Skip to main content

Se lansează Telenews, prima televiziune de ştiri pentru telefonul mobil

 

nicolas-don-2Jurnalistul francez de origine română Nicolas Don lansează, pe 19 aprilie, în parteneriat cu Orange, Telenews, prima televiziune de ştiri pentru telefonul mobil din România. Postul, în prezent disponibil online, va oferi clienţilor Orange un jurnal de ştiri care va prezenta în cinci minute principalele evenimente ale zilei.

Publicitate

Conţinutul editorial este realizat integral de echipa de jurnalişti a noului post de televiziune. Jurnalele de ştiri existente deja pe site-ul Telenews.ro sunt prezentate de Nicolas Don.

Proiectul televiziunii de ştirii pentru mobil, susţinut de Orange, îi aparţine jurnalistului şi producătorului de televiziune Nicolas Don.

Orange oferă deja televiziune clasică pe mobil

În prezent, compania de telefonie mobilă Orange oferă clienţilor săi posibilitatea de a urmări pe telefonul mobil până la 27 de posturi clasice de televiziune. Serviciul este disponibil contra cost. De exemplu, accesul pentru 24 de ore, la serviciul care oferă posibilitatea urmăririi posturilor de televiziune clasice costă 0.8 euro.

Printre posturile telviziune care pot fi vizionate în reţeaua Orange se numără: Antena 3, BBC World, Cartoon Network, Eurosport, MTV Music, ProTV International şi Realitatea TV.

Despre Nicolas Don:

Ca jurnalist, Nicolas Don a fost reporter de război în Iugoslavia, Liban şi fostul URSS, iar în România acesta a colaborat cu posturile TVR 1 şi Realitatea TV.

Televiziunea pe mobil o noutate pentru România, dar nu şi pentru restul lumii

Ţări ca Italia, Germania, Marea Britanie şi Elveţia au implementat cu succes sitemul de televiziune pe mobil de câţiva ani buni. În acelaşi timp, acest serviciu este accesat în Japonia şi Coreea de Sud de câteva milioane de oameni.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nick Nick
    @ mihai rosetti: Măi, Mihai, ţie ţi-ar fi ruşine cu originea ta fanariotă??? Că de acolo, din Fanar, se trage neamul de exploatatori care au vândut şi cumpărat scaunele domneşti în cea mai neagră perioadă istorică a Principatelor Române... Lasă, frate, etniile, naționalitățile şi rasele, ce dracu, iar ne întoarcem la marotele astea? E problema omului cum vrea să se numească. Puteai să se limitezi la faptul că îl cunoști de la liceu, ceea ce e altceva. Nu te supăra, nu dau sfaturi, e doar părerea mea.
  • mihai rosetti mihai rosetti
    Mare pacalici acest nicolas don!
    Ia controlati l la acte sa vedeti ca de fapt e RADU NAUMOVICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu vrea sa i se stie originea evreiasca. DE CE? Pentru ca e din aceia care, ca si dintre alte neamuri, dau o lovitura sub centura si fug! Am fost la acelasi liceu si il stiu bine! Mi e lehamite cand ii vad fata de cocoana sclivisita.
  • Eduard Eduard
    Superb.. :d.. ar fi ultima chestie care m-ar tine legat de TV.. stirile, caci in rest...
  • leventum leventum
    si eu care credeam ca odata cu raspandirea internetului si pe mobil am scapat de TV.

Trimite un comentariu

sus