Skip to main content

B1 TV a rămas neatins de CNA în urma reclamaţiei lui Ciutacu

 

Reclamaţia lui Victor Ciutacu, redactor-şef la Jurnalul Naţional şi moderator al emisiunii Vorbe Grele de la Antena2, nu a avut deloc efectul scontat. Demersul lui Ciutacu s-a lăsat doar cu o promisiune.

Publicitate

Reprezentantul B1TV, Wilhelmina Gheorghiu, şi-a luat angajamentul în faţa membrilor CNA că va difuza punctul de vedere al lui Victor Ciutacu, dacă acesta va cere acest lucru.

“Cu riscul de a deveni redundant, vă semnalez că execuţia mea publică din emisiunea “Naşul“, difuzata pe B1 TV si moderata de domnul Radu Moraru, continuă. Ultimul episod din lungul şir s-a difuzat ieri, 23 iunie 2010, când domnul Moraru a insinuat că aş avea legături culpabile de natură economico-financiară cu fraţii Awdi, recent acuzaţi de DIICOT pentru infracţiuni economice în “cazul Rodipet“”, spune Ciutacu într-o reclamaţie trimisă, joia trecută, la CNA. (sesizarea, în întregime, o găsiţi aici)

Ce a spus reprezentantul B1 în apărarea lui Moraru?

Victor Ciutacu este invitat în fiecare zi la emisiunea lui Radu Moraru. Lui Victor Ciutacu i s-a trimis şi mail, ştie foarte bine că poate veni oricând.

Nu a solicitat niciun drept la replică. Observ cu surprindere că printr-o reclamaţie trimisă la CNA, Victor Ciutacu a răspuns la nişte întrebări puse de Radu Moraru în emisiune. I-a trimis până şi lui Dan Andronic, intitatul lui Moraru, un sms”, a declarat Wilhelmina Gheorghiu, directorul Compartimentului Juridic al postului B1 TV.

Narcisa Iorga, membru CNA, a întrebat-o pe Wilhelmina Gheorghe dacă postul B1 a primit reclamaţia trimisă de Victor Ciutacu la CNA. Reprezentanta televiziunii lui Bobby Păunescu a spus că nu.

Cum postul B1 TV, prin vocea reprezentantei sale, şi-a exprimat disponibilitatea de a-i acorda drept la replică lui Victor Ciutacu, subiectul reclamaţiei a fost repede închis.

Citeşte şi:

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yoyo yoyo
    stati linistiti!!!COMUNISTII ASTIA DE LA ANTENE ---vorbesc---de CINSTE ??? astia care FAC DE TOATE DE LA FURT PANA LA SANTAJ numai sa le fie bine LOR!!! au organizat vreo actiune de mare AMPLOARE privind ajutorarea CUIVA?? PAI SANT 6 POSTURI(ANT.1,2,3,EUFORIA,GSPTV,ANTENA1 INT.)DECI AU OCUPAT ----JUMATATE --DIN MEDIA ROMANA SI MINTE , PROSTESTE POPORUL CU IDEOLOGIA MARXISTA-COMUNISTA a PSD -PC!!DAR, ei sint ECHILIBRATI POLITIC D-LE !!! ASAI, MA OBAIE CA SI TU-REVISTA- TOT DIN ACELASI TRUST ESTI, NU???
  • laurentiu laurentiu
    mda, acum vedem ce face si CNA-ul
  • MAGY-SIBIU MAGY-SIBIU
    e corect nici nu avea motiv sa-l penalizeze pentru ca nu a fost nimic special si daca CIUTACU are de dat explicatii a fost invitat de N ori la NASUL.Oricine a vrut a venit si nu i s-a bagat pumnul in gura cum se intampla la REALITATEA si ANTENA 3.
  • Emil Emil
    Nu se atinge nimeni de acest post tv. Sa incerce astfel de practici si Antenele sau Realitatea si va fi potop de amenzi de ordinul sutelor de milioane de lei vechi.

Trimite un comentariu

sus