Skip to main content

Un alt jurnalist EVZ se face freelancer

 

florentina-ciuvercaFlorentina Ciuverca a demisionat de la Evenimentul zilei, dar urmează să rămână în relaţii de colaborare cu ziarul. Ciuverca a fost redactor la departamentul cultură.

Publicitate

Ea va scrie în continuare la Evenimentul zilei, dar în calitate de colaborator. Noul proiect al jurnalistei este legat de un site dedicat filmului şi cinefililor.

Contactată de paginademedia.ro, Florentina Ciuverca nu a detaliat motivele demisiei de la EVZ după patru ani la cotidian, însă a declarat că doreşte să “dezvolte viitorul site, aflat, deocamdată în faza de proiect”.

Ciuverca este al doilea jurnalist de la EVZ care a ales calea freelancingului în ultimele două săptămâni. Şeful secţiei investigaţii, Mihai Munteanu a demisionat la începutul lunii aprilie din poziţia pe care o ocupa şi a devenit freelancer.

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, EVZ a renunţat în ultima săptămână la mai mulţi colaboratori, atât din Bucureşti, cât şi de la nivel local.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zoso zoso
    faina stire, petrisor, imi place site-ul tau!
  • mike mike
    pardon, la evz au fost dati afara aproape toti corespondentii, doar ca nu li s-a comunicat inca oficial. dar nici articole nu li se mai iau. oameni care lucrau de 10-12 ani la evz si care au fost tinuti in loc sa nu plece la adevarul sau in alte locuri. pana in era macovei, care cu burtica lui probabil ca habar n-are ce-i aia teren si informatie la prima mana...
    e o vorba: boala lunga, moarte sigura. atat.

Trimite un comentariu

sus