Skip to main content

Trei jurnalişti de la fostul Business Standard lansează EconomicTimes.ro

 

Trei foşti jurnalişti de la Business Standard, cotidianul de afaceri închis de Sorin Ovidiu Vîntu, lansează astăzi EconomicTimes.ro. Cătălin Ciocan, Ionuţ Sisu şi Ramona Asiminei au pus pe picioare, cu investiţii proprii, o publicaţie online care se adresează investitorilor de pe piaţa de capital.

Publicitate

Conţinutul editorial al noii publicaţii va fi asigurat de cei trei jurnalişti fondatori, la care se vor adăuga, periodic, colaboratori, care nu vor fi plătiţi.

“Având în vedere dimensiunile echipei redacţionale, vom încerca să ţinem costurile sub control, astfel încât, în cel mult trei luni, să aducem publicaţia pe profit”, a declarat Cătălin Ciocan, redactorul şef EconomicTimes.ro.

Cătălin Ciocan este fostul redactor şef adjunct Business Standard şi coordonatorul departamentelor de bănci, burse şi asigurări. Iar Ramona Asiminei este fostul editor al departamentului piaţă de capital la acelaşi ziar.

Cătălin Ciocan a mai spus că publicaţia mizează pe un trafic de 10.000 de utilizatori, la care speră să ajungă în următoarele luni. Publicul ţintă al EconomicTimes.ro este format chiar din jucătorii activi de pe piaţa bursieră.  Publicitatea site-ului va fi vândută de o echipă internă, din aceleaşi raţiuni economice.

Ce va conţine EconomicTimes.ro?

Noua publicaţie economică va prezenta materiale educative, comentarii şi recomandări de la principalii brokeri, analişti şi administratori de fonduri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    @Petrisor: Freelancing - you`re doing it wrong! :P Iesirile la cafea/suc/plimbare cand ai chef fac tot farmecul acestei forme de munca. :)
  • Petrisor Petrisor
    @Eduard: Deontologule, specialistule
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @radu: nu sunt prietenii mei, iar decizia de a publica ştirea îmi aparţine.

    Mi-ar plăcea să am mai mult timp de ieşiri la cafea, dar, din păcate, nu îmi iese chiar aşa cum vreau. :)

    Plus că, pe paginademedia.ro, ştirile se scriu, nu se compun.
  • radu radu
    Vai da ce Joompla performant ne-am tras. :)) 10.000 de vizitatori pe ce? Ora/zi/saptamana/luna/an? Petrisor, zi drept, sunt prietenii tai si te-au rugat sa scrii si tu ceva despre ei iar tu ai compus "stirea" asta intre doua iesiri la cafea (si eu is freelancer, stiu cum e :)) )?
  • Eduard Eduard
    Petrisor. IT-ist? Cati ani ai? si se scrie Primarie. Si in plus sa stii caci este destul de simplu, dragut si util. Asta conteaza! Nu ca blogul tau. Plin de add-onuri inutile.
  • Petrisor Petrisor
    vai dar ce design catastrofal are, zici că este făcut de IT-istul Prtimăriei Sectorului 2.
  • andrei andrei
    ar fi fost fain daca butoanele din meniu ar fi in romana. in rest, e de bine :)

Trimite un comentariu

sus