Skip to main content

Pe scurt: Scala JWT şi-a mărit echipa cu cinci noi membri

 

Demetra Garbasevschi, Head of Business Development, Felicia Stoica, Copywriter, Adrian Isaia, Art Director, Vlad Macarie, Art Director şi Mona Petre, Senior Graphic Designer, sunt noii membri ai agenţiei Scala JWT, potrivit unui anunţ semnat de Petra Hoyos, CEO Scala JWT.

Publicitate

Demetra Garbasevschi, noul Head of Business Developement al Scala JWT, este cea care a coordonat contul Vodafone, aflat, anul trecut, în portofoliul agentiei McCann Erickson.

Despre Scala JWT:

Agenţia de publicitate Scala JWT, parte a grupului WPP, şi-a început activitatea pe piaţa din România în 1996. În prezent, Scala JWT dezvoltă proiecte de comunicare pentru clieţi precum: Vodafone, Bayer, Johnson &Johnson, Kraft Foods, Mazda, Nestle, Nokia s.a.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fost coleg fost coleg
    Miscarea e normala in industrie, nu inteleg totusi mediatizarea pentru ca astfel de chestiuni se produc saptamanal. Demetra, in afara faptului ca era cu nasul foarte pe sus, n-a rupt gura targului niciodata. E drept, nici n-a dezamagit. De asta bransa n-are sare si piper, pentru ca e plina de tot felul de insi de genul de mai sus, care daca dispar nu plange nimeni dupa ei. Oricum, bafta in continuare!
  • Dan Popescu Dan Popescu
    Ca Demetra a plecat de la McCann nu e nicio paguba. E plina industria de oameni de genul asta, adica normali precum tara. Pacat insa de cei de la creatie, ca nu s-a putut sa fie tinuti.

Trimite un comentariu

sus