Skip to main content

PE SCURT: Adevărul desfiinţează postul de director editorial. Opt zile libere pe lună

 

ACTUALIZARE: Altă schimbare ţine de politica de concedii. Ziariştii de la Adevărul îşi pot lua concedii şi în ultimele trei luni ale anului. Până acum, după data de 15 septembrie, cererile de concediu nu erau aprobate decât în situaţii excepţionale.

Publicitate

Ziarul Adevărul desfiinţează poziţia de director editorial, după demisia lui Laurenţiu Ciocăzanu din această poziţie. Anunţul a fost făcut de Adrian Halpert, director editorial al întregului grup Adevărul Holding la şedinţele de sumar de astăzi.

Totodată, Halpert a anunţat că toţi angajaţii departamentelor editoriale vor avea opt zile libere pe lună, faţă de şase până acum. Această schimbare nu va afecta salariile.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    sa se menntioneze ca cele 8 zile vizeaza si zilele de weekend.

    pentru cine nu stie, la ziare se munceste si in weekenduri.
  • Popescu Popescu
    Masurile sunt foarte bune si firesti, pentru ca se va respecta in sfarsit legea care era calcata in picioare. Se va respecta pentru jurnalisti, intrucat celelalte departamente isi luau liberele cuvenite inca de la inceput. Corneteanu si alti cativa demisionari oricum faceau ce doreau si nu dadeau socoteala niumanui. E interesant de stiut ca din cauza protestelor fata de aceste bazaconii au fost concediati abuziv oameni, iar cel mai cunoscut exemplu este al lui Cristian Botez.
    Ai uitat sa mai spui Petrisor si ca se vor desfiinta celebrele clauze de fidelitate, complet ilegale, impuse tot de Corneteanu la peste trei sferturi din jurnalisti.

Trimite un comentariu

sus