei Pe mâna soacrei, a lui Banderas şi a lui Clinton

 

Violenţa nejustificată şi în exces din emisiunea “Pe mâna soacrei”, din 17 aprilie, i-a adus OTV-ului o amendă în valoare de 10.000 de lei. Acest pseudo reality-show (pentru că protagoniştii sunt actori de ocazie) este în vizorul Consiliului Naţional al Audiovizualului de mai multă vreme.

Publicitate

La jumătatea lunii ianuarie, emisiunea a fost mutată de Consiliu după ora 22.00 pentru a-i proteja pe minori de violenţa verbală şi fizică prezentată în show. Până la acel moment, "Pe mâna soacrei" era difuzată de postul lui Dan Diaconescu după ora 20.00.

Un scurt episod „Pe mâna soacrei”


Ca în mai toate ediţiile, subiectul central al emisiunii este violenţa casnică. De această dată este prezentat un caz dintr-o familie tradiţională de rromi formată din doi tineri căsătoriţi (Banderas şi Marina Panait) şi părinţii lui (Clinton şi Argentina Panait).

Scenariul este acelaşi, se iscă un conflict între noră şi soacră şi începe un scandal care se lasă cu bătaie şi înjurături ca la uşa cortului. Prezentatorul emisiunii, Claudiu Neagoie, intervine din când în când pentru a aplana conflictul, dar asta nu schimbă mai deloc situaţia.

În final, toţi membrii familiei se adună în jurul psihologului Cristian Andrei pentru a fi consiliaţi.

La începutul şi sfârşitul emisiunii se precizează “Întâmplările şi personajele pe care se bazează scenariul fiecărui episod sunt fictive". Iar la final sunt prezentate numele interpreţilor.

OTV a difuzează emisiunea "Pe mâna soacrei"  din 5 decembrie 2009.

Carmen Andronache

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Petrişor
    Păcat că unchiul Bush nu apare în filmuleţ.

Trimite un comentariu

sus