Skip to main content

PAGINA DE RÂS: EVZ schimbă polii, povestea porcului ilegalist şi de ce nu i s-au numărat ouăle lui Năstase

 

Evenimentul zilei a reuşit săptămâna trecută ceea ce poate doar în serialul Lost se întâmplă: a mutat polii! Cum? Vedeţi în continuare. Adevărul îi plânge de milă unui porc „ilegalist”, care “s-a încrucişat fără aprobare”. Iar Adrian Năstase a dat un răspuns notabil la întrebarea “De ce nu i s-au numărat ouăle”.

Publicitate

Cazurile, pe larg:

Pinguinii şi românii nu se dau duşi din Islanda”, a titrat Evenimentul zilei. Ultimul recensământ al pinguinilor din insula care a zăpăcit Europa cu vulcanul ei arată însă aceeaşi cifră, şi la renumărarea voturilor: zero. Asta pentru că pinguinul, prin definiţie, se simte mai bine în jumătatea sudică a pământului.

evz-pinguini

Pe online, EVZ a schimbat titlul (vezi AICI), după comentariile cititorilor. Au rămas doar românii. Pinguinii îşi văd liniştiţi de treaba lor. În sud.

[flashvideo filename=video/penguin.flv /]

Adevărul îi plânge de milă unui porc, deşi acesta a intrat ilegal în România (o să vedeţi mai jos de ce). Ultimul exemplar din “Porcul de Bazna” se lăfăie pe prima pagină din Adevărul şi îşi înfige râtul în textul jurnaliştilor de la Adevărul care exploatează exclusivitatea.

După ce aflăm îngrijoraţi că sărmanul exemplar este pe cale de dispariţie, Adevărul ne spune povestea porcului ilegalist. Cum a apărut rasa? Nişte englezi au adus cu ei un vier, pe la 1872 care, scăpat de sub control, “s-a încrucişat fără aprobare cu o purcică locală din rasa Mangaliţa”. Tot Adevărul ne linişteşte: ultimul porc Bazna (o scroafă, mai precis) a reuşit să se împerecheze (cu aprobare) cu penultimul porc din aceeaşi rasă, înainte ca sărmanul vier să fie sacrificat...

adevarul-porc-bazna

Şi Libertatea pune pe prima pagină nişte porci. Tot despre porci în adevăratul sens al cuvântului vorbim, deşi sunt sigur că mintea vă zboară la altceva.

libertatea-porcii

De ce nu i s-au numărat ouăle lui Adrian Năstase? Tot fostul premier a oferit răspunsul, la Apropo TV, pe Pro TV: “Sunt prea multe şi prea grele”. Ştie dumnealui ce zice.

[flashvideo filename=video/protvapropo.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus