Skip to main content

Sanoma Hearst lansează Miresici

 

001 COVER.inddSanoma Hearst Romania lansează, din 30 aprilie, revista Miresici, o publicaţie semestrială care va costa 9,9 lei.

Publicitate

Decizia de lansare a revistei pentru Miresici, spun editorii, a fost influenţată de cererea utilizatoarelor online ale forumului miresici.ro. Echipa editorială a noii reviste va fi condusă de Gabi Urdă.

Ce va oferi noua revistă?

“miresici a ieşit din paginile de internet ale forumului pentru a pune la dispoziţia viitoarelor mirese numeroase surse de inspiraţie pentru alegerea rochiei de mireasă, planificarea nunţii şi a lunii de miere”, argumentează Sanoma Hearst România.

Publicaţia va păstra o strânsă legătură cu publicul său ţintă, care, în mare parte, se află pe forumul miresici.ro. Astfel, oricare dintre miresele prezente în comunitatea online va putea fi vedeta de pe copertă.

Despre Sanoma Hearst România:

Sanoma Hearst România a cumpărat forumul miresici.ro în decembrie 2007, iar în 2009 a înregistrat cu acest proiect o creştere de peste 100%.
Publisher-ul are, în prezent, un portofoliu de 19 reviste, printre care: Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, FHM, National Geographic, Story, Femeia, mămica de azi, Casa şi Grădina s.a.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    cat de mult mi-a placut acest prim numar!!!
    iar dupa prima revista Miresici,a venit in forta si celelalte numere ale revistei!
    toate sunt superbe,atat coperta cat si continutul acestora.
    cand o sa apara urmatorul numar al revistei,editia de iarna?multumesc anticipat!
  • Alina Alina
    Felicitari pentru reviste!sunt foarte utile si de fiecare data ma surprinde placut continutul din reviste!ma bucur ca acum apare mai des,fata de anul trecut,unde doua numere pe an nu ma multumeau.sincera sa fiu,daca ar aparea in fiecare luna le-as cumpara cu mare drag.mult SUCCES pe mai departe!
  • geo geo
    o sa vedeti dupa doua numere ce de suuces sunt...ca dupa al treilea o sa inchida cu tot cu echipa!!!
  • carmen carmen
    Felicitari echipei, se vede cat de profesionisti sunt si clar acest proiect se va dovedi un succes!
  • maniacu maniacu
    Ai naibii astia de la Sanoma. Nu mai inceteaza odata. E a 2-a revista dupa Auto Motor si Sport pe care o preiau, in cazul asta lanseaza, pe timp de criza. Pana la urma, bravo lor! Nu degeaba sunt lideri pe piata de reviste. Asa se face leadership!

Trimite un comentariu

sus