Skip to main content

Petreanu, Adelin Petrişor, Moise Guran şi Prelipceanu, editorialişti la Telenews

 

petreanuAdelin Petrisor, Laura ChiriacCosmin Prelipceanu, Vlad Petreanu, Moise Guran şi Luca Niculescu sunt câţiva dintre jurnaliştii care vor semna editoriale pe site-ul primei televiziune de ştiri pentru telefonul mobil din România, Telenews.ro.

Publicitate

Site-ul menţionat mai sus găzduieşte deja câteva articole de opinie semnate de jurnaliştii Adelin Petrişor (unul chiar de astăzi) şi Laura Chiriac.

Principalul program al Telenews este, potrivit reprezentanţilor postului, Jurnalul de la ora 20.00, prezentat de Nicolas Don, iniţiatorul proiectului.

Conţinutul editorial care va fi furnizat de Telenews, începând de luni, clienţilor Orange este realizat de o echipă de 10 jurnalişti, coordonaţi de Nicolas Don.

În viitorul apropiat, Telenews îşi propune să extindă grila cu emisiuni sociale, de cultură, modă, sport precum şi cu interviuri exclusive acordate de mari personalităţi, potrivit reprezentanţilor postului.

Carmen Andronache

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    Tare, era nevoie, numai ca pe telefon nu merg video-urile ! :) Pe iPhone cel putin. Sau prima etapa e webul dupa care urmeaza si telefon-news-urile ?
  • Petrişor Petrişor
    Păcat că nu e în echipă şi Liana Pătraş, dădea un aer boem :)

    PS: Petrişor, fă ceva cu reclama de mai sus cu maşina că ne îmbolnăveşte de stomac.

Trimite un comentariu

sus