Skip to main content

EXCLUSIV: Autoarea articolului despre Robert Turcescu a demisionat de la Click

 

Cristina Herea, jurnalista care a scris articolul de scandal despre relaţia lui Robert Turcescu cu Oana Sârbu, a demisionat de la Click.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ea şi-a justificat decizia în faţa colegilor prin  situaţia umilitoare la care a fost supusă, în ultimele zile, din cauza scandalului.

Până la ora redactării ştirii, Cristina Herea nu a putut fi contactată.

Citeşte şi: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costel Costel
    Cristina Herea e o fata de bani gata, de aceea are acces la lumea mondena. Totusi, a scris si multe minciuni de-a lungul timpului, ca mai toti ziaristii mondeni. A gresit si acum, asa ca eu cred ca gestul ei este unul de onoare!
  • Victor Roncea Victor Roncea
    Foarte bine a facut.
    Eu ii urez succes!
  • Colega Colega
    Imi pare rau ca a luat o asemenea decizie. E o pierdere pentru Click! si nu merita sa fie tratata astfel de catre sefii ei, super-ziaristii-facatori-de-exclusivitati Stancu si Halpert. De apreciat atitudinea lui Peter Imre, singurul care a stiut sa fie un domn!
  • BoGo BoGo
    Scuzati...am gresit suma...erau vreo 40.000 de euro pentru nu stiu ce CD la o fundatie. Halal ziaristi....si mai urlati la altii pe la televizor sau radio ca iau spaga si fura. Dar voi?
  • BoGo BoGo
    Cristina Herea este o fata exceptională, tot timpul cand a scris a stiut despre ce scrie si asta ca pentru viata a facut ca ea sa provina din lumea asta mondena a Bucurestiului. Se invarte printre vedete, dar si printre asa-zisele vedete, la fel cum e si acest domn Turcescu, care in afara de a se da in stamba pe la "realitati" si ca i-a cerut 10.000 de euro imprumut lui Gigi Becali, nu a facut nimic sa rastoarne lumea. A sarit in sus, cand jurnalista a scris doua randuri si l-a bagat in seama. Rusine sa-i fie. Nu va face el niciodata ordine in presa din Romania. Multi nu inteleg un lucru simplu...atat timp cat exista cerere va fi si oferta. Daca poporul cere, trebuie sa-i dai. Cristina a plecat de la Click!, si din presa, nu din cauza lui Turcescu si pentru ca i s-a umplut paharul si s-a saturat sa mai scrie de nulitati. Rusine Turcescu. NU stiu cate ziare din Romania ar mai face gestul pe care Click! l-a facut pentru tine. Acum probabil sari in sus de bucurie....sa te vedem cu o sa sari si atunci cand o sa vina Becali sa-ti ceara banii inapoi!
  • Petrişor Petrişor
    Nu, nu şi-a dat demisia, a fost dată afară de şefii ei.

Trimite un comentariu

sus